marți, martie 5, 2024
AcasăNewsVIDEO. O idioată a provocat un carambol îngrozitor în Turul Franței. Zeci...

VIDEO. O idioată a provocat un carambol îngrozitor în Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut, patru au abandonat din cauza rănilor grave

-

O spectatoare iresponsabilă a provocat un carambol de proporţii, sâmbătă, în prima etapă a Turului ciclist al Franței, ediția 2021. Încercând să fie și ea într-un fel vedetă TV, individa de pe marginea drumului a afișat o pancartă pe culoarul de alergare al cicliștilor. Un sportiv s-a lovit de pancartă și a căzut, antrenându-i în carambol pe alți zeci de cicliști.

Patru sportivi au fost nevoiți să abandononeze „Micla Buclă” chiar din prima etapă, în urma accidentărilor suferite: germanul Jasha Sutterlin, lituanianul Ignatas Konovalovas, francezul Cyril Lemoine imediat, iar spaniolul Marc Soler la sfârșitul etapei.

Organizatorii Turului Franţei au anunţat că vor depune plângere împotriva spectatoarei care a provocat carambolul de proporţii de la Landerneau.

Prima mare căzătură colectivă a ediției 2021 a Turului Franței s-a produs chiar în prima etapă, cu 45 de kilometri înainte de linia de sosire. S-a întâmplat sâmbătă, la Landerneau, când ciclistul german Tony Martin, de la echipa Jumbo, aflat în primele rânduri ale plutonului, a lovit pancarta unei spectatoare aflată pe şosea. El a antrenat în cădere numeroşi cicliști, generându-se o imensă confuzie, cu sportivi la pământ, printre care au fost și răniți.

VIDEO: Scena accidentului

Trei participanți au fost nevoiți să abandoneze pe loc, imediat după accident: germanul Jasha Sutterlin (de la echipa DSM), lituanianul Ignatas Konovalovas (Groupama-FDJ) şi francezul Cyril Lemoine (BB Hotels).

- Advertisement -

Spaniolul Marc Soler (Movistar) a abandonat şi el, dar după încheierea etapei, ca urmare a unor fracturi la braţul stâng, suferită în urma căzăturii. Soler a reuşit să se ridice şi să termine cursa cu „o puternică durere la încheietura mâinii stângi”, trecând linia de sosire cu o întârziere de o jumătate de oră în etapa dintre Brest şi Landerneau, câştigată de francezul Julian Alaphilippe.

Femeia iresponsabilă și pancarta ei cretină

Organizatorii au insistat asupra respectării regulilor de securitate faţă de participanţii la Turul Franţei.

„Vom depune plângere împotriva acestei doamne, care s-a comportat foarte rău”, a declarat directorul-adjunct al Turului, Pierre-Yves Thouault.

- Advertisement -

„Să facem în aşa fel încât spectacolul care ne-a fost propus să nu fie umbrit de comportamente indamisibile din partea unei infime minorităţi a spectatorilor”, a adăugat acesta.

Francezul Cyril Lemoine a abandonat

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Euro-coruptul Adrian Severin cere expulzarea ambasadorului interimar al SUA la București! Rușii de la Sputnik îi livrează „muniție”

VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

* Încă un politician militează pe față pentru ieșirea României din UE! A fost parlamentar, e săgeată a propagandei ruse

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacanțele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Tragedie epică pentru directorul Ivănescu din Ministerul Tineretului: într-o singură zi, soția i-a murit, iar băiatul s-a spânzurat. Soacra i-a fost răpusă de Covid acum două luni

* Monstrul din Onești: „Îi promit că tot îl găuresc. Dau drumul la 2-3 grenăzi lângă el. Îi arăt eu cum se moare în moarte crâncenă. Pe comandantul ăsta îl omor, şi pe copiii lui, şi pe nevastă-sa”

* EURO 2020. Primele calificate în „sferturi”: Danemarca și Italia. Danezii s-au distrat cu galezii, italienii au trecut prin mari emoții în meciul cu Austria

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Cumul deee… TÂMPENII-și-TÂMPIȚI: TÂMPENIA-TÂMPITEI cu pancarta, dar șiii… TÂMPENIA-TÂMPIȚILOR de organizatori, care au lăsat-o pe TÂMPITĂ în drumul rutierilor, cu TÂMPENIA ei de pancartă !!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -