Blasfemie anti-UE! Gaşca Savonea o scoate pe Adina Florea câştigătoarea concursului pentru şefia „SS-Gestapo”

2
4482
Adina Florea, Sectia Speciala
Adina Florea, procuroarea lui Dragnea şi Tăriceanu, propunere de expertiză psihiatrică

Liviu Dragnea a ajuns la Rahova, PSD şi ALDE au fost zdrobite de români la vot în 26 mai, dar găştile aliate clanurilor penale din politică îşi văd în continuare de treabă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Lia Savonea (dreapta), şefa CSM, a jucat mereu pe cartea lui Dragnea

Bunăoară, Adina Florea a fost audiată marți puțin peste o oră de o comisie a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) formată din președintele forului, judecătoarea Lia Savonea, și colegele sale, Mariana Ghena și Simona Marcu, ambele foste șefe ale CSM.

Florea, care își dorește preluarea conducerii Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție(SIIJ) după plecarea lui Gheorghe Stan la Curtea Constituțională a României (CCR) și-a început pledoaria susținând că este un procuror independent, relatează G4Media.ro.

Cu ajutorul „clanului Savonea”, care conduce (încă) justiţia în ciuda faptului că a atacat public Uniunea Europeană pentru că-şi permite să arate cu degetul la corupţia din sistem, Adina Florea a primit un punctaj suficient încît să-i permită să nenorocească justiţia din interior, ca posibilă viitoare şefă a „SS-Gestapo” (Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie).

Astfel, Florea a fost „premiată” de gaşca Savonea de la şefia CSM cu nota 9,86! Un punctaj la mare distanţă de locul 2 – procurorul Sorin Eugen Iasinovschi, care a primit doar 8,85 de puncte. Procurorul Bogdan Pîrlog, care a refuzat oricum să participe la concurs tocmai din cauza găştii Savonea, a fost „gratulat” din oficiu cu nota 3,25, parcă special pentru a-l prezenta negativ în ochii publicului.

Pârlog este cel care a început Dosarul 10 august, privind represiunea din Piaţa Victoriei. Împotriva lui şi a altor procurori militari, reţeaua ocultă din sistemul judiciar (care ajunge până la vârful CSM) a făcut presiuni, via Inspecţia Judiciară, pentru ca vinovaţii pentru masacrarea civililor nevinovaţi din faţa Guvernului României să nu fie găsiţi.

Numirea în funcţia de procuror-şef al „SS-Gestapo” urmează să se facă prin decizie a plenului CSM.

Rezultatele sunt definitive, dar pot fi contestate în instanță.
Secţia pentru care şefia căreia a concurat Adina Florea nu este dorită de nimeni în afară de mafia politică. Este contestată de toată lumea, inclusiv de organismele europene, dar clanurile cu legături la vârful CSM continuă să ignore avertismentele UE şi ale magistraţilor oneşti.
„SS-Gestapo”, sub conducerea axei Gheorghe Stan-Adina Florea, şi-a făcut treaba de demolatoare a justiţiei din interior. Cel mai elocvent exemplu este dosarul fabricat Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA, la comanda unui fugar penal: Sebastian Ghiţă.

A intrat în jocul politic anti-UE al PSD-ALDE

Lia Savonea a făcut mai mult rău justiţiei decât toţi cei dinaintea sa. Mai grav, a făcut rău României, devenind aliata clanurilor penale în discursul antieuropean.

La începutul lunii aprilie, Secția pentru judecători a Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), controlată de Savonea, a publicat pe site-ul instituției o scrisoare deschisă pentru apărarea independenței justiției față de presupuse presiuni politice exercitate de trei lideri europeni.

Secția susținea că Antonio Tajani (președintele Parlamentului European), Guy Verhofstadt (șeful grupului ALDE) și Manfred Weber (PPE) ar fi făcut presiuni asupra judecătorului național învestit cu o procedură judiciară în cazul Laurei Codruța Kovesi. Detalii, AICI.

A încasat bani nesimţiţi pentru detaşare

Lia Savonea, şefa CSM, a încasat anul trecut suma de 475.241 lei salariu de membru CSM, plus diverse indemnizaţii. Doar indemnizaţia de detaşare (ce trebuie achitată celor care vin de la mare distanţă să lucreze în Capitală) a fost de 120.000 de lei, deşi Savonea locuieşte în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, la periferia Bucureştiului.

Venitul încasat de şefa Consiliului Superior al Magistraturii reprezintă unul dintre cele mai mari venituri din magistratură, fiind echivalentul a aproape 100.000 de euro. Astfel, potrivit declaraţiei de avere, şefa CSM a încasat anul trecut 315.661 de lei (indemnizaţie), 20.472 de lei (recalculări), 124.175, 26 lei (indemnizaţie de detaşare), 12.107,42 lei (indemnizaţie de delegare), 1.212,21 lei (decont de transport) şi 1.514 de lei (drepturi salariale restante). Detalii, AICI.

I-a trădat pe magistraţii intraţi în grevă

Plenul CSM a mandatat-o pe Savonea, la finele lui februarie, să meargăla discuţiile cu principală vinovată de apariţia Ordonanţei 7, premierul Viorica Dăncilă, în ciuda faptul că marea masă a procurorilor şi judecătorilor au refuzat simulacrul de negocieri, prin asociaţiile lor cele mai reprezentative, care n-au acceptat invitaţia lui Dăncilă şi Tudorel Toader. Dar CSM i-a cerut expres Liei Savonea să folosească prilejul întâlnirii cu autorii atacului la magistratură pentru a bate cu pumnul în masă, cerându-i ferm lui Dăncilă ABROGAREA Ordonanţei 7, care i-a scos în stradă pe magistraţii oneşti.

Lia Savonea s-a dus la Palatul Victoria, dar pe post de ficus, nu de reprezentantă a magistraţilor oneşti, care cereau în stradă oprirea atacului la justiţie. Ea a făcut pe muta în faţa Vasilicăi Dăncilă, trădându-şi astfel colegii care au acceptat-o în vârful ierarhiei tocmai pentru a fi de partea lor, nu a clanurilor politice penale care au declanşat atacul la statul de drept.

Nu întâmplător, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au realizat în cele din urmă că Savonea este aliata oricui numai a magistraţilor nu. Şi astfel au decis să ceară îndepărtarea ei din fruntea CSM.

N-a mişcat un deget pro-justiţie în cazul lui Tăriceanu

Biroul permanent al Senatului a acordat, marţi, un nou termen de două săptămâni Comisiei juridice pentru întocmirea unui raport la solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Lia Savonea, ca şefă a CSM ce ar trebui să apere justiţia în faţa sabotajului politicienilor, n-a mişcat un deget, deşi avea pârghii clare în acest sens.

Liderul PNL îi cere președintei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să sesizeze Curtea Constituțională (CCR) în cazul tergiversării de către Senat a anchetei împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu.

”Mă adresez dumneavoastră, în cazul în care nu ați luat încă la cunoștință despre acest fapt, pentru a vă evidenția o situație extrem de gravă și de relevantă cu care se confruntă sistemul de justiție din România – sustragerea din anchetă penală a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Ținând cont de faptul că dumneavoastră vă aflați la președinția Consiliului Superior al Magistraturii, organism cu menirea constituțională de a fi garant al independenței justiției, consider că această poziție pe care o dețineți vă obligă să luați atitudine și să utilizați pârghiile legale necesare pentru a facilita înfăptuirea justiției”, a mai declarat Ludovic Orban. Detalii, AICI.

Începând din luna decembrie a anului trecut, Biroul permanent a decis în mai multe rânduri prelungirea termenului pentru întocmirea raportului în cazul cererii DNA de încuviinţare a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a permite senatorilor studierea dosarului cauzei.

Pe 7 noiembrie 2018, Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Tăriceanu, susţinând că acesta ar fi primit indirect, în perioada 2007 – 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

CITIŢI ŞI:

Magistraţi, începeţi curăţenia! Eliberaţi justiţia de clanul Savonea, care i-a servit pe Dragnea şi Tăriceanu!

Nesătula Lia Savonea. Şefa CSM a încasat 120.000 de lei pentru „detaşare” în Capitală, deşi stă la Chiajna, lângă Bucureşti!

EXCLUSIV. Cum i-a trădat Lia Savonea pe magistraţi. A avut mandat de la CSM să ceară abrogarea ordonanţei, dar a făcut pe muta cu Dăncilă

Sondaj: PNL este cap la cap cu PSD. USR-PLUS, mult peste ALDE. Prezență mare la vot

Lili Loterie are o obsesie: unii fac „bani de bani” la Bruxelles, iar ea e o biată traseistă la București

Judecătorul Danileț confirmă: „Abureală, praf în ochi. Singura soluție – abrogarea Ordonanței 7. Magistrații să continue protestele!”

CITIȚI ȘI:

Singura veste bună cu moţiunea de cenzură

VIDEO. Se dezbate moțiunea de cenzură. În căutarea celor 19 voturi care lipsesc Opoziției

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

Michel Platini, arestat pentru corupție! A fost un fotbalist genial și președinte al FIFA, dar șpaga din Qatar l-a distrus

Mirel Palada plânge că „alegerile au fost furate” de PNL și USR! Olguța Vasilescu e de acord și îi distribuie minciunile

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

Sluga lui Dragnea îl vânează pe procurorul care a deschis dosarul „10 august”. Netejoru îl vrea dat afară din Parchet și arestat!

Cum au trăit actorii #Rezist arestarea lui Dragnea. „Când s-a dat sentința, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Carmen Dan încă nu și-a revenit din șocul arestării lui Dragnea. Zice că-l va vizita la pușcărie

Surpriza PLUS care a înfuriat USR. Sondajul care-l dă pe Cioloș peste Barna nu a fost comandat de Alianța USR-PLUS!

Octavian Ursu, trompetistul român care a devenit primarul unui oraș german de 70.000 de locuitori

VIDEO. Un român din Italia, șofer de TIR, a devenit erou după ce a convins un tânăr să nu se sinucidă

Niște idioți cer, la Cotroceni, eliberarea infractorului: „Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim!”. Ei luptă cu „excrocul” Iohannis

Chirieac: „Se ridică o mișcare în favoarea domnului Dragnea. Au fost demonstrații la Cotroceni”. Alți penibili: Pelican și Troncotă

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Dragnea e nehotărât între pușcăria-hotel din Mehedinți și hotelul-pușcărie de la Rahova

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

DOCUMENT. Concedieri și reduceri salariale în toate instituțiile publice! Notificarea lui Orlando confirmă că nu mai sunt bani

Cifrele dezastrului: deficitul comercial al României a crescut cu 34,7% față de 2018. „Gaură” de 5 miliarde de euro în 4 luni

 

2 COMENTARII

  1. Se pare ca doar prin vot o sa-i invete romanii minte pe hotii din PSD-ALDE-UDMR, plus Savonea and Co, plus Netejoru AND CO, pe hotii din Parlamentulm Romaniei care aoara in continuare hotii, de faptul ca lumea nu mai vrea hoti la conducere, REFERENDUMUL NU A FOST DE AJUNS PENTRU ESCROCII GEN SAVONEA and CO!!!!!! Gros obraz au aparatorii hotilor,pacat pentru moartea altei sperante, din nou!!!!

    • Nu Dinu, aceste bestii filo-ruse nu vor pleca de la putere nici dupa parliamentare. Aceste bestii filo-ruse be pregătesc un razboi civil. Ghita bestia filo-rusa a fost trimis cu un scop in Serbia. Art.40 Alin.2 PSD ALDE IN AFARA legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here