marți, mai 28, 2024
AcasăNewsFuneriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de...

Funeriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de pământ cu Tudor Gheorghe, rapsodul PSD-ist

-

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a scris un mesaj emoționant, adresat celor care l-au înjurat după ce a criticat spectacolul populist al rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe.

„Cele vreo 1500 de înjurături strașnice din comentariile la luarea de poziție de ieri m-au făcut să mă simt din nou ca un stejar de care se scarpină porcii mistreți. Au mai fost astfel reacții și am mai simțit asta cu două ocazii: când am introdus BAC-ul cu camere de luat vederi în anul 2011 și când s-au văzut primele rezultate ale cruciadei anti-plagiat, cu doctoratul criminalului vesel, dottore (n.r. referire la Victor Ponta)…”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Educației din perioada Guvernului Boc a criticat spectacolul anti UE, naționalist și populist al rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe, intitulat Degeaba 30, difuzat de televiziunea publică exact în data de 26 ianuarie, ziua dictatorului Ceaușescu.

- Advertisement -

„Degeaba 30” e o referire directă la faptul că de la revoluție au trecut trei decenii degeaba, spectacolul fiind o jignire la adresa celor care au murit în acele zile la Timișoara, București și în alte orașe din țară în confruntarea cu regimul dictatorial al lui Ceaușescu și, apoi, cu conspiratorii lui Iliescu.

VIDEO. Spectacolul „Degeaba 30”, difuzat de postul public de televiziune.

Acest spectacol, susținut de Tudor Gheorghe, un artist nostalgic al regimului comunist, s-a desfășurat la Sala Palatului din București exact în data de 22 decembrie, începând cu ora 19.00, în același timp în care mii de bucureșteni alături de președintele Klaus Iohannis au participat la un marș de comerorare a eroilor revoluției.

- Advertisement -
Numele celor 1.142 de oameni uciși în evenimentele de acum 30 de ani au fost citite de Cristina Țopescu și proiectate pe fostul sediul al Comitetului Central al PCR. La doar câteva sute de metri distanță, rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe cânta la mandolină melodii anti Uniunea Europeană, îi lua la mișto în versuri pe protestatarii din Piața Victoriei și critica generația tânără că luptă împotriva PSD-ismului.

„Să mergem, totuși, dincolo de prăpastia dintre inteligenții mei cititori, educați și cu repere axiologice corecte, și cei care, din diferite motive, au rămas oarecum ‘de căruță’. Și pentru care viața se rezumă la munca fizică extenuantă sau nu tocmai valorizată social, plătită la limita subzistenței, eventual la o bere, o țuică sau un pahar de vin seara iar, a doua zi, o nesfârșită luare de la capăt cu aceleași perspective limitate la o supraviețuire mai mult sau mai puțin confortabilă.

Să îi iertăm pentru că, impresionați de voci care pun în versuri și note obida lor cotidiană, nu văd că tocmai cei care sunt cauza dificultăților lor sunt cei care, cu vorbe meșteșugite, fac să vibreze corzile lor sensibile”, a scris Daniel Funeriu. 

Fostul ministru al Educației a scris o critică explozivă la adresa rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe în care critică spectacolul în care acesta minează încrederea în apartenența noastră la Uniunea Europeană, încrederea în democrație și libertate și, nu în ultimul rând, își bate joc de memoria celor care au plătit cu viața pentru ca noi să beneficiem astăzi de toate aceste libertăți.

VIDEO. Rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe, un mare susținător al lui Victor Ponta.

Fragmente din mesajul lui Daniel Funeriu:

– Băi, Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei, și alți 1.000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga-zdranga, la mandolină, spunând că a fost degeaba!

– Băi, talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de litri de benzină?

Daniel Funeriu a dat o lecție de civism, asumându-și să critice dur un „răsfățat” al regimurilor PSD, o „canalie talentată”, așa cum i-a spus acesta, arătând cât de mare e toxicitatea mesajelor și câte minciuni transmite rapsodul în spectacolele sale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Jennifer Aniston se destăinuie! Cât a suferit de pe urma lui Brad Pitt și cum a aflat că o înșală cu Angelina Jolie

* Moment de mare cumpănă pentru Guvernul Orban. Vom scăpa de primarii PSD? Ziua asumării răspunderii pentru alegerile locale

* Dragnea, milionarul din pușcărie! Clotilde Armand anunță noi venituri uriașe pentru Tel Drum din contracte publice

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* Postarea lui Funeriu „Să-ți fie rușine, canalie…!”, adresată rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe, e fenomen pe Facebook

* Anunț îngrijorător. Vaccinul împotriva virusului din China, gata abia peste 8 săptămâni

* VIDEO. Wuhan, orașul fantomă. 11 milioane de oameni, baricadați în case. 10 imagini șocante

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. E cumplit cat de amestecate ne sunt sentimentele cand vedem oameni talentati ai Romaniei atinsi de filoxera servilismului fata de profitorii de comunism care au pus labele pe resursele tarii dupa revolutie….e degeaba sa ai talent, daca-l pui in slujba cauzei nedrepte si ticaloase de batjocorire a viitorului pro-occidental al Romaniei, cantand in struna exact mafiei de joasa speta continuatoare a mafiei pcr-isto securiste. Degeaba tot talentul acestui rapsod servil cui nu merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -