Dan Puric, slăvit de propaganda rusă. Puric: „Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere”

3
18755
Dan Puric

O „analiză” publicată pe 5 februarie 2019 de Sputnik.md, „organ de presă” al Kremlinului, arată nivelul de îndobitocire pe care mizează propaganda rusă, dar și colaboraționismul de adevărat trădător de țară al actorului Dan Puric.

E greu de crezut că Puric este un „idiot util”. Ieșirile lui violent anti-occidentale pot fi explicate mai degrabă prin prezența lui Puric pe „lista lui Dughin”, care-i cuprinde pe adepții filosofiei panslaviste propovăduite de Aleksandr Dughin, ideologul Kremlinului în „era Putin”.

Puric vorbește despre cum ne-au jefuit, în istorie, otomanii și austro-ungarii, dar nu suflă o vorbă desre marele jaf și înfiorătoarele crime săvârșite de ruși, mai ales în sovietică.

Publicăm întreaga știre a „trompetelor” de la Sputnik.md, care sunt extaziate pur și simplu de serviciile pe care Dan Puric le face Rusiei, înjurând Occidentul.

Știrea publicată de Sputnik.md

Dan Puric: „Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere”

Într-un interviu recent, îndrăgitul actor şi mărturisitor creştin Dan Puric s-a referit la ideologia impusă de Uniunea Europeană, ideologie prin care se urmăreşte distrugerea familiei, a credinţei, dar şi a naţiunilor. Potrivit actorului, „Babilonul” UE se va nărui.

BUCUREŞTI, 5 feb – Sputnik, Doina Crainic. Dan Puric a vorbit, într-un interviu recent realizat de Constantin Ghiţă, despre Comunitatea Europeană, care „nu are o filosofie, are o ideologie. O ideologie neomarxistă”.

La o astfel de ideologie manifestă rezistenţă un popor creştin, care crede în Dumnezeu, astfel că un obiectiv principal al acesteia este distrugerea credinţei.

„Un popor care este creştin-ortodox ca noi are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism. (…) Oculta internaţională atacă… familia şi credinţa. Noi nu mai suntem persoane. Noi suntem atomi sociali. Cand tu eşti în raport cu Dumnezeu, tu ai putere personală! Poţi să dărâmi un imperiu de necredinţă. 12 desculţi au răsturnat un imperiu. Ei vor să ne ucidă puterea personală”, a spus actorul într-un interviu recent, care circulă pe reţelele de socializare.

Potrivit actorului, Comunitatea Europeană este „o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată”, iar Europa clasică, Europa culturii şi civilizaţiei, nu trebuie confundată cu acest construct, care este o falsă Europă, produsă în „laboratoarele astea demonice, marxiste”, chiar dacă sunt „pudrate cu drepturile omului şi cu democraţie”.

„Pe la 1936, Nichifor Crainic spunea: vrem o Europă Unită, cu naţiuni diferite şi cu un cer comun. Este cerul creştin. Ceea ce propune Comunitatea Europeană astăzi, şi cu diversitatea de sex, şi cu altele, sunt blasfemii”, comentează Puric.

Artistul s-a referit şi la jaful din România, spunând că din 1990 până astăzi s-a furat mai mult decât oricând în istorie.

„Ţara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat: în 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur; în 280 de ani de strivire şi de ocupaţie austro-ungară, 800 de tone; în 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toţi ăştia”, a spus actorul.

Potrivit lui Dan Puric, se urmăreşte distrugerea mătcii, a rădăcinii, a etnicităţii noastre, ceea ce reprezintă, de fapt, o „crimă împotriva umanităţii”, săvârşită „sub spectrul umanităţii”. Ideologilor neomarxişti „le e e frică de omul liber, de omul care are credinţă”, de aceea vor să distrugă matca, rostul.

„Spinoza spunea că libertatea este necesitate cu rost. Rostul înseamnă matcă. Tu îmi ataci matca. Îmi ataci libertatea de a fi român. (…) Ei vor să distrugă rădăcina, etnicitatea noastră”, subliniază artistul.

La finalul interviului, Puric a făcut şi o previziune, spunând că Uniunea Europeană va dispărea.

„Eu m-aş bucura foarte mult ca România să ia pe bune conducerea comunităţii europene, pentru că, cam în două-trei luni, Europa dispare. (…) Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere”, a încheiat cunoscutul actor.

CITIȚI ȘI:

Sondaj IMAS: PSD continuă să scadă, PNL îi suflă în ceafă, USR-PLUS la peste 20%

„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

Ponta: „PSD a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”. Așa e, dar și Ponta a făcut la fel ca Dragnea!

PSD pierde un președinte de consiliu județean. „N-a pupat inelul de Plumb”

Liberalii austrieci sunt cu dinții în jugulara lui Tăriceanu: afară din ALDE european!

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

3 COMENTARII

  1. De cand era considerat o voce interesanta si era invitat de Turcescu de Paste si de Craciun, era ceva care scartaia in monologurile lui.
    Sa se inscrie in partidul lui Gusa. Are aceleasi orientari. Hoandra spunea ca partidele Plus si USR sunt neomarxisie. Puric spune ca UE e dominata de ideologie neomarxista.

  2. Idiotul ăsta sigur nu se referă la ruina platformelor industriale, la jaful din pădurile României, etc… care, ce să vezi, au fost duse la îndeplinire de către /cu complicitatea securiștilor, tortionararilor, turnatorilor, urmașilor regimului comunist… eșalonul 2 al regimului de tristă amintire. Azi nu mai vorbim de masacrarea intelectualității de pe ambele maluri de Prut de „forțele eliberatoare” de la răsărit, nu mai vorbim de siberiile de gheață. Azi spunem că tezaurul românesc e la „păstrare” la moscova, să nu ni-l fure Soros, conspirația mondială sau dracu știe. Azi nu vorbim de oceanul de intoxicări de la est. Pt că azi e cool să o dai în bălării, să vorbești despre neomarxisti inventați de propaganda mincinoasă, pentru că azi e cool să – ți pupi în cur calaii., și mai ales pentru că ești mânjit, idiotule util (!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.