Corupt de onoare. PSD votează în secret: pușcăriașul Nicolescu rămâne cetățean de onoare al orașului Pitești

2
1584
Constantin Nicolescu

PSD își apără corupții cu prețul dispariției partidului. Solidaritatea de tip mafiot a funcționat și joi, când Consiliul Local Pitești, dominat de PSD, a decis, printr-un vot secret, ca fostul baron PSD al județului Argeș, Constantin Nicolescu, să rămână cetățean de onoare al orașului.

Potrivit EPitești.ro, consilierii PNL inițiaseră un proiect de hotărâre prin care lui Nicolescu, condamnat de două ori pentru corupție, să-i fie retras acest titlu, dar majoritatea PSD din Consiliul Local a blocat decizia.

Consilierii PNL își argumentau propunerea de retragere a titlului onorific prin faptul că un cetățean condamnat de două ori nu poate fi onorat cu această poziție.

Fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, în martie 2019, la 7 ani şi 8 luni închisoare. El a fost găsit vinovat pentru luare de mită, însă instanţa a menţinut o decizie anterioară privind eliberarea condiţionată din penitenciar, ceea ce înseamnă că Nicolescu nu va face nicio zi de închisoare.

În 2015, el mai primise o condamnare definitivă pentru corupție și petrecuse doi ani și jumătate în închisoare.

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Tactica secretă a PSD: „Puși pe bătaie. Capete în gură. Pe ei, pe mama lor! «Ba a mă-tii!», «M…e USR! M…e PNL!»”

Cum a dejucat Ana Birchall planul pentru numirea Adinei Florea la şefia „SS-Gestapo”. Justiţia este la PSD, dar nu mai e a PSD

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Intoxicarea lui Buble, bărbățel de deputată PSD: Orban „se leapădă” de Iohannis!

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

PSD îi fură pe faţă pe pensionari. Senatul a respins legea Olguţei, care majora punctul de pensie de la 1 septembrie

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Rareș Bogdan a greșit. Poți înghiți broasca râioasă, dar nu spune că e gustoasă!

Cioloş a dat lovitura: primul român preşedinte de grup în Parlamentul European

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Surpriza PLUS care a înfuriat USR. Sondajul care-l dă pe Cioloș peste Barna nu a fost comandat de Alianța USR-PLUS!

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

DOCUMENT. Concedieri și reduceri salariale în toate instituțiile publice! Notificarea lui Orlando confirmă că nu mai sunt bani

Cifrele dezastrului: deficitul comercial al României a crescut cu 34,7% față de 2018. „Gaură” de 5 miliarde de euro în 4 luni

Urmarea jafului PSD: trenurile se defectează tot mai des. Ore de calvar pentru călători, fără toaletă, apă sau aer condiționat

2 COMENTARII

 1. Frumos oraşul Pitești cu familiile sale nobile. Trecutul corupt se uită şi mergeți înainte. E firesc să vedeți viitorul cu ochii minții. Republicanii SUA plătesc munca guvernului în interesul cetățeanului.

  Suntem în Galaxia 11 a Elfilor. De la 1 Ianuarie 2019. Avem multe planete mari cu resurse minerale de exploatat şi numai un SOS american sau german e nevoie și elfii vin cu navele de transport pline pe Hedonarul. Le dați la schimb grâne bio.

  Pământul în Galaxia 1 a înghețat la data de 13 aprilie 1939 cu regele Mihai I de Hohenzollern pe tronul României Mari şi în locul sovietelor Kremlinului sunt mongolii calini. Adolf Hitler nu este Führer al Germaniei sau Austriei. Evreii Europei sunt mulțumiți şi muncesc Evolution. Pământenii nu pot obține armele de distrugere în masă şi trăiesc bine.

  Unero Rivendell Harine Mores Oglindaal

 2. In afara de corupți si corupție mai putem vorbi și despre altceva. Marele om politic Winston Churchill spunea ca fără partide nu exista democrație!!!!
  Dar sa completam și multă corupție !
  PSD -ul dacă se tot” chinuie “ sa-i țină in brațe pe corupții lor se va termina cu el in curând! Nenorocirea este ca nu avem alternativa! Celelalte partide se întrec in ipocrizie și te apuca rasu’ plansu’ cu ce “ programe “ vin in fata romanilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here