Acasă News CTP apasă pe fraza de parvenită agresivă a Olguței: "E unul pe...

CTP apasă pe fraza de parvenită agresivă a Olguței: „E unul pe care nu am reușit să-l dăm afară”. Acel „unul” e proprietar!

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 (citat de republica.ro) despre cuplul de parveniți Olguța-Manda, care a pus mâna pe un conac boieresc construit în anul 1906, în centrul Craiovei.

  • „Prima grijă a neamului-prost, imediat ce pune mâna pe niște bani, e să treacă drept neam-bun”.
  • „Am văzut cuibușorul unde vor sta cei doi porumbei. Este un conac boieresc vechi de mai bine de 100 de ani, care are pe el tot felul de litigii. Acolo se găsesc alți proprietari, pe diverse bucăți din el, despre care doamna Vasilescu spune: «E unul pe care nu am reușit să-l dăm afară, încercăm cu ceilalți». Casa asta are un trecut. Proprietarii aceștia provin din zecile de ani, din secolul care a trecut de când a fost făcută casa. Și doamna Vasilescu și domnul Manda vin acum și spun: «N-am reușit să-l dăm afară pe proprietar». El e proprietar, dânșii sunt cumpărători, vin să ia casa asta, s-o cumpere”.
  • „Apoi, cum este organizată în interior? Ce vedem aici? E ceva pregătit cam ca pentru o întâlnire între… nu între Ceaușescu și Gorbaciov, e un cadru diplomatic. Tabloiul ăla – e un tablou pus deasupra șemineului – este o copie după Rubens, este Unirea pământului cu apa, probabil cu gândul la apropiata consfințire a unirii dintre doamna Vasilescu și domnul Manda”.
  • „Ceaușescu nu punea tabloul ăsta, avea numai tablouri de pictori români. Aici avem un Rubens deasupra șemineului, în conacul boieresc pe care și-l doresc doamna Vasilescu și dpmnul Manda”.
  • „E prima grijă a ariviștilor, a parveniților, să-și asigure o aură aristocratică, nobiliară. Nu puteau de banii ăștia să-și ia un penthouse, o vilă nouă? Nu, au vrut o casă cu pedigree, să fie conac boieresc, pentru că ei sunt acum întemeietori de dinastie. E același mecanism care a făcut-o pe doamna Dăncilă să dea o chiflă și o proteină în Sala Tronului de la Palatul Regal”.
  • „Cu ce plătesc casa? Aici e peste Caragiale. Cică s-au împrumutat, au și credite pentru casă, și speră să plătească cu banii de la nuntă. Așa ne-a spus domnul Manda. Am citit de vreo trei ori, nu-mi venea să cred”.

CITIȚI ȘI:

CUPLUL PARVENIȚILOR. Băsescu l-a respins pe Manda, Iohannis pe Olguța. Motivul e același: incompetența

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Iohannis n-o acceptă pe Olguța Vasilescu nici dacă vine călare pe un tanc sovietic! A respins-o şi a treia oară

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările