A murit legendarul Larry King. Avea 87 de ani și a fost infectat cu Covid-19. A fost însurat de 8 ori, cu 7 femei. Anul trecut i-au murit doi copii

0
1315
Larry King

Celebrul prezentator TV și jurnalist american Larry King a murit la vârsta de 87 de ani, a anunțat sâmbătă postul de televiziune CNN, televiziunea la care a lucrat 25 de ani.

În primele zile ale anului 2021, CNN anunța că legendarul jurnalist s-a infectat cu Covid-19, fiind internat cu o săptămână în urmă la un spital din Los Angeles. Larry King era tratat la Cedars Sinai Medical Center, potrivit „unei surse apropiate familiei”.

Jurnalistul suferea de diabet de tip 2 şi era chinuit de numeroase alte probleme medicale: cancer pulmonar, complicații cardiace, anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă. În ultimii ani a avut mai multe crize cardiace.

Larry King a fost una din figurile cele mai marcante din istoria televiziunii americane. Era renumit pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea „Larry King Live”. A luat interviuri tuturor preşedinţilor americani din ultimii 46 de ani (începând din 1974) şi unor lideri politici non-americani, precum palestinianul Yasser Arafat și preşedintele rus Vladimir Putin. De asemenea, „a luat la întrebări” vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King a părăsit CNN în 2010. Ulterior a lansat emisiunea „Larry King Now”, în 2012, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.

S-a însurat de 8 ori, cu 7 femei. Anul trecut i-au murit doi dintre cei 5 copii

În vara anului trecut, Larry King a fost zguduit de o dublă tragedie: doi dintre cei 5 copii ai săi au decedat. Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, Chaia a fost răpusă de cancer la 51 de ani. I-au mai rămas în viață doi băieți (Larry jr. și Cannon Edward) și o fată (Chance).

Larry King a fost căsătorit de 8 ori cu 7 femei. S-a însurat de două ori cu Alene Akins.

De ultima sa soție, Shawn King (cântăreață și realizatoare TV), a divorțat îm 2019, după o căsnicie de 22 de ani, în care s-au născut Chance și Cannon, ultimii doi copii ai legendarului showman.

Larry King și ultima sa soție, Shawn (cea cu numărul 7)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here