Cioloş i-o retează lui Dragnea după ieşirea golănească de azi: „Liviule, nu ţine!”

3
9247

Liderul PLUS Dacian Cioloș i-a dat replica preşedintelui PSD Liviu Dragnea, în disputa privind relaţia cu fosta securitate sau cu actualele servicii secrete: „Liviule, nu ţine! Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD”.

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta! El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”, a declarat luni Liviu Dragnea.

„Liviule, nu ţine cu poveştile astea cu care te plimbi prin presă de câţiva ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasă de la naftalină, prima dată când eram candidat pentru poziţia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin.”

„Nu a ţinut, PE m-a votat. Mai încolo, când am devenit premier, când nu i-a convenit lui Dragnea, a reînceput povestea cu străinii, dar s-a dus pe alt brand – Soros.”

„Acum a revenit cu serviciile. Unde sunt cei care au lucrat în securitate, au rămas în FSN, au trecut în PSD , unii chiar la vârf. Unde sunt fotografiile cu diferiţi şefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat. Dacă ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD.”

„Liviule, nu ţine! Mai bine începeţi să explicaţi românilor unde e bunăstarea pe care o promiteaţi în 2016 cu carioca pe tablă.”

„Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD. Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care îi daţi pe pensii şi salarii tot de la străini vin. Cam asta e povestea cu împrumuturile şi străinii. Când nu aveţi explicaţii, o reluaţi cu securitatea şi serviciile.”

„Noi, în PLUS am cerut celor din conducere să semneze declaraţie pe propria răspundere că nu au colaborat cu securitatea şi serviciile de informaţii. Sunt semnate. Declaraţii cu toate consecinţele juridice dacă oamenii ăştia mint. Aştept să semneze şi Dragnea şi pe urmă, mai discutăm, Liviule!”, a replicat, la Digi24, Dacian Cioloş.

CITIŢI ŞI:

Dragnea, atac golănesc la Dacian Cioloş: „Are tupeu băiatul ăsta!”

Dacian Cioloş, prima declaraţie fermă despre ARESTAREA lui Liviu Dragnea

Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

3 COMENTARII

  1. Când eşti politician ai dreptul să nu fii mason ci numai ofițer. În cazul de față Dacian Cioloş ca ofițer al Serviciului Secret Francez a condus dezastruos România în anul 2016. Spre binele şuanii.

    PSD a condus prost cu masonii prostia din România. Apoi s-au făcut SRI sau SIE. Mie îmi ajunge să produc 1000 lei lunar. De 1000$ mi-e nevoie să trăiesc la New York în casă socială sau cort la margine.

    11 Martie 2019 ora 22:52

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here