miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsPedepsit pentru bârfa televizată cu "Ancuța", Dragnea amenință cu greva foamei!

Pedepsit pentru bârfa televizată cu „Ancuța”, Dragnea amenință cu greva foamei!

-

Iar l-au abuzat pe „Daddy”! I-au luat dreptul de a mai lucra la atelierul auto, activitate care i-ar mai fi scurtat din cei 3 ani și 6 luni de pușcărie. Motivul: fostul șef al PSD a încălcat regulamentul Penitenciarului Rahova, acordând un interviu fără aproparea conducerii închisorii.

Tehnic, a fost un interviu, deci Dragnea a călcat pe bec.

Prin conținut, n-a fost interviu gazetăresci, ci o șuetă penibilă, în care Anca Alexandrescu a înghițit emoționată toate minciunile fostului ei șef, pe care nu l-a deranjat cu nicio întrebare consistentă.

„Interviul” a produs deja o victimă: pe însuși Liviu Dragnea, care a fost pedepsit de conducerea Penitenciarului Rahova cu retragerea dreptului la muncă pe timpul detenției. De asemenea, fostului lider al PSD i-a fost făcut raport despre incident, raport care va conta la judecarea cererilor de eliberare condiționată.

- Advertisement -

Tragedie națională: nu mai papă „Daddy”

Anca Alexandrescu, realizatoare TV la Realitatea Plus, profită de incident pentru a-l prezenta pe fostul ei șef ca pe o victimă a unor abuzuri.

„În continuare i se pune pumnul în gură, nu i s-a dat voie să vorbească, acum i s-a luat dreptul la muncă. M-a rugat să transmit public că dacă nu vor reveni asupra acestui abuz, va intra în refuz de mâncare”, a spus Anca Alexandrescu, sâmbătă seara, la Realitatea Plus.

Aceasta susține că deținuții nu s-au uitat la interviul cu fostul ei șef. „Să știți că Realitatea Plus este scoasă din grilă în momentul în care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea în penitenciar. Restricționează accesul la Realitatea Plus, pentru că deținuții să nu vadă interviul”, a declarat Anca Alexandrescu.

- Advertisement -

Conducerea Penitenciarului Rahova spune însă că nu a fost luată o asemenea măsură în penitenciar. Altfel spus, că Alexandreasca minte.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a precizat, într-un comunicat, că „infirmă categoric informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la inițierea unor demersuri de scoatere din grila de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus, integral sau în anumite segmente de difuzare”.

„Păi, ce să fac, Ancuța?”

În interviul acordat Ancăi Alexandrescu, Liviu Dragnea i se adresează acesteia familiar, cu „Anca” și „Ancuța”. Relația apropiată dintre Hoț și grijulia Consilieră a Hoțului se vede de la primele schimburi de replici:

Anca Alexandrescu: Mi-a fost dor să vă văd!

Liviu Dragnea: Și mie mi-a fost dor. Păi, ce să fac, Ancuța? Uite, pe-aici, cu ceva treabă pe la garaj, pe la Rahova. Mai o mașină de reparat, mai o sudură, mai de făcut o scară, o poartă…

Reporter: Sunteți bine?

Liviu Dragnea: Sunt bine, nu… n-am probleme. Nici probleme de sănătate… M-am tăiat la o mână, a trecut, s-a reparat…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primul interviu dat de Liviu Dragnea din pușcărie. Minciuni enorme și o amenințare: „Este doar începutul!”

Jaf PSD-ist în Giurgiu: peste 53 de milioane de euro, din bani publici, pentru firmele familiei Bădălău!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -