miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsBolnav de Covid, fostul mare fotbalist Dănuț Lupu e intubat la Spitalul...

Bolnav de Covid, fostul mare fotbalist Dănuț Lupu e intubat la Spitalul Colentina

-

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu (53 de ani), internațional român și trecut, ca jucător, pe la Dinamo, Rapid, Panathinaikos și Brescia, este intubat la Spitalul Colentina, cu grave probleme la plămâni provocate de Covid-19, informează gsp.ro.

Soția lui Lupu, Mihaela, este în izolare, acasă, și i-a povestit jurnalistului Dan Filoti că la Institutul “Matei Balș” n-au mai fost locuri disponibile, ambulanța cu Dănuț fiind redirecționată spre Colentina.

Dănuț Lupu, un fotbalist descoperit de Mircea Lucescu la Galați și adus la Dinamo la mijlocul anilor 1980, a fost socotit de destui specialiști și fotbaliști din acea generație mai talentat chiar decât Gică Hagi. A dus însă o viață boemă, indisciplinată, astfel că nu și-a atins niciodată potențialul fabulos. A jucat la Mondialele din 1990, când a marcat de pe loc, la penalty-urile de departajare din “optimile” cu Irlanda.

După ce s-a lăsat de fotbal s-a îngrășat foarte mult, aceasta fiind acum una dintre comorbiditățile care-i pun viața în pericol la boala Covid. În urmă cu 4 ani, Lupu a mai fost o dată internat la ATI, fiind intubat, de asemenea, din cauză că avea pneumonie și insuficiență respiratorie. S-a recuperat însă miraculos, ulterior reluându-și aparițiile pe teren la diverse meciuri de caritate. “Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul… Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate“, și-a povestit el experiența ulterior.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

Nervi și sânge în sediul PSD. O angajată s-a dezbrăcat, a distrus documente, a spart geamuri și s-a mutilat. „Era în depresie, s-a despărțit de iubit”, zice Ciolacu

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -