Ce ne transmite „melteanul cu BMW”: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați”. E un fotbalist ratat

11
24328
Mark Simion

„Melteanul cu BMW” lovește din nou. De data asta, nu mai blochează linia de tramvai, ci postează pe Facebook injurii și blesteme agramate la adresa românilor care-l critică. Mark Simion se visa vedetă ca fotbalist, dar a ajuns vedetă doar ca mârlan imbecil.

Pe 3 ianuarie, vatmanul unui tramvai din București s-a trezit cu o situație revoltătoare atât pentru el, cât și pentru pasagerii pe care-i transporta: un automobil marca BMW, cu numărul B-757-MRK, i-a blocat calea de rulare. Ca să-l „convingă” pe melteanul de la volan să elibereze șinele, vatmanul i-a tamponat ușor mașina (mai mult i-a împins-o).

Incidentul din trafic a avut loc în zona Pieței George Coșbuc din Capitală, după ce șoferul tupeist a oprit mașina, la semafor, pe linia tramvaiului 32.

În loc să-și pună cenunșă-n cap, „melteanul cu BMW” recidivează. Caracterul precar și evidenta lipsă de educație l-au împins să comită o nouă greșeală dezgustătoare. Individul s-a dezlănțuit la adresa românilor, pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Fostul fotbalist le-a răspuns contestatarilor folosind un limbaj suburban: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați, băi b… f… în c…, nu ți-e rușine să vorbești de mine, nu te uiți la tine, f… de lake balake. Să vă iau în p…a asta a mea de cioară, că tot mă faceți «cioară», pe toți ăștia care mai vorbiți prost de mine și «sunteți corecți», cum ar veni, f…-vă mamele în… Ș, băi, nebunule, ranje se spune acolo la tine, în Dămăroaia f… m… m… de țăran prost”.

Mark Simion a jucat fotbal în echipa de juniori a Stelei, iar la nivel seniori a jucat la Carmen și Metaloglobus.

În urma șicanărilor cu vatmanul, Simion a primit o amendă de 2.230 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile.

Între timp, vatmanul este cercetat disciplinar de o comisie de la STB (fosta RATB), fiind amenințat chiar cu desfacerea contractului de muncă.

VIDEO: Filmul complet al „meciului” dintre meltean și vatman

I-a amenințat copiii inexistenți

După incidentul din Piața George Coșbuc, „melteanul cu BMW” a urmărit tramvaiul și la următoarele stații l-a amenințat pe vatman și a formulat amenințări atât la adresa acestuia, cât și la cea a copiilor săi (neștiind că vatmanul nu are copii).

PRECIZARE. Și vatmanul are partea sa de vină. El a greșit prin limbajul folosit, inacceptabile fiind atât cuvântul „cioară”, cât și injuriile de nereprodus, similare cu cele ale lui Mark Simion. Totuși, marele vinovat în acest episod urât este șoferul BMW-ului, tentativa de fotbalist Mark Simion.

11 COMENTARII

 1. Mai fraților nu mai scăpăm de țigani…te scoli dimineața la tv țigani,la radio țigani, ieși pe stradă țigani,in metrou țigani,in tramvai țigani, în gări țigani.. .unde te duci numai țigani..păi ce am ajuns minoritate ??.. mă gândesc cu groază ce va fi peste 10 ani….deja sunt orașe întregi de țigani,. ce-i de făcut???…ar fi o soluție… chimică….

   • sper la

    Si voi trebuie sa va obisnuiti, dar mai ales sa va luati boccelutele cu prada de furat si sa purcedeti pe poteca larga spre Pakistanul natal, cu iliescu, voiculescu, ghitza si alte cotarle inainte.
    Aici va fi greu pentru voi, foarte greu, insuportabil !

  • Rammstein, subscriu la soluția chimică ! ‘Ciorile’ ne’au invadat și la ‘vârf’: trădătorul bolșevik Ilici, ‘roșul’ Georgescu Fl., ‘mandolina’ Voiku, bețivul Vodkăroiu, analfabetul Vanghelie, poponarul Năstase, centurista hUdrea, spurkatul Bakalbașa … 👹👺

   • Nick Popa

    Lista bronzatilor genetic din gasca nomenklaturista este ceva mai lunga:
    firea, pandele, dan voiculescu, andronic, curea, chitoiu, norica nicolai, dorneanu, serban nicolae, ponta, grapini, plus peste 40% din deputatii PSD si Alde.

    PSD este de fapt un partid etnic, ca si UDMR, dar de alta culoare epidermiala.
    Cei 20 % de votaci iresponsabili ai PSD sunt in marea lor majoritate tuciurii la culoare si intunecati la minte.

 2. Ziarista ratata Lora Schmit-Popa ii da cu tigaia in cap fotbalistului. Macar acum a semnat articolul si de ochii lumii incerca sa fie impartiala, dar rictusul propagandist nu poate fi ascuns.

  Dupa Soneria Matei, alta vajnica „luptatoare” si moralizatoare de carton, Lora isi ascuta penita ca sa isi gasesca o slujba la Antena 3.

 3. A fost vedeta invitata la national TV – emisiunea despre viața romilor…(nici nu știam că există așa ceva, am aflat de pe reddit)…poate îl găsiți și mai faceți un articol…

 4. Si vatmanul a gresit ca l-a numit nu stiu cum… Oare numai mie mi se pare ca vatmanul a gresit lovind masina? Atat cat cunosc eu codul rutier, codul penal, codul civin, nicio prevedere nu-i permitea sa porneasca de pe loc cu intentia de a lovi. Daca nu ii tinerau franele sau ii taia cocalarul fata din mers… acolo era un accident. Dar cand ai un tramvai de 10 tone cu motor electric, plin cu pasageri dintre care poate unii erau in picioare si un prost cu o masina in fata ta – tu pleci de pe loc cu intentia de a-l lovi? Si iar… si iar… Inteleg revolta lui si totusi – hai sa ne apucam toti sa ne facem dreptate acum. Ne angajam soferi la STB si ne urcam pe orice prost care forteaza culoarea la semafor. Acum pe bune, oare numai mie mi se pare in neregula?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here