vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPoliticăIohannis n-o acceptă pe Olguța Vasilescu nici dacă vine călare pe un...

Iohannis n-o acceptă pe Olguța Vasilescu nici dacă vine călare pe un tanc sovietic! A respins-o şi a treia oară

-

Klaus Iohannis a anunțat azi că va refuza din nou propunerile de miniștri făcute de Guvern: Lia Olguța Vasilescu la Ministerul, Mircea Drăghici la Transporturi.

Preşedintele a spus că PSD trebuie să vină cu propuneri care să-l convingă că ministerele vor fi bine conduse.

„Aceste două propuneri vor fi refuzate în această săptămână. Într-o zi-două vor fi reexaminte documentele și expediate la guvern”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

- Advertisement -

El a spus că nu a primit alte propuneri și că discuțiile pe care le-a avut nu au vizat alte nume pentru cele două ministere.

Potrivit președintelui, rezolvarea acestei situații este „foarte simplă”: „Partea guvernamentală nu are decât să citească cu atenție legislația invocată de mine, iar PSD să vină cu niște propuneri care să mă convingă că ministerele sunt bine conduse”.
Întrebat cum vede totuși soluționarea acestui conflict cu Executivul, șeful statului a reluat același răspuns: „Rezolvarea e cât de poate de simplă – Guvernul trbuie să îndeplinească condițiile, să prezinte actele celor nominalizați în conformitate cu legislația în vigoare, iar PSD să vină cu propuneri care mă conving pe mine și pe ceillalți că ministerele vor fi bine conduse”.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -