VIDEO. Criză de militari în Rusia: sunt retrimiși pe front luptătorii răniți, cu contuzii grave și schije în corp

1
843
Răniții ruși revoltați pe propriii superiori

Deși tiranul Vladimir Putin anunțase recent că nu se mai impune o nouă mobilizare de recruți pentru „operațiunea militară specială”, realitatea de pe front îl contrazice în totalitate. Armata rusă se află într-o criză profundă de personal.

În multe situații, nu mai există forțe proaspete care să le înlocuiască pe cele trimise în Ucraina chiar de la începutul invaziei. În disperare de cauză, Kremlinul a ajuns să retrimită pe câmpul de bătălie toți luptătorii răniți, cu contuzii grave și schije rămase în corp.

Informațiile vin chiar de la „denazificatori”, care au beneficiat de tratamente spitalicești timp de maximum două-trei zile. Aceștia au înregistrat și postat un filmuleț de câteva minute pe rețelele de socializare, unde se plâng de rele tratamente venite tocmai din partea șefilor lor și a țării așa-zis „pacificatoare”: Rusia i-a trimis să se bată împotriva fascismului, dar spun ei, fascismul se găsește taman la ei acasă.

Clipul video cu apelul făcut de ocupanții răniți a apărut pe canalul rusesc de Telegram „Ostorojno, novosti” („Atenție, știri”). Acolo se arată că unitățile militare de asalt „Ștorm Z”, formate din foști prizonieri, au realizat un fel de comunicat din spitalul în care erau „îngrijiți” înainte să revină în prima linie. Aceștia provin din Brigada 27 a armatei ruse și luptă în direcția Lugansk. Povestesc că, dincolo de starea fizică proastă, nu au nici provizii.

VIDEO: Apelul răniților ruși (partea 1)

„Există un astfel de sentiment că viețile noastre nu valorează nimic. Din cei 110 oameni din compania noastră, au rămas mai puțin de 25”

„Ostorojno, novosti”: „Potrivit bărbaților din videoclip, răniții din unitatea lor sunt aduși la spitale timp de 2-3 zile, după care sunt retrimiși înapoi ca fiind complet pregătiți pentru luptă; chiar și cu contuzii grave sau schije în corp. Potrivit acestora, cei care au refuzat să revină la serviciu au fost amenințați cu moartea. În prima linie, militarii sunt fără hrană, condiții de viață și orice fel de odihnă. Bărbații numesc sarcinile de asalt o încercare «de a-i eradica, de a-i anula prin orice mijloace».”

În concluzie, ocupanții nemulțumiți declară că superiorii lor le trasează sarcini imposibile și că-i conduc direct spre măcel, ei reprezentând doar „carne de tun” pentru artileriștii ucraineni.

VIDEO: Apelul răniților ruși (partea a 2-a)

Mesajul invadatorilor răzvrătiți: „Se spune că fragmentele (de obuze) constituie o normalitate. Dacă se vindecă rănile, veți pleca (în prima linie). Ele nu sunt extrase (fragmentele – n. red.). Există un astfel de sentiment că viețile noastre nu valorează nimic. Din cei 110 oameni din compania noastră, au rămas mai puțin de 25. Fiecare persoană de aici este fericită că a ieșit din acest iad, din aceste spirite rele. (…) De ce o astfel de atitudine față de noi? Am semnat aceste contracte în mod voluntar, pentru a participa la operațiunea specială, pentru a eradica acest fascism – și, ca urmare, fascismul este printre noi, încercând să ne eradicheze”.

VIDEO: Apelul răniților ruși (partea a 3-a)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

OPINIE. Madam, pentru atâtea „fapte bune” ar trebui să candidezi la „Primăria” Târgșor! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here