VIDEO. Băsescu: „Doamna Firea, sunteți coruptă până în măduva oaselor! Nu-i mai dați lecții lui Nicușor Dan! Sunteți putredă!”

5
10969

O confruntare aspră a avut loc joi seara, la România TV, prin Skype și telefon, între doi candidați la Primăria Capitalei: Traian Băsescu (PMP) și Gabriela Firea (PSD). Băsescu a înghesuit-o rău pe actuala primăriță. Din „coruptă” n-a scos-o!

Traian Băsescu l-a băgat în corzi și pe realizatorul emisiunii, Victor Ciutacu, căruia i-a amintit că televiziunile sunt alimentate de Firea cu „zeci de milioane de euro” din bani publici, de aceea orice „pârț” tras de primăriță este „filmat în amănunt”.

VIDEO: Confruntarea Băsescu – Firea

Discuția Băsescu – Firea – Ciutacu

„Difuzați atâtea spoturi cu Primăria Capitalei…”

Traian Băsescu: Mă fraților, hai, că dacă tot vorbim cinstit, hai să vorbim cinstit. OK, îl forfecăm pe Nicușor Dan, dar d-na Firea e de 10 ori mai coruptă decât acest Nicușor Dan. E putredă!

Victor Ciutacu: Aveți informații ăsta în sensul ăsta? Pentru că din gură e ușor să spui…

Băsescu: A, uite că săriți! Ce săriți, fraților? Că a dat câteva zeci de milioane pentru publicitate? Credeți că eu vorbesc degeaba? Vă dau și alt aspect al corupției. Fraților, difuzați atâtea spoturi cu Primăria Capitalei…

Ciutacu: Toată lumea le difuzează.

Băsescu: … care costă cel puțin cât spoturile de la Guvern, adică tot vreo 40 de milioane de euro.

Ciutacu: Cred că ne supraestimați, d-le președinte.

„Doamna Firea a tras un pârț. Și ați filmat pârțul în amănunt”

Băsescu: Domnu’ Ciutacu, suportați discuția? Că dacă nu, o închidem și gata.

Ciutacu: Nu-i nicio problemă. Vi se pare că sunt emoționat?

Băsescu: OK. Băi, oameni buni, azi-dimineață d-na Firea a tras un pârț.

Ciutacu: Ăăăăău! Haideți, domnu’ președinte!

Băsescu: Și ați filmat pârțul în amănunt, arătând cum a chemat niște amărâți să le spună: „Vă dăm apartamente în niște blocuri care nu-s cinstruite”. În schimb, cu o zi înainte, aceeași doamnă Firea ne arăta apartamentele pe care le dă la doctori. Bă, nu vă e rușine să susțineți așa ceva?

„Primul lucru ca să fii sănătos e să te speli. Dar jumătate din București n-a avut apă caldă toată vara asta!”

Băsescu: Am făcut conferință de presă și am explicat de ce pute Bucureștiul și care e soluția. Nicio televiziune n-a dat nimic! Am făcut conferință de presă legat de situația încălzirii în București. Care a fost rezultatul? Nicio informație! Vine d-na Firea și ne arată cum cumpără echipamente pentru spitale, cum le face la toți analize Covid, cum îi tratează pe toți… Doamna Firea trebuie să știe că primul lucru ca să fii sănătos e să te speli, și jumătate din București n-a avut apă caldă toată vara asta.

Ciutacu: Domnule președinte, poa’ să vă răspundă d-na Firea la valul de acuzații…?

„Sunteți coruptă până în măduva oaselor! Nu-i mai dați lecții lui Nicușor!”

Băsescu: Să răspundă! Rețineți, doamna Firea! Vă spun înainte să intrați: sunteți coruptă până în măduva oaselor! Nu-i mai dați lecții lui Nicușor!

Gabriela Firea: Vreau să răspund, din respect pentru cetățeni, acestui val de acuzații nedemne ale d-lui Băsescu.

Băsescu: Eu nu aud. Nu-mi luați sonorul! Vreau să-i aud glăsciorul d-nei Firea. Cea mai preacinstită fecioară a Bucureștiului.

Firea: Dacă dl Băsescu nu are alte argumente decât jignirile, înseamnă că nu putem avea un dialog. Credeam că ne vedem săptămâna viitoare la dezbatere, să spunem proiectele pentru București. Dacă a venit să mă jignească… văd că dânsul ține loc de Procuratură, Judecătorie… știe el cine e corupt și cine nu…

„Să ne vedem la Primărie, ca să vă arăt cât de coruptă sunteți!”

Băsescu: D-na Firea, sunteți putredă de coruptă, d-na Firea! (…) Haideți să ne vedem la Primărie, ca să vă arăt cât de coruptă sunteți!

Firea: Președintele merge într-o direcție care nu îl onorează…

Băsescu: Am o plăcere să vă stric somnul. Înţeleg, d-na Firea, că sunteţi de acord să avem o întâlnire, o dezbatere de două ore. Mai aduceţi pe cine vreţi, dar să nu-l aduceţi pe soţ, pentru că am mult respect pentru el, e un excepţional ofiţer. Cu ăla nu veniţi, că ştie!

„Cum vi se pare Bucureștiul real față de clipurile pe care le prezentați? Nu vă ia râsul?”

Băsescu: Cum vi se pare Bucureștiul real față de clipurile pe care le prezentați? Nu vă ia râsul?

Firea: Pă mine sau pă doamna Firea? Că nu știu cui vă adresați, domnu’ președinte.

Băsescu: Păi nu, că doamna Firea doar le plătește, de la Primăria Capitalei. (…) Deci, doamna Firea, haideți să ne întâlnim la Primăria Capitalei, să vă arăt cât de coruptă sunteți!

Firea: Care este fapta de corupție de care mă acuză concret?

Băsescu: Doamna Firea, hai, nu mă faceți să vă stric somnul în seara asta!

Firea: Vă rog, domnu’ Băsescu, aveți un pic de respect!

Băsescu: Am respect pentru femei în general… și mai ales pentru cele oneste.

Firea: Noi nu facem publicitate Primăriei Capitalei, noi nu facem publicitate niciunei instituții…

Băsescu: Ei, hai… ați ajuns să mă credeți prost acuma, doamnă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

5 COMENTARII

  1. Bine ca a mai avut cineva curajul sa-i arate ,,pupazei din tei,, ca doar Ion Creanga le mai ,,dramaluia,, si sa le deshida ochii celor care le place minciuna si o asculta cu gura cascata . Multa prostime s-a mai adunat si in capitala .

  2. Uite asa pozeaza Basescu in erou pozitiv si fura voturi de la Nicusor Dan. Ca i-a zis lu Firea ca e corupta. Ca nu stia nimeni. Dupa care nu va avea vreo retinere sa colaboreze cu ea din nou. Deja vad ca au pus bptul unii pe aici. Ce curaj domne! Mare om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here