Dăncilă a primit lovitura de grație de la Olguța Vasilescu! Baronii au preluat partidul

0
1711
Viorica Dancila, Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu i-a dat lovitura de grație Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost forțată să demisioneze de către baronii locali. A refuzat să-și dea demisia, dar aceștia aveau pregătită o strategie de rezervă.

Demisia în bloc din conducerea Biroului Permanent a dus ca Dăncilă și Teodorovici să rămână singuri, în fruntea PSD. O astfel de situație devenea ciudată și ar fi dus la adâncirea crizei. Cei doi au cedat după opt ore de ședință.

„A fost Comitetul Executiv Național destul de îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia referitor la alegerile prezidențiale și proiecția pe care o avem în perioadă următoare. Am înțeles opinia colegilor mei, faptul că se dorește o resetare a partidului și că trebuie cineva să își asume rezultatul alegerilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul ședinței, dar adevărul este că, pe parcursul acestei ședințe, și-a pierdut toți aliații.

Lia Olguța Vasilescu i-a dat lovitura de grație. Intrarea ei în scenă, criticile aduse la adresa Vioricăi Dăncilă, amenințarea cu demisia au făcut ca și restul fidelilor Vioricăi Dăncilă să treacă în barca lui Ciolacu.

Niculae Bădălău a jucat multă vreme la două capete, dar când a văzut că se întoarce roata a trecut de partea lui Ciolacu.

„Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate și eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcția de președinte PSD. E un gest pe care l-am făcut pentru partid. Am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să obținem un rezultat bun, în urma discuțiilor am înțeles că se dorește o resetare a partidului, această resetare presupune o altă viziune, un alt program și vreau să le garantez colegilor că din echipa care va acționa pentru câștigarea alegerilor viitoare va face parte și Viorica Dăncilă”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Dar ea nu și-a dat demisia ci a fost forțată să demisioneze din fruntea partidului. A luptat până în ultimul moment să-și păstreze poziția, dar a pierdut.

Aș vrea să îi mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, fostul nostru președinte. E pentru prima oară când eu am participat la un CEX în care toți liderii și-au spus opinia și așa a fost condusă doamna Dăncilă să audă părerea la absolut toată lumea. Un CEX matur în care au fost discuții pe fond, nu de formă. Cu toții ne-am asumat multiplele greșeli pe care le-am făcut și am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului și nu făcut un măcel sau cum se aștepta până acum să pice capete. De fapt și de drept nu a picat niciun capăt azi, iar o premieră pentru PSD, fostul lider se regășește în echipa partidului ca și președinte la doamne, acolo unde doamna Dăncilă a fost președinte și după premier”, a spus și Marcel Ciolacu, noul președinte al partidului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here