vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. "Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs...

VIDEO. „Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs sută la sută Ciuma Roșie”

-

Printre cei care l-au „citit” în cheie corectă se numără și jurnalistul Mălin Bot, activist civic și vlogger de forță.

„Acest Cumpănașu este un produs Ciuma Roșie sută la sută. El face parte din #Ciuma-Roșie. Iar pe Alexandra a omorât-o exact această Ciumă Roșie, din care Cumpănașu face parte”, spune Mălin Bot.

Jurnalistul remarcă faptul că pe Cumpănașu îl susțin televiziunile Ciumei Roșii, cu Antena 3 în prim-plan. „Infractorul Dan Voiculescu îl susține, îl promovează pe Cumpănașu, prin care încearcă să acapareze Președinția României. Sursa răului e Dan Voiculescu, iar acest Cumpănașu e exponentul lui Dan Voiculescu”, spune Mălin Bot.

- Advertisement -

„Dacă această tragedie există, Cumpănașu e parte din sistemul hidos care a produs-o”, concluzionează jurnalistul.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Unul dintre extrem de putinii jurnalisti adevarati ai Romaniei, iar in unele privinte, unicul (momentul Gaudeamus, de la care a si pornit, de altfel, rastignirea lui de catre colegii jurnalisti foaaaarte independenti, foaaaaarte corecti si foaaaarte umani).

    Influenteaza numai si numai pozitiv mase imense de romani, in special din diaspora, care n-ar fi aflat niciodata despre increngaturile diabolice si mecanismele coruptiei si ale functionarii mafiei PSD la toate nivelurile din Romania, intr-un mod in care numai vremurile viitoare ii vor da recunoasterea si respectul cuvenit. Pana atunci, e mancat de viu de colegii din presa si de romanii invidiosi pe patreonul ala cumplit de meritat, oameni plini de ura pe cineva care are succes, viziune si independenta si care nu face nici cel mai mic rau cuiva, dimpotriva, dezgheata minti si ia valuri de pe ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -