marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsDecizie înțeleaptă: Traian Berbeceanu, numit de PNL, rămâne prefectul Capitalei și sub...

Decizie înțeleaptă: Traian Berbeceanu, numit de PNL, rămâne prefectul Capitalei și sub USR-PLUS. Cioloș: „Urmărim competența, empatia și respectul față de muncă”

-

Traian Berbeceanu rămâne prefectul Capitalei, a dat de înțeles marți Dacian Cioloș, liderul PLUS, într-o postare pe contul său de Facebook. Fostul polițist fusese numit astă-toamnă în funcție de Guvernul PNL, dar în urma negocierilor din coaliție după alegeri, postul de prefect al Bucureștiului a revenit PLUS.

După discuțiile care au stabilit că prefectura Capitalei va intra în “parohia” PLUS, Traian Berbeceanu a postat un mesaj în care mulțumea și își lua la revedere.

Cioloș, marți seara: “Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece“

https://www.facebook.com/dacianciolos/posts/3700648626639062

La scurt timp, Dacian Cioloș a răspuns, tot public: „Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece.  Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia“.

- Advertisement -

Berbeceanu, marți la prânz:Îmi doresc ca viitorul prefect, care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie“

Marți la prânz, Berbeceanu scrisese pe contul său de Facebook: “Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești. Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată.  Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile. Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!“.

https://www.facebook.com/traian.berbeceanu/posts/3788398384555125

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -