luni, martie 4, 2024
AcasăNewsCrezul lui Turcescu: "Sper să câștige Rusia!". Colonelul a spus-o mai alambicat,...

Crezul lui Turcescu: „Sper să câștige Rusia!”. Colonelul a spus-o mai alambicat, cititorii au sintetizat

-

O nouă postare cu damf rusesc a lui Robert Turcescu a inflamat pagina sa de Facebook. Sute de cititori i-au dat jos din spate rucsacul cu bolovani putiniști, prin mesaje necruțătoare. Majoritatea lor covârșitoare în consideră pe Colonelul-cu-armata-nefăcută drept un vector agresiv al propagandei moscovite.

În maxima lui generozitate, Robert Turcescu ar accepta să trăiască și într-o lume fără Putin, dar cu condiția ca Ucraina să cedeze teritorii Rusiei, America să redevină trumpistă, generația noastră să ardă tot petrolul, toate gazele și toți cărbunii, lăsând generațiilor viitoare o planetă infernală, bântuită de sărăcie și pârjolită de încălzirea globală.

Varianta promovată de Turcescu – „să se termine cât mai repede războiul, chiar dacă Ucraina pierde teritorii” – se suprapune perfect peste propunerea de pace avansată insistent de Rusia putinistă. O variantă, evident, banditească și inacceptabilă.

Textul lui Turcescu i-a înfuriat pe cititorii săi tradiționali. Doar cei pe care și i-a apropiat mai recent, din bazinul susținătorilor AUR, îl aplaudă, dar numărul lor e foarte mic în comparație cu cel al criticilor vehemenți. Aceștia din urmă îi reproșează înrolarea în „armata” propagandei ruse, inclusiv prin selecția invitaților din emisiunile sale de la B1 TV și Evz.ro.

- Advertisement -

Postarea col. Robert Turcescu

„Sper că republicanii vor câștiga TOT în SUA, inclusiv președinția, sper că CNN va ajunge la un rating de doi lei în comparație cu Fox News și că Tucker Carlson va continua să fie în continuare (!!! – n. red.) cel mai tare editorialist tv. Sper că Elon Musk va prelua Twitter și va face din el un loc al libertății de exprimare, inclusiv pentru Donald Trump și mulți alții. Sper ca Roger Waters să aibă încă puterea să meargă în turnee, iar piesa «Another brick in the wall» să fie în continuare adevăratul imn al libertății. Sper ca războiul să se termine cât mai repede, chiar dacă Ucraina pierde teritorii. Sper ca Putin să plece de la putere, să fie pace, să ardem gaz, petrol și cărbuni încă o lungă perioadă de timp, într-o Europă unită și prosperă. Sper ca toate astea și încă mult mai multe din aceeași categorie, să se întâmple cât încă mai suntem în viață.”

Mesaje ale cititorilor la postarea col. Turcescu

* „Băi, Turcescule, cum știi tu, subtil, să amesteci una cu alta! Cum speri tu să vină la putere pupincuriștii lui Putin! Cum îți dorești tu ca în Ucraina să fie pace cedând teritorii rușilor! Cum vrei tu să arzi gaz, petrol, cărbuni de la ruși! Băi, Turcescule, vezi că lumea nu mai pune botu’ la conservele rusești acoperite! Urmeaza să vedem ce grad ai în armata rusă.”

* „Turcescu speră ca extremiștii AUR-iști să câștige alegerile și ca stăpânii lui ruși să câștige războiul.”

- Advertisement -

* „Decât să piardă Ucraina teritorii fiind stat independent, mai bine te înrolezi tu, Turcescule, în armata Rusiei și lupți pentru teritoriile alea pe care vrei să le cedeze Ucraina! Este mai corect așa! Dacă le câștigi prin luptă, te pun rușii guvernator acolo! Dacă nu… marș la groapa de gunoi a istoriei!”

* „Ai înnebunit! Jumătate din urmăritorii tăi sunt AUR-iști.”

* „De nerecunoscut acest individ!!! Mă gândesc cu groază cum ne uitam toți în gura lui cu încredere când făcea emisiunea 100%. Acum umblă de gât cu Simion Gură-de-Aur și ne scuipă în față fără rușine!”

* „Ești un oportunist, mincinos și demagog.”

* „Hai să sintetizăm ce vrei tu să spui: «Sper să câștige Rusia».”

* „Din toate cele ce ai spus, cel mai mult m-a pus pe gânduri faptul că îl vezi pe Trump lumina libertății. Chiar?”

* „De ce să piardă teritorii Ucraina, așa e ordinul pe unitate la manipulare?”

* „Eu sper ca tovarășul Turcescu să se mute în Rusia, să ardă gaz cât vrea.”

* „Ce ați pățit, d-le Turcescu?”

* „Lozincard ești perfect. Asta cu «să ardem gaze încă mult timp de acum încolo» este colosală. Adică până trăiești tu. După tine, potopul.”

* „Sper să nu mai aud de tine!”

* „Războiul nu se termină atâta vreme cât se pune problema de pierdut teritorii. Așa, orice vecin cu pumnul greu poate lua cât vrea din curtea ta. E ca și cum intră unul peste tine în casă, îți violează fata și sotia, iar tu te duci să cumperi prezervative.”

* „Turcescule, după ce te-ai detonat cu mulți ani în urmă, astăzi ai ales să te afunzi în noroi și mai mult. Păcat, măi omule, era un timp când te urmăream cu drag… not anymore, bro, not anymore!”

* „Nu-ți face griji, Turcescule! Sunt alții care au patologii mai grave decât a ta. Poți ține halucinațiile astea sub control cu medicamente destul de ușoare. Hai, însănătoșire grabnică!”

* „Cât ar putea fi de «prosperă» Europa, când Ucraina a pierdut vieți? Teritoriile acelea de care ziceți sunt locuite. De oameni. Ucrainieni.”

* „Nu sper, dar se va-ntâmpla: toate trompetele rusești vor fi trase pe margine, întrucât cauza lor va fi înghițită de istorie. Istoria nu iartă și nu da cecuri in alb!”

* „Turcescu întotdeauna pariază pe idiotul care pierde… Acum a pariat pe «Putler». Dacă vrei să te distrezi, pui la căutare numele de Turcescu și explodează netul de glume și înjurături la adresa lui! Ieri securist, azi ziarist…”

* „Eu sper că România va avea presă de calitate și că toți șpăgarii și acoperiții vor dispărea.”

* „«Va continua să fie în continuare». Aveam ceva pretenții de la un jurnalist.”

* „Sper să nu te mai văd și aud la niciun post TV, ești toxic ca și Cristescu.”

* „După tine, ar trebui să le dea Ucraina tot ce a cucerit Rusia, că se scumpesc curentul și gazul la noi și o să fie greu la iarnă. De morți nu vă pasă???”

* „Așa a prezis și Floricica Dansatoarea.”

* „Un profitor, fost colaborator al Securității. Probabil caută un loc de demnitar în curtea AUR.”

* „Dacă Romania ar pierde teritorii, ai spune la fel?”

* „Ce câine ai fost și ce javră ai ajuns…”

* „Au mai fost unii idioți care sperau să câștige Hitler în WW2. Ghinion!”

* „La cum schimbă Putin ofițerii de la conducere, are și colonelul Turcescu, în sfârșit, o șansă.”

* „Huoooo!!! Marș la Moscova! (Ăla cu rucsacul plin cu pietre).”

* „Ești o insectă nevertebrată, gelatinoasă și dezgustătoare, care se pliază pe orice căcat cu bani.”

* „Da’ nu puteai și tu să speri că se termină războiul chiar dacă Rossia pierde teritorii? Eventual, alea anexate cu japca în 2014? Asta nu puteai să speri, nu?”

* „Nu acest Turcescu era ofițer sub acoperire, turnător cu patalama? Unbelivable!… Acum e pro-Putler…”

* „A ajuns unul din cei mai toxici jurnaliști! Face propagandă conspiraționistă și pro-rusă pe față, a fost la nunta lui Simion. Emisiunea sa de la B1 ar trebui să fie vizată de CNA! Pe 4 octombrie, printre alte minciuni și dezinformări, unul din invitații săi – toxicul turnător Garcea – spunea că UE este «o organizație fascistă»!”

* „Sper ca Rusia să fie dezmembrată și înfrântă pentru totdeauna.”

* „Sper să vă reveniți.”

* „Sper să nu hotărască oameni ca tine… Ești prea prost ca să înțelegi ce înseamnă «chiar dacă Ucraina pierde teritorii». Asta-i cauza cauzelor pentru toate războaiele, pentru că nu avem pace, pentru că nu suntem uniți, pentru că propsperitatea este doar într-un singur taler al balanței…”

* „Sper ca tu și «Coroiu» (Cristoiu – n. red.) să ajungeți de tot kkt-ul, turnătorilor nenorociți!”

* „Sperăm și noi să te oferi voluntar în război alături de ruși. Ai face mult bine oamenilor.”

* „Și noi sperăm să scăpăm de voi din presă, din politică, din viața publică după 30 de ani, de toți securiștii și sifoanele Securității.”

* „Turcescule, de când ai ajuns bufon în șleahta HAUR, unde stăpân ți-e clovnul Simion, ai vederi în ceață. Ragi ca un măgar, sperând să găsești calea. Din păcate, demonstrezi că te afunzi pe zi ce trece într-o ceață, în care ca jurnalist ești pe veci pierdut, dragă păcăliciule!”

* „Ucraina nu are voie să piardă nimic. Ești turc, Turcescule?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Colonelul Turcescu reacționează printr-o diversiune după ce Societatea Timișoara i-a retras premiul din 2005

* Turcescu are și susținători. Grobianul Dan Tănasă, deputat AUR: „Absolut superb! Bravo, Robert!”

* Rareș Bogdan joacă golf cu Ponta. Pentru Turcescu, ex-PSD-istul nu mai „minte cum respiră”, ci e „Victor”

* Mirel Curea e cercetat penal după ce le-a explicat lui Turcescu și Andronic cum trebuie bătut Mălin Bot. „Apologia infracțiunii de vătămare corporală”

* Turcescu: „Și eu aș fi pus pe liste soț, soție, soacră, cumnați. N-am găsit, n-am pus, n-am avut voturi”

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Podul lui Putin”, care leagă Crimeea de Rusia, a fost rupt în două! Un camion-capcană a dărâmat calea rutieră, 7 vagoane-cisternă au aruncat în aer calea ferată

* „Lui Putin nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, reprezintă 2% dintre cei pe care i-ar putea recruta. Are o rezervă de 25 de milioane de oameni, în caz de mobilizare totală”

* Mincinosul Bode dă vina pe USR pentru licitația prin care s-au cumpărat 600 de BMW-uri la suprapreț de la prietenul lui Iohannis!

* Regimul Iohannis-PSD vrea să adopte legile justiției înainte să vină observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția! Europa e sfidată pe față

* VIDEO. Bravura izmenelor cu batistuță: Rareș Bogdan amenință Europa cu o blocadă și o criză alimentară! Iohannis: „L-a luat puțin valul”

* Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

* De ce cad MiG-urile: mai multe s-au stricat după ce Armata a cumpărat kerosen de proastă calitate de la un fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiță și cu generali SRI

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. In primul rind ca nu stie nimeni ce grad mai are Turcescu in prezent.
  Turcescu e un ziarist urit mirositor insa nu puteti combate dezinformari cu alte dezinformari. Si nu rezulta ca cititorii i-au aratat cit greseste cu mesaje argumentate gen ”Ești o insectă nevertebrată”.
  Daca am fi obiectivi multe din ce a spus pot fi interpretate altfel. CNN sa ajunga la un rating de 2 lei? Fratelui mai mare al Antenei3 nu-i doresc altfel. Ca Roger Waters sa continue cu ”Another brick in the wall” imi doresc si eu. ”Sa ardem gaz si petrol” e mai degraba o saturare de terorismul verde distrugator de economii pentru scopuri politice iluzorii si mincinoase. Producerea de baterii electrice fiind extrem de poluanta. Iar rezerva mondiala de litiu e limitata si nu se afla in UE. E fara sens sa inlocuiesti o tehnologie mai putin viabila cu alta la fel de neviabila.
  De la respingerea aberatiilor politicii verzi deduceti ca vrea o planeta ”pârjolită de încălzirea” globală.
  Apopo de incalzirea globala. S-a renuntat la termenul asta de prin 1995. Se preconizase de catre ”specialistii” verzilor ca pina in anul 2000 nivelul marii va creste cu citiva metri din cauza incalzirii globale. Cum se apopia termenul si oceanele nu se ridicau ”global warming” a fost schimbat cu ”climate change”. Numai ca unii nu au aflat si au ramas pe vechi. De fapt chiar daca noua nu ne place, pe pamint clima se schimba constant de cind se stie pamintul. Azi e mai cald ca in mica era glaciara din evul mediu si mai frig ca pe vremea cind vikingii faceau o buna agricultura in Groenlanda.

  Nu stiu de ce nu dati afirmatii cu adevarat criticabile ale lui Turcescu.

  • @ Vlaicu: Sunteți rudă cu lăutarul, că altfel nu am cum să-l numesc? Domnule mata ai citit ce i-au scris românii acestui cubanez cu chitară? L-au făcut muci, puțin spus și dta te legi de cel mai tare dintre mesaje, cel cu insecta nevertebrată așezată pe bani ca musca pe căcat. Domnule dumneavoastră vorbiți despre climă când aici e vorba de colaboraționism, oportunism, impostură, nesimțire fără margini. A picat PMP și el se agață de AUR. Își aduce în emisiuni doar personaje după calapodul caracterului său lipsă. Ziarist neonest și politician interesat niciodată nu va mai putea să recâștige publicul onest. Îndemnați-l să se retragă. E singura variantă la îndemână. Dar arivistul Roberte n-o va face.
   🤮🤮🤮

   • Te pomeneti ca ai vrea sa scriu ce ai vrea tu sa auzi. Daca citesti si nu intelegi esti analfabet functional. Ca ce scriu eu nu se potriveste cu ce e in capul tau e problema ta. Nu o sa-ti explic.

 2. CoreBine folosit cuvantul „alambicat”. In maniera asta vorbeste, ca sa strecoare propaganda putinista fara sa si-o asume clar, dar sa dea apa la moara celor care au aceleasi optiuni.
  De fapt, nu stiu daca el are o optiune proprie, sau presteaza pentru a fi rasplatit cu un loc eligibil pe listele AUR.
  Vina o poarta si patronii B1, care au preferat in locul decentului si seriosului Tudor Musat pe acest smecher care tzopaie si in vorbe, si la propriu.

 3. Turcescu a ajuns un personaj toxic care nu merita mila. Atat de multa ura a avut pe jurnalistul Malin Bot care a fost agresat de Sandel Matei (infractor condamnat) si de Angelica Serban (agitatoare platita) incat a chemat pe Mirel seCurea si pe Dan Andronic (infractor condamnat) si l-au linsat facand glume ca a fost agresat cu faina si ce fatalau este. Ce au ras ei turnatorii acolo, jegurile care au lins toate viata pentru o bucata de paine. Nu doar politicienii au distrus tara ci si beneficiarii lor directi, aduceti-va aminte cum orcul asta si-a luat grad de colonel fals, cum a marturisit ca este ofiter acoperit in presa. Culmea, este bine mersi pentru ca romanii tolereaza zoaiele societatii. Cum se va aerisii la Kremlim dupa putoarea lasata in urma de cadavrul lui Putler multe se vor schimba in special in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -