sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMain“Nu mă pot concentra cu chestia asta pe față!” Negoiță, fără mască...

“Nu mă pot concentra cu chestia asta pe față!” Negoiță, fără mască la o festivitate, cu două zile înainte să anunțe că e bolnav de Covid. Câți arhitecți a infectat?

-

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 care a anunțat miercuri că e infectat cu noul coronavirus, participase luni la o acțiune cu numeroși invitați arhitecți, unde a vorbit fără mască pe motiv că nu se poate concentra, a descoperit publicația buletin.de.

Microfonul s-a plimbat pe la mai multe persoane care au ținut scurte cuvântări, printre vorbitori numărându-se și edilul, acesta dându-și jos masca atunci când a luat dispozitivul ținut în dreptul gurii. Acțiunea s-a desfășurat într-un spațiu închis.

Conferința s-a desfășurat cu ocazia desemnării celor ale căror proiecte au câștigat la Concursul Internațional de Soluții “Reclaiming the River”, organizat de Ordinul Arhitecților din România.
Evenimentul avea loc în sălile de atelier din Facultatea de Arhitectură Ion Mincu, deci în spațiu închis. “Îmi permiteți să vorbesc fără mască. După o să mi-o pun imediat. Nu mă pot concentra cu chestia asta pe față, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc, chiar dacă este utilă, știm cu toții treaba asta”, a explicat Negoiță în fața celor prezenți, care aveau să descopere, la numai două zile distanță, că “excepția” făcută pentru primar ar putea să-i coste scump.

Marți, a doua zi după evenimentul unde vorbise fără mască la un microfon pe care l-au mai plimbat mulți alții în dreptul gurii, Robert Negoiță a început să se simtă rău. Avea “o durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală”. Miercuri a făcut testul și a descoperit că e infectat cu coronavirus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -