Senator PSD: „Cioloș și Barna, niște descreierați care se cațără pe Colectiv, 10 august, Caracal… Trebuie să aruncăm cu 10 noroaie în ei!”

9
1870

Tit-Liviu Brăiloiu, senator PSD de Constanţa, recidivează cu afirmații aberante și limbaj golănesc. Specialist în jigniri și amenințări, pe care le exersează în Parlament, acesta s-a dezlănțuit și la ședința pentru alegerile organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

În discursul său de la trbună, ţinut vineri seara, Tit-Liviu Brăiloiu a spus că trebuie făcut un exerciţiu de imaginaţie şi să ne gândim ce-ar însemna o Românie condusă de Dacian Cioloş şi Dan Barna.

Aceştia „nu sunt decât nişte descreieraţi care vor să ducă România la sapă de lemn”, a afirmat senatorul PSD.

El a mai spus că cei mai mulţi dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale sunt „nişte oportunişti care se caţără pe nişte evenimente emoţionale gen Colectiv, Caracal şi 10 august, prostii de genul ăsta”, şi care „se bazează pe votul negativ, nu au nimic de oferit”.

Discursul aberant al lui Tit-Liviu Brăiloiu

 • „Trebuie să ne fie foarte frică de ziua de mâine, şi asta vă spun pentru faptul că trebuie să faceţi un simplu exerciţiu de imaginaţie şi să vă gândiţi ce înseamnă o Românie cu Cioloş, Barna. Şi atunci o să vedeţi că trebuie să ne fie foarte frică de ziua de mâine, trebuie să ne fie frică pentru că rămânem fără pensii, fără bani de salarii, fără toate realizările pe care noi le-am făcut, fără programele naţionale de dezvoltare locală. Ăştia nu sunt decât nişte descreieraţi care vor să ducă România la sapă de lemn. Atâta tot. Şi nu trebuie să aruncăm cu noroi în ei, trebuie să aruncăm cu 10 noroaie în ei, pentru că trebuie să-i învăţăm că România asta trebuie să fie o ţară liberă, suverană şi independentă şi trebuie să ne hotărâm singuri destinul!”
 • „Aceste alegeri ne vor marca profund viitorul nostru. Candidaturile care sunt prezente acum nu sunt candidaturi consolidate, nicidecum, nu sunt personaje cu greutate politică sau ceva, mă gândesc la gen Barna, Diaconu şi toţi ăştia care au trecut prin câte 5-6 partide şi nu au un profil de politician sau nu au un profil de om serios în România. Sunt nişte oportunişti care se caţără cu scara pe nişte evenimente emoţionale din România, gen Colectiv, Caracal, mai ştiu eu ce 10 august, prostii de genul ăsta. Ăştia nu au la activ nicio realizare, nu au niciun spirit democratic, sunt decât (!!!) nişte oportunişti şi se bazează pe un singur lucru, pe votul negativ. Ei nu au nimic de oferit.”

Un recidivist: senatorul „Sugi p…a!”

 • Noiembrie 2017. Brăiloiu se declara nemulțumit de modul în care presa relatează despre realizările Guvernului, afirmând că datele sunt răstălmăcite și ironizate. Cu  zi înainte, senatorul i-a numit „ciobani” pe jurnaliștii care îl așteptau pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, după ședința Comisiei de apărare din Senat.
 • Decembrie 2017. În ședința Senatului, Brăilou i-a adresat cuvinte obscene Florinei Presadă de la USR. „Prințeso, sugi p…a!”, a strigat Brăiloiu când senatoarea USR i-a dat drept cadou de sărbători un exemplar al romanului „Ferma animalelor” de George Orwell.
 • Septembrie 2018. Brăiloiu a întrebat-o pe Carmen Dan (ministru de Interne al PSD), la audierile pe tema violențelor din 10 august, dacă în opinia sa se impune „o reglementare care să controleze și aceste rețele sociale”. „Nu avem pentru Facebook niciun control. Credeți că Guvernul poate iniția acest tip de legislație?”, a întrebat senatorul PSD. Carmen Dan și-a arătat „toată disponibilitatea” pentru o astfel de inițiativă, dar n-a mai apucat următorul 10 august ca ministru.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Șmecheria în 10 pași prin care „gașca PSD-istă” din CSM a salvat-o pe Dana Gârbovan. Aceasta rămâne judecătoare deși i-a fost aprobată demisia

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

9 COMENTARII

 1. Se vede de la posta ca Dan Bârna de la USR nu are nuci pe departe Charisma lui Nicușor Dan. Căruia i-a furat partidul. !
  Dan Barna contracte cu duiumul de la partidul stat PSD s-a sucit și acum vrea alianță după ce a văzut ultimul sondaj cu PNL pe primul lic!!
  Politician de doi lei nu are ce cauta in politica și ar trebui dat afara cât mai urgent din USR!!!!!

 2. Mentalitate ca in Rusia si China. Tot ce inseamna opozitie la puterea comunistoida trebuie starpit, dupa ei. Lor le convin apele statute in care se balaceste mafia pcr prefacuta in mafie capitalista. Vor sa plece toti oponentii lor si sa ramana cu complezentii si manipulatii lor dragi! Acest individ este absolut EXECRABIL!

 3. Acest Tit-Liviu Brăiloiu este unul dintre GOLANII din anturajul DERBEDEULUI de Radu Mazăre !

  Sunt MARI CONTROVERSE legate felul in care a facut avere in Spania… Multi afirma ca ar fi fost unul dintre partenerii celebrului interlop (originar din Medgidia si fost fotbalist la „Rapid” București) Nicu Gheară !

  Intors din Spania, prin 2003-2004, fratele primarului (acum decedat) P.S.D. din Eforie (Ovidiu Brăloiu) si-a cumparat doua hoteluri, in statiunea Mamaia, si, in „Republica Mazăre”, a ajuns chiar… prefect !

 4. Se observa OBSESIVA si TENACEA reluare a… „punctajului”-de-la-Partid (P.S.D.): Dan Barna ar fi, vezi-Doamne…, un soi deee… uzurpator, care ar fi… furat partidul (U.S.R.) de la „bietul” Nicușor Dan !

  Apropo: oare… PLANGACIOSUL (!!!) de N. Dan este si el… IMPLICAT, in campania asta anti-Barna ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here