Codrin Ștefănescu se plânge că, deși a luptat împotriva evacuării Antenei 3, e interzis acum la televiziunea lui Dan Voiculescu

0
2351

La 4 ani și jumătate de la evacuarea Antenei 3, când lupta „eroic” pentru a împiedica aplicarea sentinței judecătorești, Codrin Ștefănescu trăiește o cruntă dezamăgire.

„Oameni de bine. Care au luptat pentru adevăr. Astăzi interziși la două posturi TV”, scrie Codrin Ștefănescu, amar, pe Facebook.

Fost secretar general al PSD, lacheul lui Liviu Dragnea – degrabă aducătoriu de interlopi la procesele lui „Daddy”, la Înalta Curte – nu nominalizează televiziunile care l-au interzis, dar este evident că se referă la două canale care înainte îl invitau foarte des: Antena 3 și România TV. Acum, când e marginalizat în PSD și se apropie de excludere, Codrin Ștefănescu e pus „la index” și de televiziunile de casă ale PSD.

Zurbagiul politician s-a mândrit multă vreme cu faptul că, în ziua în care Antena 3 a primit ordinul de evacuare, în februarie 2016, el se afla chiar în sediul televiziunii, așteptând să intre într-o emisiune.

La postarea sa de joi, de pe Facebook, Codrin Ștefănescu a atașat și o fotografie alături de avocata Ingrid Mocanu, de care o leagă o lungă luptă anti-justiție. Poza e făcută la un miting organizat de PSD împotriva „Statului Paralel”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here