CTP râde în hohote, în direct, de Antena 3! L-a distrat enorm cum a tratat echipa Gâdea cazul liftierei concediate de ministrul Muncii

4
37426

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a izbucnit în hohote de râs, în direct la Digi 24, în emisiunea al cărui invitat permanent este – „Cap limpede”. Motivul: felul în care Antena 3 a tratat cazul liftierei concediate de Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Redăm în continuare intervenţia savuroasă pe care CTP a avut-o pe seama scenei petrecute în studioul lui Mihai Gâdea.

Cunoscutul gazetar n-a pomenit direct numele respectivei televiziuni sau ale moderatorilor şi invitaţilor permanenţi, dar din afirmaţiile sale oricine poate înţelege la ce post TV se referă.

Afirmaţiile lui CTP despre cazul liftierei concediate şi apărate ridicol la TV

  • „Ce spectacol am putut să văd la o altă televiziune, Doamne! Rar! M-am uitat fascinat. Vasăzică, respectivii jurnalişti au dezbătut… Mă rog, mai degrabă au zbătut, pentru că să DE-zbată (n.r. – accentuează această despărţire) nu era nimeni, toţi aveau aceeaşi părere. Aşa-i acolo. Acolo nu vine cineva să spună o altă părere ( n.r. – decât invitaţii permanenţi ai televiziunii). Acolo nu, i se dă la cap imediat. Sunt de obicei vreo 10 oameni şi nu se deviază de la linie
  • „Şi vreme de o oră şi ceva s-a discutat despre biata văduvă cu trei copilaşi (n. r. -accentuează pe cuvinte) pe care trebuie să-i hrănească. Şi-i hrănea din butonul ăla mic pe care-l apăsa în liftul de la Ministerul Muncii… Şi s-a găsit bestia aia de ministru, care s-o dea afară! Păi, aia-i om?”
  • „După aceea este chemată chiar doamna liftieră în direct. Şi i se spune, da doamnă, ştim, aveţi trei copilaşi pe care… La care asta spune, n-am domnule trei copii! (n.r. – în acest moment, Cristian Tudor Popescu izbucneşte în hohote de râs, în direct)… N-am, domnule trei copii, am numai unul. Mda, da, da, aveţi numai unul… Da, sigur, dar totuşi aveţi un copil în întreţinere (îi imită pe cei de la Antena 3)! Nu, nu îl am în întreţinere că e mare, domnule, se întreţine singur!!! (CTP iar râde copios)”
  • „Disperare mare în studiou, domnule, ce facem că moare ştirea?! Se usucă lacrima spectatorului, ce facem?? Nişte chestii… Au continuat: da, aţi avut cumva oameni cu dizabilităţi?, o întrebau. Încercau să arate importanţa trebii pe care femeia o făcea. Aşa i-a venit ideea unuia dintre invitaţi, care a zis, păi, dacă-i unul orb, domnule, cum poate atinge butoanele liftului? Am auzit şi acestă frază!
  • „Acum revenind la partea serioasă, ce-a făcut doamna ministru? A desfiinţat o funcţie inutilă. Eu nici nu ştiam că mai există liftiere în România. A, la Parlament, da! Acolo domnii fac scurtă la mână. Această meserie este inutilă! Doamna ministru nu avea ceva cu persoana în cauză, o interesa că nu are nevoie de om care să apese pe buton, atât! Şi de aici a devenit bestia cea mai rea (n.r. – pentru Antena 3)”
  • „Iar doamna şi-a găsit imediat, i s-a oferit un loc de muncă. Dar întreb eu: de ce stă doamna liftier în liftul ăla? Nu s-a gândit să îşi găsească o slujbă serioasă? Mi-ar fi ruşine să fiu angajat ca să stau să apăs pe un buton”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CTP îl „toarnă” pe ministrul Sănătăţii: „O să vă spun de ce m-a sunat!”. Cât de grav e cazul Victor Costache?

* BREXIT. Premierul Scoţiei: „Vom reveni în Europa ca ţară independentă”

* Hoția lui Dragnea: și-a decontat deplasările în străinătate și la Parlament, și la PSD! Camarila lui zbura cu Țiriac Air

* BREXIT. Mesajul lui Iohannis pentru românii din Marea Britanie

* „Mitralieră” trage cu mizerii în Caramitru şi Funeriu: „V-aţi uitat la feţele voastre de proşti notorii? Nimicurilor, îmbuibaţi hidoşi, hahalere, slugi ai străinătăţii sorosiste!”

* ANALIZĂ. Versurile lui Tudor Gheorghe sunt mincinoase, înjură democrația și oftează după dictatură. „Scoate-mă din necuvinte / Dă-mă-n totalitarism!”

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* „Canalia talentată” Tudor Gheorghe, răspuns arogant pentru criticii săi. Stă la Techirghiol și face băi de nămol

* Funeriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de pământ cu Tudor Gheorghe, rapsodul PSD-ist

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here