Cineva a râs de Șoșoacă postând pe Twitter un fals mesaj de susținere din partea lui Trump. Senatoarea ex-AUR l-a luat de bun și i-a mulțumit fostului președinte!

2
3628

N-au trecut nici două luni și jumătate de când românii au votat-o pe Șoșoacă, băgând-o în Parlament, iar spectacolul anticipat este deplin. Ultima ispravă: după ce senatoarea a fost dată afară din AUR, cineva a râs de ea postând pe Twitter un fals mesaj de susținere din partea lui Donald Trump. Șoșoacă l-a luat de bun și i-a mulțumit lui Trump pe Facebook!

Încântată de aprecierea și renumele pe care și le-a făcut pe plan internațional, senatoarea conspiraționistă a publicat pe contul său de Facebook un mesaj de mulțumire pentru Donald Trump, împreună cu captura unui presupus text de susținere a ei postat pe Twitter de dostul președinte american.

“THANK YOU, MR. PRESIDENT!”, a scris Diana Șoșoacă, alături de un emoticon care sugera că râde. Mai jos, o captură de pe Twitter în care “realDonaldTrump” scria: “Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!” (“Trist să citesc că doamna Șoșoacă a fost exclusă. Este o URIAȘĂ greșeală!”).

https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5354293141255462

Emoticonul pus de Șoșoacă la sfârșitul mesajului său ar putea sugera că s-a prins de glumă. Dar faptul că le-a mulțumit celor care o ironizau la comentarii arată că senatoarea chiar a luat de bun așa-zisul mesaj din partea lui Trump.

Fostul președinte american are contul suspendat pe Twitter de peste o lună.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.