Clovnul Codrin deplânge vremurile lui Dragnea și-l atacă pe Ciolacu: „Vrea s-o trimită la pușcărie pe Dăncilă”

0
2766

Marginalizat în partid, Codrin Ștefănescu lansează un nou atac la președintele PSD, Marcel Ciolacu: „Vrea s-o trimită la pușcărie pe Dăncilă”. Clovnul Codrin oftează după fostul jupân al partidului, Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu se ia din nou de Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că ar dori s-o trimită la pușcărie pe fosta șefă a Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el scrie despre Ciolacu că ar fi „absolvent de academie secretă” și că „i-a tras covorul de sub picioare” Vioricăi Dăncilă, „cu maxim ajutor de specialitate” (veșnica marotă cu „statul paralel”).

„După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea s-o trimită și la pușcărie pe fosta lui șefă. În fața căreia se ploconea cu respect și adorație când era prim-ministru, așa cum făcea și pe vremea lui Dragnea, în fața șefului suprem. Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă! Și voi, unii dintre colegii mei, îmi cereți să susțin așa ceva? Glumiți”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Intervenția lui Ștefănescu vine ca urmare a informațiilor lansate în spațiul public de doi jurnaliști din „zona PSD”, Anca Alexandrescu și Radu Tudor, despre dosarele DNA ce o vizează pe Viorica Dăncilă.

Anca Alexandrescu, fosta consilieră principală a Vioricăi Dăncilă, a lansat ideea că Dăncilă ar putea fi chiar „săltată” de DNA.

Radu Tudor a spus sâmbătă, la Antena 3, că Marcel Ciolacu și-ar fi anunțat colegii din conducerea PSD că Viorica Dăncilă a intrat în vizorul DNA. „Liderul social-democraților a anunțat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanța cu liderii din zona de sud a partidului, că Direcția Națională Anticorupție a cerut documente de la partid legate de datoriile și contractele PSD din campania electorală de la prezidențiale. Se așteaptă că asta va fi o temă de campanie împotriva PSD. Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului ca el crede că Viorica Dăncilă va fi chemată de către DNA”.

Reacția Vioricăi Dăncilă: „Nu cred acest lucru. Nu comentez declarații pe surse. Mai mult, nu cred că Marcel Ciolacu ar fi făcut astfel de declarații. Ar fi cel puțin bizar dacă domnul Ciolacu ar ști pe cine vor chema procurorii la DNA. Eu, personal, nu știu să existe vreo anchetă privind derularea campaniei prezidențiale a PSD. Într-adevar, din câte știu, există o anchetă care vizează perioada 2017-2019, înainte ca eu sa devin președinte al partidului. Vă garantez eu, în calitate de președinte de partid și de prim-ministru, am respectat întotdeauna legea”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Văduva Neagră” anunță posibila arestare a fostei sale șefe, Viorica Dăncilă! „Ar putea fi «săltată» de DNA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here