sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiriFostul șofer al lui Pandele, făcut director de Firea, și-a angajat fiica,...

Fostul șofer al lui Pandele, făcut director de Firea, și-a angajat fiica, ginerele, soția și nepoata în Primăria Capitalei!

-

Nicușor Dan, candidatul PNL & USR-PLUS la Primăria Capitalei, a făcut noi dezvăluiri despre contracandidata sa Gabriela Firea, primărița-catastrofă impusă de PSD în 2016.

Nicușor Dan a prezentat informații despre un tentacul al „Caracatiței Firea”: Ștefan Văsîi (65 de ani). Fost șofer al lui Florentin Pandele (soțul Gabrielei Firea) la Primăria Voluntari, Văsîi a fost promovat mai întâi ca șef al Poliției Locale Voluntari. A mai condus, succesiv, companiile locale de apă și de salubritate.

Caracatița Firea

Altfel spus, Văsîi a fost șoferul, polițistul, sacagiul și gunoierul lui Pandele!

În 2016, după ce Firea a devenit primărița Capitalei, Ștefan Văsîi a fost promovat ca șef al Poliției Locale a Municipiului București. Nu a contat faptul că individul e analfabet, ci doar fidelitatea sa față de stăpână (apropo: în prima sa declarație de avere, Văsîi a scris greșit inclusiv mărcile a două dintre mașinile sale: Volskwagen și Tuoareg!).

- Advertisement -

Ulterior, Ștefan Văsîi a devenit director general al Direcției Logistică din Primăria Capitalei, poziție din care girează achizițiile publice aberante făcute de „patroana” sa, Gabriela Firea. Prin marioneta Văsîi, Firea jefuiește sistematic bugetul uriaș al Bucureștiului.

Dar nici Firea n-a rămas datoare: i-a făcut lui Văsîi o leafă uriașă, de 20.000 de lei pe lună, și i-a angajat în Primărie toate neamurile!

Soții Văsîi, plătiți cu 7.050 de euro pe lună: 5.170 din salarii + 1.880 din pensii

Conform declarației de avere pe anul 2019, depusă la Primăria Capitalei pe 29 mai 2020, Ștefan Văsîi a fost plătit de instituția condusă de Gabriela Firea cu 240.038 de lei. În medie, 20.003 lei pe lună (circa 4.200 de euro).

- Advertisement -

Bunăstarea lui Văsîi a fost completată de pensia consistentă de fost angajat al Ministerului de Interne: 69.600 de lei pe an, adică 5.800 de lei pe lună (1.200 de euro).

În total, cetățenii români l-au plătit pe analfabetul Văsîi („pristandaua” familiei Firea-Pandele) cu 25.803 de lei pe lună. În valută forte: 5.400 de euro.

Salariile soților Văsîi în 2019
Veronica Văsîi

Veniturile familiei Văsîi au fost completate de banii aduși în casă de soția lui Ștefan Văsîi, pe aceeași rețetă: angajată la primărie (anul trecut, la Voluntari) + pensionară MAI.

Veronica Văsîi a încasat 57.600 de lei de la Primăria Voluntari (încadrată ca referent superior) și 38.500 de lei ca pensionară (34.000 de la MAI, 4.500 de la DGASPC). În total: 96.100 de lei. Media lunară a câștigurilor: 4.800 de lei (salariu) + 3.209 lei (pensie) = 8.009 lei. În valută forte: 1.000 de euro (salariu) + 670 de euro (pensie) = 1.670 de euro.

În total, soții Văsîi au avut un venit lunar de 33.812 lei (7.050 de euro), dintre care 24.803 lei (5.170 de euro) din salarii (Primăria București + Primăria Voluntari) și 9.009 lei (1.880 de euro) din pensii (grosul, de la MAI).

Pensiile soților Văsîi în 2019

Tata + mama + fiica + ginerele, împreună la locul de muncă!

Între timp, Veronica Văsîi a fost promovată de la Primăria Voluntari la Primăria București, cu o leafă evident mărită. Din referent superior, doamna Văsîi a devenit specialist la Direcția juridică.

În plus, a fost și o reîntregire a familiei: soții Văsîi nu mai sunt nevoiți să lucreze în primării diferite (el la Firea, ea la Pandele – soți și ei!), ci își desfășoară activitatea acum sub același acoperiș.

Dar reîntregirea familiei Văsîi la locul de muncă nu s-a oprit aici. Tot la Primăria Capitalei au fost angajați și fiica, și ginerele analfabetului Ștefan Văsîi și ai iubitei sale soții!

Dezvăluirile lui Nicușor Dan

„Primul șef al Poliției Locale, domnul Ștefan Văsîi, s-a calificat ca șofer al primarului Florentin Pandele, asta a fost prima sa funcție. După aceea a ajuns în Poliția Locală Voluntari și, de aici, șeful Poliției Locale a Municipiului București.

Revin cu provocarea către Gabriela Firea să iasă public cu dl Ștefan Văsîi, pentru un test de dictare, pentru că toată lumea care l-a cunoscut spune că nu stăpânește limba română.

Dl Văsîi a fost șeful Poliției Locale și acum este director general în Primăria Capitalei, pe administrativ, ocupându-se printre altele de achizițiile publice ale municipalității.

Domnul Văsâi și-a angajat mai multe neamuri în aparatul Primăriei:

 • și-a angajat fata la Direcția de asistență tehnică și juridică.
 • și-a angajat ginerele la Serviciul Relații cu diaspora
 • și-a angajat soția la Direcția juridică
 • și-a angajat nepoata la Direcția informatică.”
Despre Văsîi și familia sa scriam pe Facebook în 2016

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cele 33 de capete ale „Caracatiței Firea”. Harta cumetriilor din Primăria Capitalei: nași, fini, rude, vecini, tovarăși de afaceri. PSD-iști plătiți regește din bani publici

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

Cea mai rușinoasă calificare din istoria FCSB. A primit două goluri cu doi jucători în plus și alte două cu un jucător în plus!

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Felicitari d-lui Cartianu pentru articolul de azi, cu care vine in sprijinul luptei duse de Nicusor Dan impotriva caracatitei ucigase care a acaparat Romania dupa 1989.
  Cand te gandesti ca aceasta informatii a fost data de dl Cartianu pe Fb, in 2016 si ca de atunci au trecut peste patru ani si niciuna dintre institutiile statului, platite ca sa vegheze, nu a reactionat! Doar bratul mafiei a crescut, s-a incolacit si mai mult, si-a inmultit ventuzele prin care sug,
  Iti vine sa-ti iei campii, fiindca stii ca asta este doar unul dintre bratele caracatitei, ca ea are mii de semenea tentacole in toata tara, iar centrul, capatana, e si mai hidoasa!
  Vazand asta, vazand halul in care au ajuns invatamantul, sanatatea, industria, agricultura, ti vine sa te indoiesti ca revolutia a insemnat intradevar un progres, ca ea a folosit poporului, sau doar mafiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -