Acasă Fără categorie VIDEO. Ei sunt justiţia, Lia Savonea! Nu şefii instanţelor, arvuniţi de clanurile...

VIDEO. Ei sunt justiţia, Lia Savonea! Nu şefii instanţelor, arvuniţi de clanurile penale, care sabotează protestul magistraţilor

Zeci de judecători și procurori au protestat luni seară pe treptele Palatului de Justiție din București cerând abrogarea ordonanței de urgență prin care au fost modificate legile justiției. Ei au avut coli format A4 cu mesaje precum ”Respectați statul de drept”, ”Stop ordonanțelor date peste noapte”, ”Independent magistrates = Independent Europe”.

Pe trotuarul din fața Curții de Apel, zeci de cetățeni au manisfestat și ei în semn de solidaritate cu magistrații. Aceștia au scandat sloganuri precum ”Cinste lor, cinste magistraților”, ”Vă iubim”, ”Nu vrem să fim conduși de hoți”, ”Magistrați, rezistați!”.

Caracatiţa Savonea sabotează protestele

Protestul continuu al magistraţilor a fost sabotat de caratiţa Savonea ajunsă la vârful justiţiei şi devenită armă în mâinile clanurilor penale îndreptată împotriva magistraţilor care apără în stradă statul de drept.

30 de şefi de Curţi de apel din ţară au condamnat astăzi protestele din Justiţie. Ieri, 30 de şefi de Tribunale au cerut CSM să oprească protestele judecătorilor şi procurorilor. Listele cu cei 60 de şefi de instanţe care condamnă protestele conţin însă nume interesante, printre care şi cel al lui Petrică Gudac, şeful Tribunalului Teleorman din fieful lui Liviu Dragnea.

De subliniat că, după modificările la legile Justiţiei operate anul trecut de către PSD-ALDE, întreaga carieră a judecătorilor (numirea în funcţia de conducere, sancţionarea, revocarea) este gestionată de Secţia pentru judecători a CSM.

Secţia este dominată de actuala şefă a CSM, judecătoarea Lia Savonea, reprezentantă a reţelelor vechi din Justiţie apropiate de PSD. De exemplu, soţul ei, avocatul Mihai Savonea, a fost coleg de cabinet cu senatorul PSD Cătălin Voicu, condamnat pentru corupţie în două dosare penale.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Recomand judecătorilor să rămână în proteste zilnice de trei ore, de la ora 13 la ora 16, până ce Ordonanța 7 este redusă în legea Constituțională a României. De la 1 Iulie 2019 avem management american în Justiția din România. Salariul unui judecător român în sistemul american, plătit de Delaware State, este de 15.000$ netto lunar. Am promis asta în 9 Iulie 2005 de cum am plătit 100.000$ pentru teren.
    „Nostrum Lidero erre Jesus Christ Tars”

    Speranța PSD e Palatul Buckingam. Mică.

    11 Martie 2019 ora 20:18

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările