Mirel Curea e cercetat penal după ce le-a explicat lui Turcescu și Andronic cum trebuie bătut Mălin Bot. „Apologia infracțiunii de vătămare corporală”

3
7315
Curea - Turcescu - Andronic

Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct al site-ului Evz.ro (ce a mai rămas din marele ziar „Evenimentul zilei”) – deținut acum de infractorul Dan Andronic -,  este cercetat de Poliție pentru instigare publică. Curea a explicat public, într-o emisiune difuzată pe Evz.ro, cum trebuie mutilat fostul său coleg de redacție Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”.

La abjecta emisiune din 5 august 2021 au participat:

  • Dan Andronic – director Evz.ro;
  • Mirel Curea – prim redactor-șef adjunct Evz.ro;
  • Robert Turcescu – realizator de emisiuni la Evz.ro.

Când Mirel Curea a derapat abominabil într-o zonă de interlop media, Dan Andronic și Robert Turcescu râdeau cu poftă și, în general, cu gura până la urechi. Mai ales expresia „îl bați de se cacă pe el” i-a amuzat teribil.

VIDEO: Secvența interlopă, de la minutul 39:55

Nici Turcescu, nici Andronic n-au încercat să-l tragă de mânecă pe Curea, să-i explice că discursul său este nepotrivit pentru o dezbatere publică, ba chiar de-a dreptul penal.

Dan Andronic este condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă, dar și cercetat și judecat în alte dosare penale.

Mirel Curea și Dan Andronic sunt invitați constant la Antena 3, televiziunea infractorului Dan Voiculescu.

Robert Turcescu e invitat frecvent la canalul România TV, proprietatea fugarului Sebastian Ghiță.

Articolul 368 Cod Penal – „Instigare publică”

Mălin Bot a anunțat marți pe Facebook: „Mirel Curea, om de bază al mogulului infractor Dan Andronic și al infractorului Nicolae Dumitru aka NIRO, este anchetat penal pentru comiterea infracțiunii de instigare publică”.

DOCUMENT: Comunicarea făcută de Parchetul Sectorului 1

Mălin Bot a repostat un clip video realizat de el imediat după amenințările „curiste” (adică avându-l ca autor pe Mirel Curea) de luna trecută. „Infractorul Andronic, acoperitul Turcescu și interlopul Curea instigă public la infracțiuni”, scrie Mălin Bot.

VIDEO: Mălin Bot despre amenințările lui Curea

 

Mălin Bot a reamintit și reacția de pisicuț miorlăit a lui Curea când s-a trezit cu el la poartă.

VIDEO: Curea – „pisicuțul de pe gard”

Ce a spus Mirel Curea pe 5 august, la Evz.ro

* „Vă învăț eu, băiat care am crescut în Gara de Nord, cum să rezolvați legal situații de genul ăsta. Vă învăț eu ce să faceți, cum se face cu idioți dintr-ăștia, care se provoacă elegant, ca să facă ei primul gest de agresiune și după aia bătuți măr, în legitimă apărare. Așa se procedează.”

* „Te duci zâmbind către el – că poate să mai aibă și pe alții care filmează – și îi spui și îi faci niște chestii care să n-apară pe filmare, care-l scot din minți pe respectivul, îl enervează, te pocnește, ești în legitimă apărare și îl bați de se cacă pe el. Așa se procedează.”

* „În fiecare ședință îi spuneam că dacă nu tace din gură, îi rup un scaun în cap! Regretul meu cel mare este că, cât de priceput sunt eu la chestii dintr-ăstea – repet, din Gara de Nord, din gura Pieței Matache -, domn’e, n-am reușit niciodată, totuși, să-l scot din fire într-atât încât să facă un gest necugetat… Regretul meu, și în ziua de azi, este că nu l-am bătut și nu l-am aruncat pe fereastră, domn’e! În legitimă apărare, repet.”

* „Rezolv (cu Mălin Bot – n. red.) așa cum am rezolvat, la un moment dat, o situație de genul ăsta care strica viața unui membru al familiei tale (i se adresează lui Dan Andronic – n. red.). Am rezolvat elegant? Și eficient? Am dat un telefon cui trebuia și s-a rezolvat.”

* „Eu am găsit în redacție (la «Evenimentul zilei» – n. red.) niște animale, niște idioți – nu toți, atenție! Niște cimpanzei. Niște decerebrați. Șeful decerebraților – Mălin Bot. Se uitau la televizor și aplaudau când îl vedeau pe vreunul arestat, cu cătușe.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România, în pericol să fie băgată în carantină de UE. „Multe state europene se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia“

DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

* A murit jurnalistul Horia Alexandrescu, tatăl Ancăi Alexandrescu. Avea 74 de ani

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

3 COMENTARII

  1. Tovarasu’ seCurea seCuristu este un derbedeu, un linge blide. Daca el se mandreste cu copilaria in Gara de Nord probabil la cersit si furat este departe de a fi un formator de opinie. Nu cred ca era smardoi ci un papagal care fugea repede cand se incingea strada. Doar intr-o tara ca Romania, pentru ca nu isi fac autoritatile datoria si nu avem legi aspre, vedem astfel de situatii de amenintare. Toti trei de la acea masa sunt pacalici, penali si turnatori. Uitati-va doar ce viloi si-a tras seCurea seCuristu din salariu sau de om cinstit adica un mare pitigoi la Latrina3 si CocinaTV. Bine zicea Bot ca jurnalistii sa-si faca publice sursele de venituri sa afle si popurul cine baga cox la fiecare flasneta media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here