Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

0
4119

Pe măsură ce se apropie termenul limită pentru strângerea semnăturilor necesare candidaţilor din alegerile europarlamentare, sporeşte şi atenţia legată de listele încă nebătute în cuie. Este şi cazul prezenţei jurnalistului Rareş Bogdan pe lista PNL. ZIARISTII.COM a dezvăluit în exclusivitate că opţiunea cu realizatorul de la „Jocuri de Putere” este una „aproape sigură” pentru liberali, deşi un anunţ oficial nu a fost încă făcut.

Jurnaliştii de la stiripesurse.ro anunţă şi ei azi că negocierile dintre PNL şi Rareş Bogdan s-ar fi finalizat cu succes. Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV şi-ar fi dat deja acordul pentru a dechide lista PNL la alegerile europarlamentare.

Potrivit surselor din PNL, Rareş Bogdan ar fi urmat pe lista partidului condus de Ludovic Orban de actualul europarlamentar Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe lista PMP), Mircea Hava (primarul municipiului Alba Iulia), Vasile Blaga, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu), Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu şi Vlad Nistor.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, patronul televiziunii a avut o reacţie ciudată faţă de posibilitatea candidaturii lui Rareş Bogdan. Intervenţia sa sugerează o ameninţare cu dezvăluiri, în cazul în care Rareş Bogdan va părăsi postul TV intrat deja masiv sub controlul PSD-ALDE.

Rareş Bogdan, candidat la europarlamentare? O să vorbesc ultimul despre acest subiect. Aici e vorba de Realitatea TV. Nu e nimic clar, oficial. Eu am vorbit cu Rareş despre asta şi recunosc că m-au mirat gândurile lui despre posibilitatea de a intrat în politică. Dar nu e încă nimic decis. Dar repet, voi vorbi ultimul. Le promit telespectatorilor noştri cea mai tare telenovelă politică.”, a declarat Guşă, în intervenţia sa telefonică.

Atacă Guşă, atacă Dragnea

Atacul lui Guşă n-ar fi o surpriză. Weekendul trecut, Rareș Bogdan a fost amenințat de Liviu Dragnea, la Reșița, în două reprize: mai întâi într-o ședință de partid, apoi într-o conferință de presă.

Chiar dacă nu i-a pronunțat numele, este evident că liderul PSD s-a referit la jurnalistul care, aproape sigur, va ocupa locul 1 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

Dragnea a declarat că PSD va răspunde „cu vârf și îndesat” la acuzațiile pe care i le aduce Rareș Bogdan seară de seară. El a bătut câmpii, văzând „securiști” și „masoni” în tabăra politică adversă.

Liderul PSD nu a atacat Realitatea TV ca televiziune, ci doar pe Rareș Bogdan. Explicabil: Cozmin Gușă e tranzacționist, cu el se poate negocia prețul, iar Octavian „Tavi” Hoandră are suflet de PSD-ist.

CITIŢI ŞI:

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

Ghiţă, Dragnea, Tăriceanu – aceşti patrioţi „cu piept”, care au golit România

Codruța: „Mami, ar trebui să-mi dau demisia sau să aștept să fiu revocată?” „Tu, copilă, tu n-ai greșit cu nimic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here