Clotilde a mazilit un alt „nemuritor“ din clientela PSD. Era șeful Direcției la care s-au găsit, în ziua alegerilor, vrafuri cu procese verbale în alb

2
16227
Clotilde Armand este atacată zi-lumină pe posturile TV ale oligarhilor pentru că a îndrăznit să decupleze mafia de la bugetul public

Aproape că nu trece zi în care Clotilde Armand să nu dea motive de spasme și urlete pentru propaganda PSD. Primărița Sectorului 1 l-a concediat miercuri pe unul din celebrii „nemuritori“ ai administrației sistemului: Bogdan Pavel, directorul general al Direcíei de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului.

De aproape 15 ani, Bogdan Pavel este pasat între sectoarele 1 și 5, de colo-colo, fiind mutat din funcție de șef în funcție de șef – genul de om fără de care sistemul PSD pare să nu se poată învârti.

Începând din 2008, Bogdan Pavel a fost consilier PSD la Sectorul 5, consilier local la Sectorul 1, viceprimarul lui Vanghelie la Sectorul 5 și consilierul personal al lui Tudorache. Ruta lui Pavel este încă o probă a relației strânse dintre Vanghelie și Tudorache, relație pe care o cercetează acum și DNA în dosarul de corupție în care e implicat fostul primar de la Sectorul 1.

Bogdan Pavel era, după cum a atras atenția chiar Clotilde Armand, directorul general al instituției în sediul căreia s-au găsit, în ziua votului de la alegerile din 27 septembrie, vrafuri de procese verbale în alb și unde a încercat să se ascundă consilierul PSD prins cu peste 400 de procese verbale.

Sediul Direcției de Utilități Publice, unde era șef „nemuritorul“ Pavel de la PSD, se afla chiar deasupra Biroului Electoral și fusese transformat de Daniel Tudorache, primarul în exercițiu, într-un fel de sediu ascuns de campanie, unde lângă vrafurile de procese verbale în alb se afla un panou unde erau trecute toate secțiile de votare din Sectorul 1 și diverse calcule.

Clotilde Armand despre concedierea „indispensabilului“ PSD

„Astăzi am decis eliberarea din funcție a directorului general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1. Domnul Bogdan Pavel a fost: consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

Scurt istoric:

Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1 a devenit celebră anul trecut pentru că funcționa deasupra Biroului Electoral Sector 1. În această direcție am găsit imediat după terminarea scrutinului din 2020 acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de procese verbale. Tot în această direcție a fost amenajată o sală, cu un panou alb pe care era scris numele secțiilor de vot din sector și calcule. Pe o foaie erau trecute numele candidaților, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secțiile de votare albe, necompletate. Spațiul direcției era folosit de fostul primar al Sectorului 1 pentru sediu de campanie și aici modifica procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Da, într-o instituție publică.

PS: Directorul adjunct al acestei direcții a ajuns la Primăria Capitalei imediat după ce am devenit eu primar. Și el a fost consilier al primarului PSD Daniel Tudorache. Răzvan Aurelian Munteanu a fost detașat de primarul general Nicușor Dan ca director al Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Vanghelie zice că el a chemat Salvarea, nu Oana Mizil! „Nu am lovit-o, doar am țipat puțin mai tare, iar ei i s-a făcut rău”

* VIDEO. Aghiotantul adus de Dragnea să-i îmbrâncească pe ziariști s-a ales cu capul spart. Un cameraman l-a lovit fără intenție

* Fostul șofer al lui Liviu Dragnea conduce Federația Română de Atletism!

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

* Și-a bătut joc de vaccinare și a murit de Covid la 34 de ani! „Am 99 de probleme, dar un vaccin nu este printre ele”. Ghinion: a mai apărut o problemă. Ultima

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* VICTORIE! A fost scoasă plăcuța agentului sovietic Cico Dumitrescu, vecinul de posteritate al Mariei Tănase

* Eliminare dureroasă la Olimpiadă: Monica Niculescu și Raluca Olaru au condus cu 5-1, au ratat 7 mingi de set, dar au pierdut!

2 COMENTARII

  1. Propaganda bandiților care au jefuit Romania ii pune în cârcă Clotildei chiar și bețivii care dorm pe bănci în parcuri 😂😂😂😂😂 Participă la mascaradă și consilierii PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here