miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Directorul STB (ex-RATB), Hazem Kansou, a făcut parte din comandoul smardoiului...

VIDEO. Directorul STB (ex-RATB), Hazem Kansou, a făcut parte din comandoul smardoiului Bădulescu. PNL l-a dat afară după ce a votat bugetul irațional al primăriței PSD

-

Din comandoul smardoiului Aurelian Bădulescu (viceprimar al Capitalei), trimis de Gabriela Firea pe Bd. Prelungirea Ghencea să bruieze conferința de presă a lui Nicușor Dan, a făcut parte și directorul STB (fosta RATB), Hazem Kansou.

Până în februarie 2020, acest Hazem Kansou a fost consilier general din partea PNL în Consiliul General al Capitalei.

Pe 14 februarie, Hazem Kansou a votat bugetul Primăriei, în varianta aberantă propusă de primărița Gabriela Firea. Votul său și cel al colegului său de partid Cristian Olteanu au fost decisive în adoptarea bugetului.

Pe 18 februarie, Hazem Kansou și celălalt trădător (Olteanu) au fost excluși din PNL. Șefa PNL București, Violeta Alexandru, anunța pe Facebook: „În şedinţa Biroului Politic al PNL – Filiala Municipiului Bucureşti, din 18 februarie, am propus şi s-a votat, în unanimitate, excluderea din PNL şi implicit retragerea sprijinului politic pentru consilierii generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou. Încălcarea repetată a Statutului şi a Codului etic al PNL nu rămâne fără urmări. PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis”.

- Advertisement -

Pe 14 mai, la exact trei luni după ce a trădart la votul din Consiliul General, Hazem Kansou a fost numit de „gașca Firea” director general al Societății de Transport București (STB, fosta RATB) – cel mai mare angajator din Capitală, cu peste 11.000 de salariați.

Pe 5 iunie, la 22 de zile de când Firea l-a făcut director, Hazem Kansou a participat, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu și de alți angajați ai Primăriei Capitalei, la bruierea conferinței de presă a lui Nicușor Dan, de pe Bd. Prelungirea Ghencea.

Cea care l-a filmat și l-a luat la întrebări a fost Andreea Udrea, responsabila pe comunicare, din partea PNL, a campaniei lui Nicușor Dan. Fosta jurnalistă a pus filmul pe Facebook, însoțit de o explicație: „Directorul STB (fost RATB) a venit și el la conferința lui Nicușor Dan. În loc să se ocupe de modernizarea parcului auto, l-a trimis doamna Firea aici. Am avut un dialog drăguț cu el”.

- Advertisement -

Dialogul poate fi urmărit în secvența video de mai jos. Ultima parte este chiar drăguță:

Hazem Kansou: Dvs. de la ce post sunteți? Ca întrebare, așa, că nu știu cu cine…

Andreea Udrea: Sunt fată bună și vă fac vedetă!

VIDEO: Directorul STB, Hazem Kansou, în dialog cu Andreea Udrea

Directorul face circ, mortul se plimbă cu tramvaiul și blochează linia 41

Ironia sorții a făcut ca desantul PSD-ist de pe Bd. Prelungirea Ghencea (cu directorul STB inclus în comando) să aibă loc chiar în ziua în care un bărbat de 68 de ani a murit în tramvaiul 41 (Stadionul Ghencea – Piața Presei Libere), iar circulația tramvaielor de pe această linie a fost întreruptă aproape două ore (11.35 – 13.20), blocajul fiind în zona Podului Grant.

Hazem Kansou a participat la circul de pe Bd. Prelungirea Ghencea de dimineață, în jurul orei 10.00, tragedia din tramvai și blocarea liniei 41 au avut loc la scurt timp după aceea (de la 11.35).

Și încă o coincidență: în proiectul de modernizare a Bulevardului Prelungirea Ghencea (deocamdată pe hârtie, pentru că administrația Firea n-a făcut nimic) este prevăzută și o linie de tramvai, care va fi chiar linia 41!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre „dezastrul Firea”, întrerupte de smardoiul Bădulescu, viceprimarul trimis de primăriță să facă scandal

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ce frumos au plantat ciumatii unul de-al lor in PNL…,au crezut ca le va merge sa discrediteze organizatia de Bucuresti pana in prag de alegeri,dar iata ca prostia nu poate ramane discreta,se revarsa cand nu te-astepti si uite unde duce, la ce am vazut vineri …prostia cand e dublata de disperare ca ti se dezvaluie hotiile in curand,face praf un intreg partid ,dar chiar sa-l ia draku’,ca sa respiram si noi si sa stim si unde ni se duc banii!!🧐😖😠😡

  2. De-aia au venit mascati,de „curajosi „,sa-si tina tupeul ascuns sub masca,nu pentru respectarea legii..ei sa respecte legile date de altii?Nu le respecta pe ale lor,ei le fac sa le impuna prostimii,ei sunt deasupra legii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -