Un europarlamentar anti-LGBT, mare susținător al familiei tradiționale, a fost prins la o orgie gay cu 25 de persoane. Apropiat al lui Viktor Orban, politicianul a încercat să fugă pe acoperiș la venirea poliției

4
9622
Jozsef Szajer, europarlamentar de 12 ani ani și vicepreședinte PPE, apăra ziua valorile familiei tradiționale, iar noaptea participa la orgii gay. FOTO: Nepszava

Jozsef Szajer, europarlamentar maghiar și membru marcant al FIDESZ, partidul lui Viktor Orban, a fost prins de poliția belgiană participând la o orgie gay cu 25 de persoane într-un apartament din Bruxelles. Politicianul de 59 de ani, membru fondator al FIDESZ și cunoscut pentru poziția sa dură și intransigentă față de minoritățile sexuale, era de 11 ani vicepreședinte al Partidului Popular European.

Szajer a susținut și contribuit la legislația împotriva homosexualilor votată în Ungaria, unde FIDESZ, partidul lui Viktor Orban, a interzis căsătoriile gay. Eurodeputatul prins la orgia homosexuală în Bruxelles este căsătorit cu Tunde Hando, o judecătoare la Curtea Constituțională a Ungariei.

Întâmplarea în urma căreia s-a descoperit că Jozsef Szajer participa noaptea la orgii gay, iar ziua era politician ultraconservator dedicat valorilor creștine este una tragicomică.

Poliția belgiană a venit la apartamentul din Strada Rue des Pierre, din Bruxelles, fiind anunțată că acolo e o petrecere unde nu se respectă restricțiile în pandemie, iar numărul participanților depășește cu mult limita de 4 admisă prin lege până la ridicarea stării de urgență.

Szajer lupta ziua pentru valorile familiei tradiționale, iar noaptea se ducea la orgii gay

Când au intrat în casă, polițiștii au nimerit în mijlocul unei orgii gay la care participau 25 de persoane, în mare majoritate bărbați. Câțiva dintre aceștia erau diplomați. Unul dintre ei a încercat să fugă pe acoperiș, atunci când a văzut poliția. Când a fost prins, s-a dovedit că e vorba despre politicianul ultraconservator maghiar Jozsef Szajer, 59 de ani, apărător al valorilor tradiționale și luptător înverșunat împotriva minorităților sexuale.

Europarlamentarul maghiar s-a prevalat de imunitatea diplomatică atunci când a fost prins, astfel că vestea a făcut imediat înconjurul Parlamentului European. La petrecere, polițiștii au găsit și droguri, dar Jozsef Szajer a pretins ulterior că el n-ar fi consumat așa ceva.

După această poveste, Jozsef Szajer a demisionat din Parlamentul European invocând “motive personale”. El rămâne însă un apropiat al lui Viktor Orban, alături de care figurează printre membrii fondatori ai FIDESZ. Înainte să intre în Parlamentul European, el a fost, între 1994 și 2002, liderul grupului FIDESZ în Parlamentul maghiar. A jucat un rol activ în legislația anti-gay implementată în Ungaria.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

4 COMENTARII

  1. La gay e ca la alcoolici. Vezi cit e de gresit, incerci a te lasi, dar mai esuezi din cind in cind. Lupti contra pentru ca stii ca nu e bine insa e o lupta continua pina te lasi. Ueristii, latura pe inver, mai au pina sa ajunga in faza asta de claritate a mintii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.