Acasă News FOTO. Dragnea, peste tot de mână cu Dăncilă. Pozele "masculului alfa" cu...

FOTO. Dragnea, peste tot de mână cu Dăncilă. Pozele „masculului alfa” cu femeile PSD

Rovana Plumb, ministrul PSD în Guvernul Dăncilă, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la întâlnirea lui Liviu Dragnea cu femeile PSD, de 8 Martie.

Jurnaliştii de la Digi 24 au făcut o remarcă interesantă: în prea multe poze, liderul PSD simte nevoie s-o apuce cumva pe Dăncilă de mână: direct, prin învăluire sau ceva mai pedant, „cu mantă” sau chiar timid.

Aşa s-ar putea interpreta poziţiile mâinilor celor doi „amorezi” ai actualei puteri.

Pozele n-au făcut-o însă geloasă pe iubita celui considerat „masculul alfa” din PSD, Irina Tănase, care n-a ratat ocazia de a puncta la imagine după zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărţit de Liviu Dragnea.

loading...

2 COMENTARII

  1. Ha, ha, ha, masculul SCHIOP, ca nu mai are mult, a plecat schiopatand dupa sedinta!!!! Iar pe tuta o tine probabil de mana sa nu o piarda, nu de alta dar unde mai gaseste o asemena „dasteptaciune”!! Tic, tac…

  2. Pe femei le place orice amant dar nu orice femeie place amantlâcul. PSD în marea mea Americă e pe moarte. Nu au plecat capul în 100 de ani de Berlin vor ajunge la sapă de lemn ca Anglicani de Londra. Femeile frumoase acceptă bărbații care produc bani pentru sufletul lor bonom. Viorica Dăncilă e femeie puternică. Nu e completată de umor desuet. Viața suna bine fără amarnica lor politică. După PSD vom cerne binele de rău. Mai bine e binele. Dragnea nu a șutat pe nimeni dar nici nu a ajutat pe nimeni. E firesc a zice după mulți ani de monitorizare de ce PSD sunt un defunct PASOK european. Mila şi portofelul într-un singur om de pe linie. Mirajul politic estompează caractere.

    Viorica Dăncilă e un mare caracter. Venind din Arabia Saudită pe linia DIE are de dus distrugerea PSD de pe umerii mei largi.

    11 Martie 2019 ora 22:41

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările