sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsVasilica nu mai suportă: vrea să ne bage în pușcărie dacă-i spunem...

Vasilica nu mai suportă: vrea să ne bage în pușcărie dacă-i spunem „analfabetă”. Are fantezii cu Iohannis încătușat

-

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat duminică, la Constanța, că își dorește incriminarea calomniei, în Codul Penal. Anunțul vine la puțin timp după ce a fost huiduită de un grup de protestatari, care i-au strigat „Analfabeta!”.

Protestatarii au întâmpinat-o duminică pe Dăncilă, la o ședință PSD găzduită de un hotel din Mamaia, așa cum se întâmplase și vineri seară. De altfel, protestele o însoțesc pe Viorica Vasilica în toată țara, iar multe sloganuri îi taxează frecventele greșeli gramaticale.

Viorica Dăncilă spune că protestatarii „nu reprezintă poporul român” și vrea să le închidă gura printr-un „proiect de lege privind incriminarea calomniei”.

- Advertisement -

Dăncilă: „Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie şi pe urmă să vorbească despre Guvern. Eu cred că la un moment dar ar trebui legitimaţi, iar acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva (?!?) şi să-i întrebe pentru ce infractori… ce a făcut acest guvern să favorizeze infractorii. Dimpotrivă, eu ştiu că acum o săptămână am luat o serie de măsuri, am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalităţii în România. Dar cred că societatea – şi sper să se întâmple acest lucru – sau Parlamentul să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Nu acesta este poporul român. Acelaşi lucru îl vedem oriunde şi sunt aceeaşi oameni pe care îi vedem la Bucureşti, la Constanţa, la Baia Mare, Iaşi… sunt câţiva oameni cu agenda proprie, pentru că noi avem agenda cetăţenilor”.

Întrebată dacă propune un astfel de proiect de incriminare a calomniei, Viorica Dăncilă a spus: „Nu pot eu să impun, nu sunt parlamentar. Dacă aş fi parlamentar, aş iniţia un astfel de proiect”.

În actualul Cod Penal, calomnia este dezincriminată. O reincriminare a calomniei ar face ca România să intre în coliziune cu Uniunea Europeană.

- Advertisement -

Vasilica are fantezii cu Iohannis încătușat

Sâmbătă, la Mamaia, Viorica Vasilica Dăncilă a anunțat că-l dă în judecată pe președintele Klaus Iohannis, care a etichetat actualul Executiv drept un „guvern corupt”.

Dăncilă: „Legat de afirmația președintelui că acest Guvern este corupt, vom acționa în judecată, pentru că e foarte ușor să lipim etichete, dar aceste etichete trebuie să aibă un fundament. Nu am avut niciodată probleme de corupție. Am luptat împotriva corupției, pentru statul de drept, dar și pentru drepturile și libertățile cetățenilor. În momentul în care spui despre cineva că este corupt, înseamnă că ai dovezile necesare pentru a demonstra acest lucru. În momentul în care spui că acest Guvern este corupt, acest lucru este de neacceptat, pentru că se vede și în plan extern. Nu aș vrea ca această etichetă să fie lipită Guvernului”.

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Ca sa fi premier trebuie sa și o tinuta morala și sa sti sa deschizi gura , nu sa vorbești aiurea. Individa asta care se crede fecioara Maris este o analfabeta și de o nerozie de care ronanii sunt sătui.
  Vrea nu vrea o sa ne lase și sa se ducă învârtindu-se-se!!! Habar NU are de democrație, nici nu știe pe ce lume trăiește!!!!
  Nu vreau sa o jignesc ca este femeie dar o asemenea analfabeta sa nu știe sa lege doua fraze parca prea este de tot!! Și se crede omul politic!!!!
  Sunt sute de mii de romani mult mai deștepți decât parandula asta !!!!!

 2. „NONCONFLICTUALA” (Dragnea dixit !) – Sic ! – „CEAUȘEASCA – 2” ne vrea condamnati penal, pe noi, cei care îi… spunem pe nume: ANALFABETA !

  Este exact FILOZOFIA clasica a neo-bolsevicilor-fascisti de la P.S.D.: CORUPTII, TALHARII si CRIMINALII in libertate, opozantii regimului ODIOS in… puscarie !!!

 3. Cat despre ceea ce viseaza Danciloaica…, stiti cum se spune: dupa… menopauza, ramîi, din viata sexuala (mai tineti minte deee… C.Ex.-u’ – ca – … Sexu’, Veorica dixit ?!!!), cu… cate-un vis, si-alaaa…, ca s-o citam din nou pe Vasilica, „DECAT” (Sic !) din cand in cand…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -