miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsOana Pellea: "Revelionul TVR - o rușine și o insultă. Subcultură, vulgaritate,...

Oana Pellea: „Revelionul TVR – o rușine și o insultă. Subcultură, vulgaritate, prost-gust…”

-

Actrița Oana Pellea, fiica legendarului actor Amza Pellea, a fost oripilată de programul de Revelion al Televiziunii Române, „varianta Garcea”.

Spirit civic excepțional, Oana Pellea (58 de ani) nu a putut sta deoparte în scandalul începutului de an. S-a pronunțat scurt, clar, tăios, pe Facebook.

„Programul TVR de Revelion 2021 a fost – din punctul meu de vedere – o rușine și o insultă adresată publicului din România. Subcultură, vulgaritate, prost-gust și lipsă de bun-simț”, sintetizează actrița prestația „trupei lui Garcea” la televiziunea publică.

Oana Pellea a fost unul dintre simbolurile protestelor #Rezist (pro-justiție, anti-corupție) din Piața Victoriei, 2017-2019.

- Advertisement -

Mesajul actriței Oana Pellea

„Programul TVR de Revelion 2021 a fost – din punctul meu de vedere – o rușine și o insultă adresată publicului din România. Subcultură, vulgaritate, prost-gust și lipsă de bun-simț!

Nu ar fi nicio problemă dacă nu ar fi plătit din banii noștri, de la bugetul de stat. E dureros, pentru că este vorba despre postul național!

Păcat de tehnicienii TVR și de oamenii talentați care au mai rămas acolo… CNA? CNA-ul e plătit tot din banii noștri…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Categoric, a fost, DE DEPARTE (!)… CEL MAI MIZERABIL program de Revelion din… ÎNTREAGA ISTORIE a T.V.R.!!!

  A fost chiar MULT (!) mai jegos decât cele… din ultimii ani ai „ceaușismului” (!!!) sau de acela de sub directoratul lui Paul Everac (rămas ca etalon de… „AȘA NU!”, în materie!)…

  • Las’ că nici pe TVR-2 n-am avut parte de vreun program grozav, (NICI!) de (acest) Revelion…

   DIMPOTRIVĂ, a fost și-acolo tot un festival de… (IMENS!) KITSCH, de data aceasta marca… „Fuego” (Paul Surugiu, pe numele de codană). Așa s-a și numit MIZERIA aia: „Fuegorevelion” (Sic!)…

 2. Felicitări stimată Doamnă!!…asa ar trebui să ia atitudine toti cei cu ceva cultură din țara asta…!!…sper ca parlamentul mai ales usr-ul să facă curățenie în această instituție publică !!..ar trebui ca maine să-și dea demisia toti nenorociții din conducerea TVR…să vă fie rușine….

 3. Oribil, intr-adevar!!! Dar agentii subculturii sunt atat de multi, incat ei fac jocurile! Degeaba se vaita oamenii sensibili ca Oana Pelea…orice voce care se revolta impotriva spiritului grobian bolsevic e insultata si facuta sa taca rapid…

 4. Corect cele afirmate de distinsa doamna.
  D-sa a avut mereu o atitudine demna si spre deosebire de”indivizii” de acea teapa, in afara de cultura, mai are demnitate umana si profesionala.|
  Imi place gluma buna, comedia, dar nu golaneala desantata, stipendiata din banii contribuabililor.
  Atitudinea PDG-ului televiziunii de STAT, a fost lipsita de profesionalism si a dovedit „stapanilor” sai ca este o persoana obedienta si ca se poate conta pe dsa.
  Atitudinea lui Mihaescu a fost de tata de pe meleagurile natale, de undeva, de pe marginea santului, dand drumul oral dejectiilor acumulate ca urmare a educatiei deficitare si a urii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -