Turcescu are și susținători. Grobianul Dan Tănasă, deputat AUR: „Absolut superb! Bravo, Robert!”

5
1033
Robert Turcescu - Dan Tănasă

„Zodia AUR-istă” în care a intrat Robert Turcescu primește zilnic confirmări solide, atât prin activitatea jurnalistică a colonelului-de-presă, cât și prin reacțiile naturale din politică. Turcescu a intrat în zona nefrecventabilă a scenei publice, iar comportamentul său este – tot mai evident – unul de AUR-olac.

Noua opțiune AUR-istă a lui Robert Turcescu (după ce multă vreme s-a manifestat ca băsist, anti-PSD-ist, jurnalist dedicat democrației și statului de drept) i-a adus și delimitări ferme, precum cea a prestigioasei Societăți Timișoara. Aceasta i-a retras un premiu pe care i-l oferise în 2005.

Reacția lui Turcescu a fost una de furie și s-a concretizat în câteva postări golănești pe Facebook. Jignirile și insinuările lui la adresa Societății Timișoara au declanșat un potop de critici devastatoare din partea publicului, îndreptate împotriva colonelui-de-presă.

Au existat însă și solidarizări răzlețe cu Turcescu. De exemplu, i-a sărit în ajutor, absolut previzibil, scandalagiul numărul 1 din AUR, deputatul Dan Tănasă. Acesta a postat două mesaje, la două texte injurioase ale fostului deputat PMP la adresa Societății Timișoara.

„Absolut superb! Bravo, Robert!”, a scris Dan Tănasă, entuziasmat de faptul că Turcescu l-a „tamponat” pe unul dintre liderii Societății Timișoara, Marcel Tolcea. Turcescu s-a răzbunat pentru umilința de a fi fost trecut în categoria personajelor nefrecventabile, cu care ți-e jenă să te afișezi.

O nouă postare a lui Turcescu, un nou „wow!” din partea lui Tănasă. Deputatul AUR a simțit nevoia să-l încurajeze pe fostul deputat PMP, când acesta a anunțat – într-un stil calomnios-injurios – că Societatea Timișoara i-a retras premiul din 2005.

„Nu ai pierdut nimic! Ai arătat lumii unde sunt moștenitorii Securității!”, a scris Dan Tănasă, înjurându-i și el o dată în plus pe „intelectualii civici” ai Banatului.

Dan Tănasă este un personaj insalubru, care se manifestă ca scandalagiul numărul 3 al Parlamentului, după șeful său George Simion (scandalagiul numărul 1) și fosta sa colegă de partid Diana Iovanovici-Șoșoacă (numărul 2).

Celebre au rămas strigătele guturale ale lui Dan Tănasă către un deputat USR, Silviu Dehelean, în 2021: „Nu ți-e rușine, mă, măgarule?… Ce, mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine?! Că ce, nu înțeleg… Bă, dispari, mă, de aici, tu auzi ce-ți spun? Dispari, mă, de aici! E un păcălici! Băi, îți ordon… îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce-ți zic? Du-te dracu’! Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!”.

În aceeași izbucnire tribală, Dan Tănasă l-a luat în vizor și pe un alt deputat USR, Ionuț Moșteanu:Dacă te bag în p… mă-tii o să zici că am ceva cu tine! Ești un zero barat! Ești un zero barat! Am acasă, Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat! Nu mai vorbi tu de George Simion! Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism. Ești un nimeni în drum!”.„.

VIDEO: Turbatul Dan Tănasă

Pe 7 aprilie 2021, Biroul permanent al Camerei Deputaților l-a sancționat pe Dan Tănasă cu avertisment scris, care include și pierderea dreptului de a mai vorbi și acționa în calitate de parlamentar timp de 3 luni. Sancțiunea a fost decisă ca urmare a insultelor și amenințărilor proferate de acesta la adresa USR-iștilor Silviu Dehelean și Ionuț Moșteanu.

Acest personaj grobian, Dan Tănasă, este noul aplaudac al lui Robert Turcescu. De altfel, amândoi au chefuit împreună la nunta propagandistică a președintelui AUR, George Simion.

Manelism de ghiolban: nevasta aruncată în disputa cu Societatea Timișoara!

Prăbușirea abisală a lui Robert Turcescu capătă manifestări tot mai diverse. Furios că Societatea Timișoara l-a plasat în categoria personajelor compromise, nefrecventabile, colonelul-de-presă și-a scos pe tarabă și soția.

Turcescu a făcut o postare penibilă, de meltean absolut, cu un text decupat din zona manelelor: „Frumoasa (mea soție) și bestia. Să mă ierte Societatea Timișoara, atât s-a putut”.

Ceva de genul: băi, ăștia de la Societatea Timișoara, voi n-aveți nevastă ca a mea, sâc-sâc!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Colonelul Turcescu reacționează printr-o diversiune după ce Societatea Timișoara i-a retras premiul acordat în 2005

„Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

* Promovat de B1 TV, „nuntașul” Turcescu lovește din start: doar invitați AUR-isto-PSD-iști, cu „nuntașul” Palada în frunte! Publicul e oripilat: „Locul tău e la RTV. «AUR» scrie pe fruntea ta!”

GRIGORE CARTIANU: Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Cazul Blue Air: dezastrul provocat de tandemul PSD-UDMR din Guvernul Ciucă. Legătura dintre poprirea conturilor, oprirea zborurilor, politicieni și beneficiara directă a haosului, firma maghiară Wizz Air

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* „Este absolut revoltător că directoarea liceului «Lazăr» propune ca model elevilor un golan de cea mai joasă speță, incult și scandalagiu, pe George Simion”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* VIDEO. Polițiști și interlopi terorizează Giarmata de doi ani cu chefuri nocturne în care muzica bubuie în tot cartierul. Sutele de reclamații rămân nesoluționate

* PSD-istul Adrian Țuțuianu este noul secretar general adjunct al Guvernului! În 2017 acuza multinaționalele că au scos oamenii la protestele anticorupție, acum este promovat de regimul Iohannis-PSD

În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

* „Putin va fi judecat ca Miloșevici sau executat ca Ceaușescu”. O spune un rus, nu un ucrainean

* Ce înseamnă „lumea rusă”, noua doctrină de politică externă a Rusiei? Armand Goșu: „Conform definiției lor, și o țară din Africa sau un cartier din New York pot fi lumea rusă”

Un senator putinist și-a persecutat fiica de 25 de ani pentru că s-a opus invaziei din Ucraina. Fata a fugit din Rusia în Georgia

„A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here