Dan Puric îl slăvește pe „teroristul în sutană”: „ÎPS Teodosie este verticala ortodoxiei românești”

8
7562
Dan Puric

Actorul rusofil Dan Puric îl elogiază pe ÎPF-ul rusofil Teodosie Tomitanul: „Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei românești. Creștinii aceia care s-au dus acolo sunt niște reprezentanți extraordinari ai acestui popor”.

Dan Puric, actorul de pe „Lista lui Dughin” a propagandiștilor Moscovei, a atacat violent Guvernul și Președinția României, marți, într-o intervenție la Antena 3. El susține că cele două instituții i-au „lovit fără scrupule” pe țărani. Puric se referea la decizia de blocare (temporară) a accesului în piețele închise, fără aerisire.

„Vedeți că în perioada aceasta, instituțiile noastre – și prezidențiale, și guvernamentale – au lovit fără scrupule săracii, într-o inconștiență din asta bolșevică albastră, au lovit în Biserică și în țăranul român. Țăranul român, producătorul, este o icoană în muncă. El îndură. Uitați-vă în istoria României. Toți care au lovit în țăranul român au ieșit din istorie”, a trăncănit cvasi-mistic Dan Puric.

El a ținut să-i aducă omagii și lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, care în ultima vreme a instigat la încălcarea restricțiilor sanitare.

„Vremurile acestea de prigoană modernă și perversă – așa, și pudrate constituțional – sunt cea mai bună ocazie ca să iasă verticalități românești creștine. Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei românești. Creștinii aceia care s-au dus acolo sunt niște reprezentanți extraordinari ai acestui popor. Pe de alta parte, mie mi-e milă de cei care au intervenit acolo, săracii jandarmi, pentru că știți cum este când dai în Biserică, consecințele în timp… să te ferească Dumnezeu! Pentru că au familii, săracii, și eu mă rog să nu li se întâmple ceva”, a delirat Dan Puric.

În luna iunie, tot în pandemie, actorul rusofil țipa isteric: „Este un atac decisiv asupra poporului român! Suntem în război viruso-ideologic. România este o țară condusă de pirați!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

8 COMENTARII

  • Comportament hubristic au tocmai popii. Sfideaza ratiunea si il provoaca pe Dumnezeu. Se comporta ca tampitul care se arunca in fantana zicand ca il iubeste Dumnezeu si ca lui nu i se poate intampla nimic.
   Raspunsul corect la cretinismele popesti?
   Vade retro Satanas!

 1. Obsedati de rusi! Dar PSD ul ce este?
  Felicitari IPS Teodosie. Daaa. Este un stalp al ortodoxiei. La alegeri nu exista contaminare cu COVID? Sau votam PNL ul? Ca PSD ul e ciuma.

  • Treaba este dupa cum urmeaza.

   1. Decat cu PSD la carma tarii mai bine mor de covid. E mai demn si mai suportabil.
   2. In sectia de vot nu este debandada din piete, biserici, crasme, plaje, partii de ski (unde orice pesedist, imbecil si cocalar se produce voios).
   3. Legat de rusi nu exista „obsesii” ci numai certitudini, date de constanta politicii rusesti in ultimii 500 de ani (de pe vremea cand Stefan cel Mare o marita pe Olena Voloshanka cu tareviciul)
   4. PSD este o organizatie satanica ce a distrus fibra biologica si fibra morala a poporului roman. PSD a anulat in 30 de ani toate castigurile politice, militare, economice si culturale ale poporului roman de la Tudor Vladimirescu pana in ziua de azi.
   5. IPS Teodosie este un psihopat. Vezi ce inseamna triada intunecata, aplica-i criteriile si vezi ce iti iese.

 2. Dan Puric este un Mare Român, care are coloană vertebrală și are curajul de a-și susține și argumenta propriile păreri. Să nu avem nicicând idei, păreri preconcepute și categorice despre nocivitatea unui popor ( vezi referirile la Rusia ) . Toate națiile lumii au făcut de-a lungul istoriei lucruri extraordinare, iar uneori și lucruri abominabile. Nici noi românii nu facem excepție….. Esențial este să nu trăim ancorați in trecut și să aplicăm teoria cu „Ba’ pe-a mării ….” , ci să conlucrăm, să ne acceptăm cu bune și rele și să trăim în armonie. SE POATE !

 3. Stâlpul ortodoxiei a fost clădit pe șpagă, japca, aroganta și cea mai mare prefăcătorie ce poate exista întrun vertebrat biped. Toată lumea e de acord cu proverbul,, sa faci ce zice popa, nu ce face el,, și prin aceasta se dovedește de când lumea ca sunt niște prefăcuți, si profitori, de bucuriile, de slăbiciunile, de prostia unora și mai ales de necazurile altora. Cine e credincios și vrea sa se roage o poate face acasă, în natura, oriunde, cine zice ca nu se poate…. e la fel de prefăcut ca majoritatea popilor ce se ascund sub straie scumpe, ostentative. Ce este și mai rău, este ca acesta adunătură, se crede mai presus de lege, mai presus decât fraieri care ii sponsorizează. Și în ultim caz….. Au dreptate sa creadă. Seara buna tuturor. Sau Deșteaptă-te Române..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here