marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsConspiraționista Șoșoacă, avocata lui ÎPS Teodosie, a sfidat legea și a mers...

Conspiraționista Șoșoacă, avocata lui ÎPS Teodosie, a sfidat legea și a mers la pelerinajul de Sf. Andrei. “Nu există pandemie! Totul e o mascaradă!”

-

Printre cei care au încălcat legislația și normele de prevenire a răspândirii virusului, mergând luni la peștera Sfântului Andrei, s-a numărat și conspiraționista Diana Șoșoacă, avocata care i-a pierdut procesul lui ÎPS Teodosie. Candidată la un loc în Senat pe listele AUR, formațiune politică susținută de Moscova, Șoșoacă a primit în ultimele zile un puternic sprijin din partea ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Avocata a venit luni dimineață la slujbă, alături de alte sute de preoți și credincioși, desi legea spune că doar localnicilor li se permite accesul la pelerinaj. Persoanele din afara localității ar fi trebuit oprite de filtrele de poliție, deoarece există riscul major de răspândire a virusului Sars-CoV-2, care face oricum ravagii în România. Numai că acest lucru nu s-a petrecut, spre satisfacția prelatului și a avocatei conspiraționiste, care le-au dat cu tifla autorităților.

Șoșoacă a fost adusă de ÎPS Teodosie, săptămâna trecută, să-i câștige procesul prin care cerea să i se permită organizarea pelerinajului de Sfântul Andrei. Argumentele avocatei nu i-au convins însă pe judecători, așa că prelatul a pierdut acțiunea în justiție. Asta nu l-a împiedicat să-și vadă de plan și să acționeze ca și cum ar fi câștigat procesul.

Luni dimineață, Șoșoacă a fost vehementă, rostogolind aceleași teorii și lăudându-se că ar fi ajuns la peștera Sfântului Andrei chiar dacă polițiștii și-ar fi făcut treaba. Avocata a venit cu o mașină plină-ochi și a trecut prin filtrul poliției ca prin brânză.

- Advertisement -

Ea a invocat o așa-zisă scrisoare în care i s-ar fi spus că nu sunt îndeplinite condițiile pentru decretarea epidemiei în România și a promis că le-o arată reporterilor, dar n-a făcut acest lucru.

Șoșoacă a adăugat că a menționat că a depus documentul respectiv în instanță, însă nu a explicat de ce, dacă totul este o mascaradă și are acte să demonstreze asta, a pierdut procesul: “E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi tot ajungeam la Sfântul Andrei. Nu există aşa ceva (n.r. – pandemie)! Duceţi-vă la Tătaru, să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. Pentru că avem scrisoare în care ni s-a spus că nu sunt îndeplinite condițiile de decretare a epidemiei pe teritoriul României! Așa că… V-o prezint, nu-i nicio problemă, am depus-o în instanță! Toate cele bune! E totul o mascaradă!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ÎPS Teodosie mobilizează o „armată” de 350 de preoți și 100 de monahi împotriva Guvernului! Agentul „Mache” ordonă ca toată preoțimea din Constanța să încalce legea

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

50 de ani de închisoare pentru 10 condamnați, în Dosarul ANRP. Crinuţa Dumitrean – 6 ani și 3 luni, Horia Simu – 6 ani și 4 luni

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Daca omul n-are educatie si nici frica de Dumnezeu poate sa aibe cinci facultati chiar si teologia . Panaramele se nasc asa si asa mor cu toata scoala lor . Intineaza totul pe unde umbla si tot ce ating . Ei fac scoala ca sa stie mai bine cum sa fraiereasca pe altii. Dar Dumnezeu nu doarme .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -