Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

4
13196
Ionuț Cristache

„România 9” e „România 5”, anunță Paginademedia.ro. Emisiunea „România 9”, realizată de „propagandistul roșu” Ionuţ Cristache, zis „Sărmăluță”, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe a TVR 1, emisiunea va începe la ora 17.00. Noua diectoare a TVR, Ramona Săseanu, începe curățenia de vară!

Ionuţ Cristache apare în continuare cu emisiunea „România 9″ la postul public TVR 1, însă noua grilă de vară nu-l mai menţine de la ora 21.00, ora „tradiţională” a emisiunii (după cum îi e și numele), ci de la ora 17.00.

Emisiunea lui Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, imediat după emisiunile despre minorităţi („Emisiunea în limba Maghiară” – luni şi marţi; „Convieţuri” – miercuri; „Akzente” – joi).

În locul lui Cristache, de la ora 21.00, TVR 1 va difuza „Tema zilei”, în prezent rubrică de talk-show dată în Telejurnal, în jurul orei 20.30.

Noua grilă de programe, cu Ionuţ Cristache de la ora 17.00, ar urma să fie lansată pe 21 iunie.

Mutarea politrucului Cristache (omul lui Dan Voiculescu în TVR) de la 21.00 la 17.00 este primul pas spre scoaterea lui de pe post. Individul este definitiv compromis, după anii de dezmăț anti-justiție, anti-Occident și pro-infractori, cu Doina Gradea director general al TVR (2017-2021).

Înlocuirea Doinei Gradea cu Ramona Săseanu la conducerea TVR, luna trecută, a deschis calea deratizării instituției, iar marginaizare și ulterior eliminarea propagandistului „Sărmăluță” sunt pași absolut necesari.

În luna aprilie, înainte de demiterea Doinei Gradea de la conducerea TVR, Ionuţ Cristache se smiorcăia pe post și pe Facebook, spunând că emisiunea lui este „hărţuită politic”, după ce deputatul Gigel Ştirbu a spus despre „România 9” că este o „hazna„.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care zicau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

* Cine a participat la scandaloasa lansare de carte a lui Dan Voiculescu, la Academie: actorul George Mihăiță, soțul Oanei Stancu-Zamfir, Meleșcanu, Cătăniciu, Leocadia, Piedone și beizadeaua-deputat

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.