Videoclip murdar al Antenei 3 împotriva Opoziției anti-PSD. Minciuni, diversiuni și intoxicări despre așa-zisul „guvern din umbră al lui Orban”

1
5492
Scena Șerban Nicolae - Cosette Chichirău, în viziunea murdară a Antenei 3

Apropierea trecerii PSD în Opoziție a reactivat instinctele primare ale Antenei 3. Televiziunea infractorului Dan Voiculescu a rostogolit miercuri, de dimineața până seara, din oră în oră, un clip video de trei minute în care a folosit cele mai abjecte metode de a compromite Opoziția.

Țintele Antenei 3 au fost PNL și USR/PLUS, la care a fost adăugat și Pro România, ca să iasă o ciorbă râncedă.

Sclavul de serviciu, la fabrica de minciuni a lui Voiculescu, a fost un neterminat, unul Marius Ioniță. Acesta a etalat certe calități de nevertebrată, citind fraze absurde și folosind tendențios frânturi de declarații.

Mizerabilul videoclip inventa un „guvern din umbră” format din PNL și USR-PLUS, dar din care să facă parte și doi foști premieri PSD, plus un fost ministru PSD, migrați între timp la Pro România.

Și conținutul video-mizeriei, și frecvența cu care a fost difuzată arată premeditarea. O asemenea campanie, la Antena 3, se face fie la inițiativa lui Dan Voiculescu, fie cu acceptul acestuia, niciodată fără știința lui!

Video-mizeria, într-o variantă prelucrată pentru prime time, poate fi văzută AICI.

Analiza unui videoclip murdar

Secvența 1

„Guvernul Opoziției va fi condus chiar de președintele PNL. Pe Ludovic Orban pare că-l recomandă pentru această funcție, în primul rând, vocea și talentul artistic.” (Sunt date imagini cu Orban cântând și dansând.)

Selecția ostilă și comentariul tendențios arată din start reaua-intenție a „scenaristului”.

Secvența 2

„Un război dur se dă pentru Educație. Pentru acest portofoliu se bat Raluca Turcan, cea despre care chiar Ludovic Orban spunea că…” (Este dată o declarație răutăcioasă a lui Orban la adresa Ralucăi Turcan, declarație veche de cel puțin 10 ani.)

Recurgerea la o declarație total defazată în timp, în contextul invocării unui posibil nou guvern, e o tehnică securistă, pe care Voiculescu le-a transmis-o și mai tinerilor lui angajați.

Secvența 3

„… și USR-ista Cosette Chichirău, cea care a fost protagonista unui moment antologic în plenul Camerei Deputaților.”

(Este redat video dialogul abject dintre Șerban Nicolae, senator PSD, și Cosette Chichirău, deputat USR, în Parlament.)

ȘERBAN NICOLAE: Ia, ia demonstrați-mi că am fost șofer!

COSETTE CHICHIRĂU: O secundă! (Vrea să-i arate, în telefon, celebra poză cu Șerban Nicolae la volan și Cătălin Voicu pe scaunul din dreapta, plecând de la închisoarea Jilava, de unde Voicu, fost senator PSD, tocmai fusese eliberat condiționat.)

ȘERBAN NICOLAE: CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs. faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Vorbitorule nevertebrat-cretinizat, acesta nu este un „moment antologic”, ci o mârlănie de cea mai joasă speță! Iar Cosette Chichirău n-a fost „protagonistă”, ci victima unui abject! Un asemenea moment nu poate fi invocat niciodată pentru a încerca să ridiculizezi victima, ci doar pentru a-l face nefrecventabil pe mârlan.

Poza cu „Șerban Nicolae – șoferul infractorilor”, invocată de Cosette Chichirău. Asta e o poză reală!

Secvența 4

„Pentru Ministerul de Interne este un alt politician extrem de controversat. Este vorba despre Ioan Rus, cel care i-a jignit pe românii din diaspora. «Au, poate, 1.500 de euro salariu. V-o spun foarte direct: de banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă».”

A spune că Ioan Rus este luat în calcul într-un viitor Guvern PNL-USR/PLUS este o minciună de tip securist. O diversiune, o intoxicare. În primul rând, că Pro România, care e PSD 2, nu face parte din planurile liderilor PNL și USR/PLUS. Apoi, că Ioan Rus, compromis deja ca ministru PSD, nu va fi acceptat niciodată de o alianță PNL-USR/PLUS.

Introducerea în scenariu a acestui moment este o tehnică perfidă, cu scopul de a transfera asupra actualei Opoziții (PNL-USR/PLUS) o declarație mizerabilă făcută de un PSD-ist sadea, în numele unui guvern PSD (cel condus de Ponta).

Secvența 5

„Justiția pare că i se potrivește mănușă liderului USR, Dan Barna, mai ales după celebra sa declarație: «Vreau să cred că dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat».”

Declarația nefericită a lui Barna este folosită în mod tendențios. Doar mincinoșii de la Antena 3 puteau inventa „știrea” cu Barna la Justiție.

Secvența 6

„Paradoxul noului Executiv pare să fie încă campionul somnului în banca parlamentară. Mihai Goțiu are șanse foarte mari să preia Ministerul Muncii, după patru ani lungi de odihnă legislativă.” (Sunt date câteva secunde cu Goțiu, senator USR, picotind la o ședință a Parlamentului.)

O minciună grosolană. Faptul că ai ațipit câteva secunde, poate după o noapte albă, în care ai lucrat la un raport, nu te face „campionul somnului în banca parlamentară”. Iar zecile de proiecte legislative inițiate nu înseamnă „patru ani lungi de odihnă legislativă”.

Cele două expresii batjocoritoare li s-ar potrivi parlamentarilor care au luat cuvântul doar la depunerea jurământului și, eventual, la cererea de ridicare a imunității. Colcăie PSD-ul de asemenea exemplare, dar Antena 3 nu are ochi pentru ei.

Secvența 7

„Diplomația țării are șanse mari să fie condusă de Mihai Tudose, premierul care s-a făcut remarcat prin cele mai spumoase declarații. «Acum vreo doi ani m-a sunat banca să-mi spună că nu numai că nu mai am banii, trebuie să le mai dau eu 50 de dolari, că de fapt ei… comisionul prin care ei mi i-au păzit, și au avut grijă de ei, și i-au dus la toaletă noaptea dacă aveau nevoie, sau le-au dat apă când le era sete… au mâncat fondul și trebuie să mai adus și eu niște bani de-acasă. Din momentul ăla am zis: bă, iertați-mă, Terente era copil pe lângă voi!».

Ca și în cazul lui Ioan Rus, secvența cu un Mihai Tudose primitiv este 100% a PSD-ului, dar scenaristul lui Voiculescu încearcă s-o transfere viitoarei coaliții de guvernare PNL-USR/PLUS.

Secvența 8

„Alături de Tudose, la masa Executivului are șanse mari să stea și Victor Ponta, din poziția de vicepremier. De altfel, cei doi au fost făcuți celebri de fostul lider PSD, Liviu Dragnea: «Este vorba de o atitudine de șobolani a unor doi foști premieri ai partidului. Dar ca orice șobolani, știți foarte bine, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani».”

În acest fragment, ticăloșia este dublă. Pe de o parte, Victor Ponta e „lipit” forțat de PNL-USR/PLUS, ca și Tudose și Rus. Pe de altă parte, a caracteriza pe cineva – fie ei chiar și Ponta și Tudose – apelând la vorbele unui pușcăriaș nenorocit arată că ești la fel nenorocit ca el.

Apropo: între timp „s-a dărâmat casa” peste „șobolanul” Dragnea!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

LISTA FINALĂ. Cei 14 candidați la prezidențiale validați de BEC. Cinci dintre ei vor fi cercetați penal pentru folosirea de semnături false

Planul secret prin care Gino Iorgulescu și-a scos fiul din țară. A avut complici în conducerea Spitalului Elias. Procurorii au fost anunțați abia după ce beizadeaua ucigașă părăsise România

Ucigașul olandez era prădător cu experiență. A stat mulți ani în pușcărie pentru agresiuni sexuale. Eliberat condiționat, și-a mutat „operațiunile” în România

PSD își mai ascunde un hoț în spatele imunității. Fostul ministru Bodog a aplicat „schema lui Dragnea” (angajări fictive), dar nu poate fi anchetat de procurori

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

1 COMENTARIU

  1. Ne venea sa VOMITAM, aseara, cand am vizionat acea MIZERIE de clip !

    O asemenea NEMERNICIE rar s-a mai vazut, chiar si la „Latrine” !!!

    Iar SPURCACIUNILE din studio (alesi, ca de-obicei acolo, „pe spranceana”…) HAHAIAU GROBIAN, la prezentarea fiecarui asa-zis „ministru-din-umbra”, de parca STARPITURILE de ministri ai Puterii, din ultimii trei ani (MULTI DA’… PROSTI !!!), au fost cine stie ce mari valori: dupa ce… CATASTROFE (!!!) au trecut prin guvernele succesive P.S.D.-A.L.D.E., din ianuarie 2017 incoace, NU POT EXISTA MINISTRI MAI PROSTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here