Clotilde duce iar Antena 3 la CNA, după ce a prins-o cu încă o minciună. „Primăria Sectorului 1 n-are niciun cont blocat”

1
2751
Știrea difuzată pe postul Antena 3, privind presupusa blocare a conturilor la Primăria Sectorului 1, nu e de găsit pe site-ul televiziunii. Clotilde Armand a reclamat la CNA, denunțând un nou fake news

Consiliul Național al Audiovizualului va fi sesizat din nou de Primăria Sectorului 1 cu privire la o altă știre difuzată de Antena 3, se anunță pe contul oficial al instituției. Postul oligarhului Dan Voiculescu a anunțat că primăria are conturile blocate, lucru neadevărat, potrivit edililor.

Interesant este că știrea difuzată în regim de „News Alert” pe postul Antena 3, cu titlul „Primăria lui Clotilde Armand, conturi blocate. Care e motivul”, nu a fost publicată și pe site-ul televiziunii, Antena3.ro!

Primăria a reacționat: „Referitor la stirea difuzata de postul de televiziune Antena 3 care a transmis informatii publicului ca Primaria Sectorului 1 ar avea conturile blocate. Facem precizarea ca niciun cont al Primariei Sectorului 1 deschis la Trezoreria Sectorului 1 nu este blocat. Televiziunea care a difuzat aceasta stire nu ne-a solicitat un punct de vedere, inainte de a difuza informatia, nu a citat nicio sursa oficiala. Din aceste motive vom sesiza CNA“.

Tăiată de la contractele de publicitate pe bani publici, Antena 3 se află, de un an și două luni, într-o perpetuă campanie împotriva noii primărițe Clotilde Armand. Aproape toate subiectele alese și acuzațiile lansate au fost false: că a fraudat alegerile, că îi lasă deliberat cu gunoi pe străzi pe locuitori, că a dat ordin să nu fie plătite facturile către compania de salubritate Romprest, că nu le mai dă voie la WC consilierilor PSD, că a organizat o expoziție de artă satanică în holul primăriei etc.

Antena 3 susține mediatic încercarea partidului lui Dan Voiculescu, PPUSL, precum și a PSD-ului, de a o suspenda din funcție pe Clotilde Armand pentru a fi readus un om de-al lor în loc.

Clotilde Armand a făcut numeroase sesizări la CNA, motiv pentru care Antena 3 s-a ales cu un sac de amenzi în ultimul an. În paralel, spune că a dat în judecată postul pentru calomnie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Viața și moartea lui Victor Socaciu – folkist, deputat PSD, consul la Montreal, revoluționar cu certificat

* Liiceanu dă de pământ cu Iohannis: „Ne-a luat perspectiva istorică. Vorbele spuse de el n-au avut niciodată acoperire”

* GRIGORE CARTIANU – Poveste de Crăciun: Cârnațul

* Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Revelionul TVR, de 7 ori mai ieftin decât mizeria de anul trecut. Fără Garcea și Leana lu’ Pârțag, ci cu artiști adevărați

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Socrul lui Rareș Bogdan și-a triplat profitul în ultimul an. Vasile Vita i-a donat fetei lui zeci de mii de euro

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (44) / „Trădare la Armată, trădare la Cancelarie!”

* Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Furie musulmană după ce super-fotbalistul egiptean Salah s-a pozat cu familia lângă bradul de Crăciun

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here