Acasă News Dragnea, atac golănesc la Dacian Cioloş: "Are tupeu băiatul ăsta!"

Dragnea, atac golănesc la Dacian Cioloş: „Are tupeu băiatul ăsta!”

Liderul PSD Liviu Dragnea a reacţionat violent la întrebarea unei jurnaliste, azi, la conferinţa sa de presă de la Palatul Parlamentului.

Ziarista dorea să afle răspunsul lui Dragnea la solicitarea liderului PLUS, care îi cerea să spună ce legături a avut cu serviciile secrete.

”Are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă despre niște servicii despre care l-am întrebat eu. E o tactică securistică asta. O să tot vorbim lunile astea”, a fost reacţia golănească a lui Dragnea.

Cioloş a reacţionat, duminică, faţă de acuzaţiile de „securism” aduse de PSD-işti noului partid PLUS.

„Vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate”, a spus Cioloş, la Buzău.

El făcea referire la decizia PLUS de la cere membrilor săi o declaraţie pe proprie răspundere în care să spună că nu au avut legături cu serviciile secrete actuale sau din trecut.

Nervozitatea lui Dragnea poate avea legătură şi cu o declaraţie recentă a lui Dacian Cioloş, legată de „arestarea” liderului PSD.

Aflat la Piteşti, Dacian Cioloş a fost abordat de un cetăţean, care i-a spus că ar fi bine ca Liviu Dragnea să fie arestat. Surprinzător, Cioloş n-a evitat subiectul, ba chiar a spus lucrurilor pe nume:

O să vină şi acel moment. Până atunci avem şi alte lucruri de făcut”, i-a răspuns el argeşeanului, fără a intra în detalii.

CITIŢI ŞI:

Dacian Cioloş, prima declaraţie fermă despre ARESTAREA lui Liviu Dragnea

Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

loading...

3 COMENTARII

  1. Colonelul pensionar Liviu Dragnea mai are puțin şi dă colțul pe pământ american. Nu are timpul necesar să-şi ierte datoriile dar nici robii săi malefici nu au drum drept. De la Dumnezeu are o cruce prea mare şi spațiile verzi construite sunt de asemenea prea mari pentru statura sa politică. Nu ne putem vrednici noi pe măsura gândului său macabru de a distruge lumea cu o privire nespus de dornică de urgiI finale. Marele colonel SRI Liviu Dragnea are un final de vină cum puțini au. Va ucide şi vă fi urât de mulți şi de prieteni. Va dobândi un suflet nou în lumea care nu va mai fi pentru el un chin prea mare.

    Pentru rugăciunile despre cumințenie mă rog lui Dumnezeu să răzbesc nemernicia. Darul meu Sfânt e glonțul spre inima lui.

    29 August 2012 ora 21:16

  2. Omul e sărit rău de pe șine ! Trăiește într-un coșmar permanent si ne târâie si pe noi prin mocirlele lui. In afara de Rusia și Turcia, toată lumea ne vrea răul.
    Numai el, Dragnea, ne vrea ne vrea binele…Păi, n-ar fi păcat să i-l dăm ! ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările