duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsDat afară de primarul Fritz, șeful Piețelor din Timișoara trece la "lupta...

Dat afară de primarul Fritz, șeful Piețelor din Timișoara trece la „lupta cu cei care urăsc Biblia”!

-

Dat afară de primarul Dominic Fritz pentru că, la evaluare, s-a descoperit că instituția sa “produsese” pierderi de 4,2 milioane de lei, șeful Piețelor din Timișoara a reacționat bizar, spunând că lupta nu s-a încheiat și că se va bate cu cei care urăsc Biblia!

Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA, instituție subordonată Primăriei Timișoara, a fost demis pentru incompetență, el nefiind capabil să gestioneze eficient structura aflată sub comanda sa. Dominic Fritz, primarul Timișoarei, spune că în doar doi ani Nasleu a reușit să ducă o societate care mergea pe profit la pierderi de 4,2 milioane de lei. La Piețe SA s-a înregistrat și dispariția unor bunuri din gestiune, mai spune Fritz.

În replică la aceste dezvăluiri, Nasleu a răspuns bizar, invocând o conspirație împotriva sa și Biblia, pe care spune că o va apăra de cei care o urăsc!

De curând se descoperise că Nasleu trimisese muncitori din subordine să-i renoveze apartamentul secret cumpărat în București.

- Advertisement -

Ionuț Nasleu a fost dat afară și din PNL, la începutul lunii noiembrie 2020, după un potop de afirmații murdare, xenofobe, antisemite, într-o postare pe Facebook pe care ulterior a șters-o. A răbufnit, sinucigaș, PRM-istul din el (a fost senator în partidul lui C. V. Tudor, în mandatul 2004-2008). Excluderea lui Nasleu a fost votată aproape în unanimitate de Biroul Politic Local al PNL Timișoara: 30 din 31 pentru excludere, plus un vot anulat.

Fritz: „Toţi managerii din societăţile în subordinea Consiliului Local care nu pot performa vor pleca. În locul lor avem nevoie de profesionişti care să muncească cu integritate“

Cazul șefului de la Piețe SA a fost prezentat de Dominic Fritz: “Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent şi baron peste pieţele din Timişoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariţii misterioase din gestiune şi resurse publice folosite în beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control să verifice şi informaţiile apărute recent în presă şi să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală“.

- Advertisement -

Primarul a spus că situația lui Nasleu nu e singulară și că toți managerii vor trebui să înțeleagă că rămân în funcții doar dacă dau randament: “Toţi managerii din societăţile în subordinea Consiliului Local care nu pot performa vor pleca. Nu voi tolera indolenţa sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă «las’ că ne vin subvenţiile de la primărie». În locul lor avem nevoie de profesionişti care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială şi cu dăruire totală pentru comunitate.

Iar acesta nu-i lucru uşor. Legislaţia nu permite ca schimbarea să se facă de pe azi pe mâine, dar este inevitabilă. Iar dacă o facem cu înţelepciune, ca la carte, va fi şi durabilă. Ştiu că unii aşteaptă focuri de artificii, dar eu sunt omul regulilor, al seriozităţii şi al transformărilor de substanţă, nu de suprafaţă. Azi, un alt pas spre normalitate“.

Directorul demis pentru incompetență: „Rămân acelaşi om care apără valorile creştine şi voi avea o luptă şi mai acerbă cu cei care urăsc Biblia şi nu pun mâna pe ea“

La acestea, Nasleu a răspuns spunând că a fost vânat, demis abuziv, și că lupta sa împotriva celor care urăsc Biblia va continua: “În sfârşit, primarul Dominic Samuiel Fritz şi-a realizat singurul său mare proiect, poate singurul din mandatul său: demiterea mea de la conducerea SC Pieţe SA.

Am coloană vertebrală şi nu plec capul în faţa nimănui. Dimpotrivă, plec cu fruntea sus, ştiu tot ce am făcut pentru societatea Pieţe SA în perioada cât am fost director, prin concurs, ştiu şi colaboratorii mei. Lupta nu s-a terminat însă. Se va termina doar atunci când tot ce mi s-a pus în cârcă va fi demontat, acuzaţiile aduse fiind nefondate.

Le mulţumesc angajaţilor Pieţe SA, cu excepţia unei singure persoane, se ştie singură persoana aceea, le mulţumesc colaboratorilor din pieţe, producătorilor şi comercianţilor şi îi asigur că vor găsi în mine un sprijin loial. Rămân acelaşi om care apără valorile creştine şi voi avea o luptă şi mai acerbă cu cei care urăsc Biblia şi nu pun mâna pe ea“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Și Becali cu biblia s-a dus să dea mită, Toți hoții mai nou fură ca să apere biblia, Teodosie de constanța tot cu biblia a furat fondurile europene, atunci când una din cele zece porunci spune sî nu furi, și atunci, ce facem cu hoții, îi ținem pe funcții că ei țin biblia în mână !

    • Pardon…, în cazu’ lu’ „Teodosie”-PORCU…, avem de-a face cu ÎNCĂLCAREA… TUTUROR „poruncilor”, religioase sau pur-și-simplu deee… BUN-SIMȚ!!!!!

      PLUS… ÎNCĂLCAREA MULTOR LEGI-laice (civile și PENALE!!!) ale ȚĂRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Toți BANDIȚII (în special cei… PRINȘI!) și TÂMPIȚII ( în frunte cu cei… FRUSTRAȚI!) își găsesc, în ultimul timp,… REFUGIUL-IDEOLOGIC/JUSTIFICATIV (!) în… „Cărticica-PUTINISTULUI-devotat/fruntaș/VIGILENT” (Sic!): fanatism-religios (mai ales… creștin-ortodox!), ultranaționalism-xenofob (cu accent pe… antisemitism!), apologia-dictaturii (de la… Antonescu la Ceaușescu și de la… Stalin la Hitler!), teorii-conspiraționiste (mai nou de nivel… interstelar!) ș.a.m.d.!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -