VIDEO. Bittman se întoarce: „Medicii mi-au spus că n-au cum să vorbească, li se pune un «X» într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură”

7
3064
Dan Bittman (stânga) s-a simțit în elementul lui în studioul Antenei 3, alături de moderatorul Răzvan Dumitrescu (centru) și Mugur Ciuvică (dreapta)

Dan Bittman, solistul de la Holograf devenit conspiraționist din frustrare că pandemia “l-a sărăcit”, a revenit cu noi declarații controversate. Bittman s-a bălăcit în studiul Antenei 3, alături de alt personaj care a ajuns star al conspiraționiștilor, moderatorul Răzvan Dumitrescu.

Precedentul scandal în care a fost implicat Bittman a fost subproducția TVR de Revelion, când alături de Mugur Mihăescu a dat recital de glume proaste, fabulații, fake-news și jigniri la adresa președintelui Iohannis.

„Pandemia e o afacere excepțională. Mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină”

Bittman se laudă că e felicitat de doctori pentru curajul de a spune “adevărul” și pretinde că există dosare în care cei care vorbesc primesc câte un „X”.

„Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus că nu au cum să vorbească. Spun că li se pune un «X» într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor. Când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un «X» undeva, într-un dosar“.

Cântărețul a plecat de la criticile pe care le-a primit în urma prestației de joasă speță din noaptea de Anul Nou.

Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreţinută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox (antibiotic folosit în special pentru infecțiile la plămâni – n. red.), aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi, atunci, o să înceapă scandalul între ei“.

De la șușele PSD și osanale pentru primari la lupta cu Oculta Mondială

Această obsesie a banilor pare să-l fi marcat profund pe Bittman. De fapt, și marea sa revoltă împotriva restricțiilor, a Guvernului și a lui Iohannis are legătură tot cu afacerile. El s-a plâns că n-a mai fost lăsat să țină concerte. Frustrarea i-a devenit atât de mare, încât a acuzat-o pe Andreea Esca de faptul că și-ar fi înscenat îmbolnăvirea de Covid.

Dar despre larga deschidere a lui Bittman, dedicat celui care dă banul, se știa de mai multă vreme. A ajuns să urce pe scenă la șușele PSD și să le ridice osanale primarilor care-i dau contracte.

Artistul e urmărit, până la urmă, de propriile versuri, din melodia “Banii vorbesc”:

„(…) E un singur drum, ascultă:

Banii vorbesc, banii vorbesc.

Unii te ridică, alții te lovesc.

Banii nu tac, banii se fac

Totul e în mâna lor, Banii vorbesc.

Mamă, nu mi-ai spus nimic de oameni,

N-am știut ce mult se pot schimba.

Mamă, e așa ușor să-i cumperi,

Cât de greu e să primești ceva.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

  1. Batman asta vorbeste pentru prostii care nu vad ca mai este o sosoalca – doctorita care latra pe toate canalele de televiziune impotriva vaccinarii si n-o schimba nimeni din functia de manager de spital .

  2. Idiotul asta minte cu nerusinare. Nu cred ca toti medicii care „l-au felicitat pentru curaj”sunt atat de lasi incat sa nu existe macar unul care sa confirme ca intyr-adevar s-a intalnit cu ticalosul Bittman si l-a mai si felicitat. Poate totusi aranjeza Bittman cu domnul Mitraliera sa iasa pubilc si sa intareasca spusele marelui artist si cretin al neamului. Asa o sa devina mai credibil.

  3. Propagarea de știri false privind acest virus se pedepsește în australia cu închisoare….!!!poate ar trebui date câteva exemple și la noi începând cu onania tv și antena 3…în state au închis toate posturile tv conspirationiste…!!..bă boul e dacă nu crezi macar taci dracului din gură..uite ce se întâmplă în europa, toată europa se va închide până în martie…si cretinii ăștia dau laturi din gură…

  4. Pe linga faptul ca face rau multora cu propaganda ticaloasa si-a pierdut si simtul artistic. De la ce cinta pe vremuri a ajuns la behaiala aia de la revelion.
    Bittman din cintaret s-a transformat in cintecaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here