marți, mai 21, 2024
AcasăMass-media"Gâdea al TVR" strigă pe mutește, în apărarea lui Garcea: "Cenzură!". Se...

„Gâdea al TVR” strigă pe mutește, în apărarea lui Garcea: „Cenzură!”. Se teme că-și pierde leafa de 6.000 de euro

-

Criticile aduse TVR pentru programul mizerabil de Revelion au activat vuvuzele PSD-iste din televiziunea publică, dar și din Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Ionuț Cristache și Radu Herjeu s-au dat deja în stambă.

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii “România 9” de la TVR 1, e convins că solicitările de demitere a șefei TVR, Doina Gradea, echivalează cu un act de cenzură.

Cristache a postat pe pagina sa de Facebook o imagine folosită de obicei de propagandiștii anti-mască, pentru a-și exprima astfel părerea despre scandalul în care este implicată TVR. Un amestec “filosofic” de “botniță” și cenzură editorială.

Cristache a adăugat un comentariu scurt, o tentative de ironie: Măști recomandate de Cotroceni și de Comisia de Cultură!”.

- Advertisement -

“Trimisul Antenei 3 în TVR”, care se visează un ”Gâdea al TVR”, a pus și două haștaguri, care-l poziționează și mai clar în această speță: #SaGlumimCatMaiEVoie și #DeCeSaRademCandPutemSaPlangem.

Ionuț Cristache este un mare profitor al TVR. Camarila PSD din televiziunea publică i-a asigurat un salariu de-a dreptul nesimțit, de circa 6.000 de euro pe lună și multe alte bonusuri și avantaje.

În urmă cu doi ani, 7 membri ai Consiliului de Administrație al TVR au dezvăluit că Doina Gradea, șefa televiziunii publice (impusă de Liviu Dragnea/PSD), i-a făcut lui Cristache un contract fabulos, astfel încât vuvuzeaua penalilor să încaseze lunar aproximativ 6.000 de euro, de două ori mai mult decât președintele României.

- Advertisement -

Acum, Ionuț Cristache – zis și „Sărmăluță” – are o spaimă: previzibila demitere a Doinei Gradea de la conducerea TVR (prin mecanisme parlamentare) va duce și la îndepărtarea vuvuzelei PSD-iste din prime time-ul TVR. Și, inevitabil, pierderea salariului de 6.000 de euro.

Mesajul golănesc al lui Radu Herjeu (membru CNA)

„Am înțeles din relatări (căci eu n-am avut sarcină de serviciu să mă uit la TVR în noaptea de Revelion) că programul imaginat de specialiștii televiziunii publice a reușit performanța rarisimă de a ultragia 99% din populația țării: pe progresiști și conservatori, pe fanii locatarului de la Cotroceni, pe cei ce poartă mască și pe credincioșii români ortodocși. La care se adaugă cei cu bun-gust și cu simțul umorului, minoritari oricum.

Din câte am văzut, s-a și dat semnalul începerii construirii eșafoadelor pentru cei vinovați și constituirii tribunalelor poporului, așa cum e normal într-o democrație.

Nu știu, însă, ce soartă îi așteaptă pe cei care nu vor să participe la circul acesta politic și se încăpățânează să aplice doar legea, nu umorile proprii sau de grup.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -