Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

6
5995

Co-patronul Realitatea TV continuă operaţiunea de distrugere din interior a televiziunii care odinioară devenise bastion al luptei anti-Ciumă Roşie. După izolarea treptată a lui Rareş Bogdan şi limitarea timpului de emisie al realizatorului de la „Jocuri de Putere” (prin „înghiţirea” emisiunii sale de joi de către o fantasmagorică emisiune cu lăutari, realizată alături de „mutul” Octavian Hoandră), Cozmin Guşă nu renunţă la promovarea mogulului Sebastian Ghiţă, cu care s-a întâlnit la Belgrad exact în ziua în care Putin se afla acolo.

Anunţul candidaturii lui Sebastian Ghiţă pentru alegerile europarlamentare,pe listele unui partid de care nimeni n-a auzit eventual decât un Bogdan Diaconu, l-a „activat” imediat pe co-patronul Realităţii TV. El şi-a intrat imediat în rolul de valet al „fratelui mai mare” de post TV de ştiri (audienţa România TV e sensibil peste cea a Realităţii TV) şi a trecut la tămâierea celui care şi-a părăsit ţara pentru a nu răspunde în faţa magistraţilor români. Cităm aproximativ din intervenţia lui Guşă la Realitatea TV:

Prin candidatura sa, Sebastian Ghiţă va putea influenţa lucrurile pe partea stângă a eşichierului politic, în zona PSD. El vine acum reîncărcat după fapta de vitejie începută anul trecut prin atacul la Coldea. De asemenea, şi-a câştigat autoritate şi prin dezvăluirile din ultima vreme legate de Laura Codruţa Kovesi”, a susţinut Guşă într-una din nenumăratele sale intervenţii pe postul TV pe care îl controlează tot mai pe placul PSDragnea.

Declaraţia „servită” a lui Cozmin Guşă nu are nicio noimă, din perspectiva publicului bine informat, care nu poate fi manipulat cu astfel de „şopârle”. Candidatura lui Sebastian Ghiţă chiar nu interesează pe nimeni în afară de Ghiţă şi de cei plătiţi de el să-l bage în seamă de la distanţă.

Toate „dezvăluirile” de care vorbeşte Guşă, făcute de Ghiţă pentru a influenţa justiţia şi opinia publică ne-fugită din România, au avut suport fie la posturile de ştiri aflate în solda PSD-ALDE, fie la site-urile întreţinute cu bani subterani de către cartelurile mafiote din politică.

Ultramediatizarea lui Ghiţă la Realitatea TV este o nouă dovadă că întâlnirea de la Belgrad dintre mogulii RTV, Realitatea TV şi EVZ n-a rămas fără urmări, aşa cum dezvăluia ZIARISTII.COM la acel moment. Scopul: crearea unei caracatiţe mediatice care, prin promovare reciprocă, să poată influenţa un segment mai mare al opiniei publice în direcţia pe care împing România Dragnea şi Tăriceanu: anti-Europa, anti-democraţie, pro-Rusia&Turcia.

CITIŢI ŞI:

După întâlnirea cu Ghiță, e tot mai clar: Gușă lucrează pentru ruși, sabotând relația România-Occident

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

CARTIANU: Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

6 COMENTARII

  1. Cat de jos poate cobori un om! Cum poti sa spui asemenea minciuni nerusinate despre Ghita?
    „Fapte de vitejie” niste minciuni simpliste de tzatza de mahala, care au avut succes nu fiindca au fost bine ticluite, ci pentru ca erau asteptate de cei care le-au utilizat, erau comandate si ticluite de GIO!
    Eu cred ca Gusa a primit ordin, ca soarta lui atarna de executia ordinului, dar putea fi ceva mai grijuliu, sa nu se faca de ras atat de tare!

  2. O sa se odihneasca si Gusa voma filo-rusa in curand intr-un loc cu verdeata si flori din gura ii vor rasari. Alaturi jegul rosu Hoandra cel care se pleaca sa ridice sapunul rosu aruncat pe jos de criminalii PSD-ALDE. Daca dupa alegeri aceste gunoaie mai apar pe sticla suntem vai mama noastra. Chiar asa nu se gaseste nimeni sa faca risipa de 2 bilute in gatul acestor excremente bolsevice ce vor sa vanda Romania lui Putin?

  3. Sa ti-o transmit pe-a lui hoandra, ca tot sunteti in aceeasi cocina, „dl” gusa, „manca-i-ai c…l” lui guitza, atata ca eu n-o zic in direct la tv asa cum a facut-o marele scriitor si „telectual” hoandra!!!! Inca odata vorba „corb la corb nu-si scoate ochii” merge de minune in cazul gusa-ghita, ori „spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti”. Maine, poimaine ii facem statuie lui guitza si tuturor infractorilor care fura tara asta…dupa capul lui gusa. Chiar s-a murit degeaba in ’89!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here