sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsÎn căutarea sârmei dușmănoase. Firea a suferit o nouă operație. De data...

În căutarea sârmei dușmănoase. Firea a suferit o nouă operație. De data asta, la spital privat, nu la stat!

-

Gabriela Firea (48 de ani), fostul primar al Capitalei, actulmente senator PSD, a trecut vineri printr-o nouă intervenţie chirurgicală. Firea a făcut anunţul printr-o postare pe Facebook, în care n-a mai invocat vreo „mână criminală” care să-i fi băgat sârma în colon, ca data trecută.

Și mai e o noutate: spre deosebire de intervenția din luna mai 2019, care a avut loc la Spitalul Colentina (spital de stat, aflat în administrarea Primăriei Capitalei), de această dată senatoarea PSD a apelat la un spital privat – Sanador.

Firea a ţinut să le mulţumescă medicilor care au îngrijit-o la Sanador. „Dupa o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, D-na asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente. Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor”, a scris Firea pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PSD şi-a liniştit susţinătorii, spunând că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare. Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenţia chirurgicală.

- Advertisement -

„Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

2019: „O mână criminală”

Pe 6 mai 2019, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, Gabriela Firea a vorbit despre bucata de bucata de sârmă pe care i-o descoperiseră medicii în colon.

„Din păcate, nu s-a finalizat această epopee. Sper să fiu programată, poate peste o lună, la intervenția finală, care va fi și mai dificilă și care să spunem că va pune capăt acestui șir mai lung, de când starea mea de sănătate a fost mai precară”, a spus Gabriela Firea, atunci, la Antena 3.

- Advertisement -

Firea a vorbit și despre sârma de 4 centimetri pe care medicii i-ar fi găsit-o în colon. „Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate, e foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Sunt persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții, căldură, se poate transforma în sârmă foarte mică, încât să poată fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo, medicii nu au explicații. Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare – dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. (…) Eu sunt un om precaut, nu aș fi mâncat cu înghițituri așa încât să nu simt un aliaj. E de câteva luni. Mai am nevoie de o operație pentru sudarea colonului, care este în repaus. Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă – cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Calendarul sinucigaș al lui Stanoevici

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -