marți, mai 28, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Lui Putin nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, reprezintă 2%...

„Lui Putin nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, reprezintă 2% dintre cei pe care i-ar putea recruta. Are o rezervă de 25 de milioane de oameni, în caz de mobilizare totală”

-

Cetățenii ruși obișnuiți, neimplicați până acum în niciun fel în „operațiunea militară specială” a teroristului planetar Vladimir Putin, și-au dat seama, mai ales în urma ordinului de mobilizare parțială emis de acesta, că nu vor reprezenta nimic altceva decât „carne de tun” dacă se vor înrola și vor merge pe front. Astfel, în decurs de numai două săptămâni de la acea decizie criminală, 700.000 dintre ei și-au părăsit țara.

Puțini mai cred în victoria armatei Kremlinului, după ce, cu Serghei Șoigu la cârma Ministerului Apărării, au fost pierduți peste 61.000 de militari în 7 luni de război. Mai nou, ocupanții sunt prigoniți sistematic de ucrainenii din teritoriile ocupate în regiunile Harkov, Donețk, Herson sau Zaporojie. Oamenii normali conștientizează astfel că Putin îi trimite la moarte fără să-i pese câtuși de puțin de soarta lor și a familiilor acestora.

Fostul colonel KGB acceptă pierderi de 300.000 – 500.000 de persoane în războiul din Ucraina

O informație edificatoare în acest sens, legată de capacitatea de mobilizare a Moscovei, a apărut la data de 28 septembrie pe canalul SVR Telegram. Sursele provin tocmai din cadrul Ministerului rus al Apărării. E dezvăluit planul diabolic conceput de acoliții lui Putin și autorizat de șeful lor scelerat.

Fostul colonel KGB a acceptat din start pierderi cuprinse între 300.000 și 500.000 de persoane în războiul din Ucraina, atunci când s-a discutat despre recrutarea unui milion de războinici până în luna martie a anului viitor, cu posibilitatea de a dubla numărul lor!

- Advertisement -

Totodată, se arată că Putin se bazează, pe termen lung, pe o capacitate uriașă de mobilizare pe întreg teritoriul Federației Ruse. Ar fi vorba despre 25 de milioane de persoane! În cestei condiții, moartea a 500.000 de militari ar fi de fapt nesemnificativă pentru el, fiindcă ar reprezenta doar 2% din totalul recruților.

Pe câmpul de bătălie au fost trimiși deja circa 30.000 de „denazificatori” dintre cei mobilizați recent, fără ca ei să primească vreo pregătire specifică.

Ziaristii.com vă prezintă cele mai importante dezvăluiri făcute de canalul SVR Telegram.

- Advertisement -

Doar 60.000 de recrutați din 500.000 vor face instrucție înainte de a ajunge pe frontul din Ucraina

Spre moarte, fără nicio instrucție. „Conducerea blocului militar i-a raportat președintelui rus Vladimir Putin rezultatele primelor 6 zile de mobilizare. În ciuda numeroaselor probleme, potrivit conducerii Ministerului Apărării, mobilizarea are succes. Mai mult de 30.000 dintre cei nou convocați merg imediat în teritoriile ocupate sau au ajuns deja acolo. Nu se pune problema vreunei pregătiri pentru acești oameni.”

Pregătire doar cu 10% dintre militari. „În total, din cele 500.000 de persoane care sunt planificate să fie chemate ca parte a mobilizării înainte de Anul Nou, nu mai mult de 60.000 de oameni, adică puțin mai mult de 10%, vor fi instruiți timp de trei luni. Toată informația parvenită de la Ministerul Apărării din Federația Rusă, pentru audiență largă, diferită de raportul întocmit către Președinte, este cu siguranță o MINCIUNĂ.”

„Putin cere consolidarea urgentă a grupului din regiunea Herson, pe malul drept al Niprului. Protest aproape deschis în conducerea Marelui Stat Major”

Condamnați la moarte cu voia Kremlinului. „Putin a fost cel care, anunțând mobilizarea, a cerut un efect imediat Ministerului Apărării al Federației Ruse și Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Nicio pregătire militară pentru toți cei mobilizați nu a fost planificată inițial. Atât Putin, cât și conducerea blocului militar sunt foarte conștienți de faptul că, transferând pe front oameni neantrenați și, în multe cazuri, prost echipați, îi condamnă la moarte.”

Conflict între Putin și Marele Stat Major. „Putin cere consolidarea urgentă a grupului din regiunea Herson, pe malul drept al Niprului, în detrimentul celor mobilizați, ceea ce a provocat un protest aproape deschis în conducerea Marelui Stat Major. Oficialii acestuia i-au spus de mai multe ori lui Putin că aceasta este o sarcină aproape imposibilă și lipsită de sens. Președintele a insistat să meargă pe varianta lui.”

Obiectiv: cucerirea totală a regiunilor Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson 

Miza: regiunile din est și sud. „Putin este foarte sigur că e posibil să se profite de inițiativa strategică și să se ocupe teritoriile ucrainene din regiunile Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson în granițele lor administrative, ba chiar să se dezvolte o ofensivă asupra Harkov-ului (în nord-est) și a Nikolaev-ului (în sud), cu perspectiva de a captura regiunea Odessa. Numărul de cadavre ale militarilor ruși, în aceste planuri ale lui Putin, nu joacă un rol.”

„Logică” de dezaxat. „Putin personal, atunci când a discutat despre planul de mobilizare a unui milion de oameni până în martie anul viitor, cu posibilitatea de a crește la două milioane sau mai mult, a estimat pierderile acceptabile de la 300.000 la 500.000 de oameni. Putin are o rezervă umană, pentru mobilizare, de 25 de milioane de oameni. Nu-i pasă de cele aproximativ 500.000 de cadavre, pentru el reprezintă 2% din cei pe care i-ar putea recruta. Aceasta este logica președintelui rus Vladimir Putin, care ține ostatică întreaga țară.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin își mută în buncărul din Siberia rudele și principalii complici. A apelat la „șamani”, care i-au spus că „o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte”. Ar putea fi definiția războiului atomic

* Regimul Iohannis-PSD vrea să adopte legile justiției înainte să vină observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția! Europa e sfidată pe față

* Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

* De ce cad MiG-urile: mai multe s-au stricat după ce Armata a cumpărat kerosen de proastă calitate de la un fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiță și cu generali SRI

* Jocul dubios al României în criza gazelor din Moldova. Drulă: „Putin strânge Moldova într-o menghină, iar președintele Iohannis și premierul Ciucă lasă Chișinăul să fie ostaticul unui regim fascist“

* Rareș Bogdan îl amenință pe Nicușor Dan: „Sau își bagă mințile-n cap, sau…” / „Bucureștiul este administrat haotic”

* VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

* ÎPS Teodosie apare în dosarul deputatului PSD gay! „Șoferul lui Teodosie a avut o relație cu deputatul. S-o f…t pe la mănăstire. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și a pus să-l execute pe deputat”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -