luni, martie 4, 2024
AcasăNewsCiolacu, isteric după ce Orban a proclamat victoria PNL la alegerile locale...

Ciolacu, isteric după ce Orban a proclamat victoria PNL la alegerile locale parțiale: „Să termine, dracu’, cu porcăriile lui!“

-

Marcel Ciolacu, președintele PSD, și-a pierdut cumpătul și a reacționat isteric atunci când Ludovic Orban a proclamat victoria liberalilor în alegerile locale parțiale desfășurate duminică. Iritat că e contestat succesul social-democraților, Ciolacu s-a răstit: “17 e mai mare decât 15! Să termine, dracu’, cu porcăriile lui! Așa a făcut și data trecută!”.

După ce duminică s-au derulat alegeri pentru primăriile a 35 de localități, PNL și PSD au proclamat fiecare victoria, însă raportându-se la criterii diferite de măsurare. Ciolacu a invocat că PSD a câștigat 17 mandate, față de numai 15 ale liberalilor, scrie News.ro. În schimb, Orban a prezentat cifrele absolute în voturi: peste 35.000 de voturi primite de PNL, comparativu cu circa 34.500 luate de PSD.

Orban: Vasile Dîncu și „sondorii de casă ai PSD” „să-și bage sondajele în sertarele PSD”

Dacă Ludovic Orban a făcut enunțul pe un ton calm, strecurând și unele ironii, în schimb Marcel Ciolacu s-a pierdut cu firea și a trecut la injurii când a aflat că mai e cineva care proclamă victoria.

Șeful PNL le-a comunicat lui Vasile Dîncu și “sondorilor de casă” ai PSD, „care intoxică media şi opinia publică cu sondaje măsluite”, „să îşi bage sondajele în sertarele PSD”. Orban a menționat că, în procente, liberalii au luat 40,5% din voturi, iar social-deomocrații – puțin peste 39%.

- Advertisement -

“Am venit să dau această declaraţie pentru că am văzut că unii au proclamat, în mod fals, victoria în alegerile locale şi aş vrea să spunem lucrurile aşa cum sunt. Conform datelor de la AEP şi numărătorii paralele efectuate de către PNL, PNL a câştigat alegerile locale anticipate care au avut loc duminică în cele 36 de localităţi. Un număr de peste 35.000 de voturi comparat cu un număr de aproximativ 34.500 voturi luate de PSD. În ceea ce priveşte numărul de primari, PNL a câştigat 15 primării. De asemenea, am câştigat alegerile la Consiliul Local Cojasca (judeţul Dâmboviţa – n.red.)”.

Ciolacu a fost, în schimb, foarte vehement la TVR 1. Reacția sa e neașteptată și aproape necontrolată, vădind frustrări care-l rod.

Izbucnirea președintelui PSD când a aflat că Orban proclamă victoria PNL la alegerile parțiale

“Eu ştiam că matematica este o ştiinţă fixă. Cumva 14 sau 15 este mai mare decât 17? În acest moment PSD, duminică, pe cifre reale şi pe tot, a câştigat mai mult decât toată coaliţia lor. Vedeţi că în coaliţie i-a scăpat pe cei de la PLUS, căci coaliţia e între patru partide în Guvern. Toţi cei care au pierdut alegerile se află acum în coaliţia de guvernare. Am luat 17 primării din 35, dintre care două sunt luate de candidaţi independenţi şi restul au luat coaliţia de guvernare. E un nou semnal dat de către români că nu sunt ei cei aleşi să conducă România în acest moment! 17 nu este mai mare decât 15? E matematică. (…) Nu am ce să-i fac (lui Orban – n.red.)! 17 e mai mare decât 15! Să termine, dracu’, cu porcăriile lui! Aşa a făcut şi data trecută! El a uitat să spună că sunt toată coaliţia în acele cifre. PSD a avut peste ei, cât toată coaliţia. Ce să le mai facă românii ca să înţeleagă că nu e locul lor acolo? Ce să-i mai transmitem noi domnului Iohannis, cât să îi mai explicăm, exact cum spunea domnia sa, că actualul Parlament nu mai reprezintă voinţa românilor? Ce ne facem, domnule Iohannis? În şase luni s-au erodat cât alte guverne în 7 ani. Dar nu este vina noastră, a PSD, e vina lor, că sunt haotici şi nu ştiu să facă nimic“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Euro-coruptul Adrian Severin cere expulzarea ambasadorului interimar al SUA la București! Rușii de la Sputnik îi livrează „muniție”

* După Cozmin Gușă, încă un politician militează pe față pentru ieșirea României din UE! A fost parlamentar, e săgeată a propagandei ruse

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacanțele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Tragedie epică pentru directorul Ivănescu din Ministerul Tineretului: într-o singură zi, soția i-a murit, iar băiatul s-a spânzurat. Soacra i-a fost răpusă de Covid acum două luni

* Monstrul din Onești: „Îi promit că tot îl găuresc. Dau drumul la 2-3 grenăzi lângă el. Îi arăt eu cum se moare în moarte crâncenă. Pe comandantul ăsta îl omor, şi pe copiii lui, şi pe nevastă-sa”

* VIDEO. O idioată a provocat un carambol îngrozitor în Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut, patru au abandonat din cauza rănilor grave

* EURO 2020. Primele calificate în „sferturi”: Danemarca și Italia. Danezii s-au distrat cu galezii, italienii au trecut prin mari emoții în meciul cu Austria

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Ciolacu ăsta pare a fi așaaa…, un soi de copilandru-întîrziat(-la-minte), un prostănac recrutat de „Servicii” pentru a fi folosit exact în acest scop: dacă-i trimis printreee… proști, reușește să vorbească peee… limba lor!!!

  2. Uitați-vă ce clasă politică avem !!!…ăștia ne conduc spre dispariție….peste ani în locatia geografică a româniei va fi o gaura neagra !..lângă marea neagră..
    Oare o fi a lui nuți spaima puții?..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -