miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNews"Mitralieră" trage cu mizerii în Caramitru şi Funeriu: "V-aţi uitat la feţele...

„Mitralieră” trage cu mizerii în Caramitru şi Funeriu: „V-aţi uitat la feţele voastre de proşti notorii? Nimicurilor, îmbuibaţi hidoşi, hahalere, slugi ai străinătăţii sorosiste!”

-

Afectat până-n măduva oaselor că Tudor Gheorghe a fost atacat pentru concertul său pro-comunist şi anti-european (deci, exact pe gustul Rusiei), PSD-istul Cătălin Rădulescu i-a împroşcat cu mizerii specifice comportamentului său insalubru pe cei care şi-au permis să-l critice pe rapsodul PSD-ist.

Într-un mesaj pe Facebook plin de agramatisme şi lipsit de litere fundamentale ale alfabetului românesc, cel botezat „Mitralieră” a „descărcat” multă mizerie verbală în special în direcţia lui Daniel Funeriu şi Andrei Caramitru – doi dintre cei mai duri critici ai lui Tudor Gheorghe.

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației în Guvernul Boc, a fost revoltat de spectacolul rapsodului Tudor Gheorghe, difuzat de TVR pe 26 ianuarie; întâmplător sau nu, ziua în care s-a născut dictatorul Nicolae Ceaușescu. 

- Advertisement -

Funeriu a scris un mesaj dur pe Facebook, în care îl caracterizează pe Tudor Gheorghe drept „rapsod mizerabil și canalie talentată”.

În spectacolul difuzat de TVR, Tudor Gheorghe a făcut o propagandă PSD-istă deșănțată, atacând Uniunea Europeană, sistemul de justiție și protestatarii din Piața Victoriei.

Redăm mai jos reacţia lui Cătălin Rădulescu, aşa cum a scris-o el cu „mânuţa” lui: plină de exprimări agramate, de greşeli, total lipsită de respect faţă de limba română (ceva ce îi reprezintă în general pe PSD-işti, adepţi ai „academicei” Viorica Dăncilă). Pe unele dintre aceste nepermise erori le-am subliniat mai jos. Doar pe unele. Era prea obositor s-o facem pentru întreg textul său.

Mesajul lui Cătălin Rădulescu – „Mitralieră” (cu agramatisme cu tot)

  • „Imbuibatii hidoși critica geniile! Doua hahalere “intelectuale” , ajunși oratori ai națiunii “din Piața Victoriei“, au ajuns sa critice un geniu muzical, un patriot, un critic desavarsit al prostiei, al arogantei, al inculturii, al analfabetismului”
  • Pai mai păduchiosilor, va legati de mustață rapsodului național? Voi v-ati uitat la fetele voastre de prosti notorii, care ingurgitati și vărsați pe ceea ce voi numiți gura, toate aberațiile minții voastre stalinisto-hitleriste? De unde ati dedus voi leprelor galbene, ca maestrul Tudor Gheorghe elogia comunismul și epoca Ceaușescu ?
  • „Nu, nimicurilor, Tudor Gheorghe făcea referire tocmai, la specia voastră de aroganți, îmbuibați, arondați la bani publici și șmechereli, radicali și extremiști, de falși intelectuali, de slugi ai străinătății sorosiste și de nepatrioti, amaratilor.
  • „In ultimul an vomitați atâtea mizerii, împotriva politicienilor patrioți , împotriva medicilor care au salvat mii de vieți, împotriva pensionarilor care v-au făcut aceasta țara in care trăiți și acum v-ati găsit sa va legati de acest om, de acest monstru sacru al creației muzicale, voi doua non valori, numai și numai pentru ca acest om e de stânga și nu împărtășeste doctrina voastră râioasă!”
  • „O sa ajungeți sa va alerge lumea cu pietre pe strada. Sunteți o rusine pentru aceasta țara !”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* ANALIZĂ. Versurile lui Tudor Gheorghe sunt mincinoase, înjură democrația și oftează după dictatură. „Scoate-mă din necuvinte / Dă-mă-n totalitarism!”

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* Postarea lui Funeriu „Să-ți fie rușine, canalie…!”, adresată rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe, e fenomen pe Facebook

* „Canalia talentată” Tudor Gheorghe, răspuns arogant pentru criticii săi. Stă la Techirghiol și face băi de nămol

* Funeriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de pământ cu Tudor Gheorghe, rapsodul PSD-ist

* Firea își mai bate un cui în coșciugul politic. Rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe, cetățean de onoare al Capitalei

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Dixit boul mitralieră, împuțind cu grohăitul lui hidos, de împuțicenie malefică bolșevică, atmosfera din RO ! Marș la coteț hahaleră și … MU1€ până ți’o înțepeni amigdala !👹

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -