miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsAripa Savonea, lovitură de palat în CSM. Scrisoarea care arată că a...

Aripa Savonea, lovitură de palat în CSM. Scrisoarea care arată că a devenit aliata clanurilor penale împotriva României europene

-

Secția pentru judecători a Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat pe site-ul instituției o scrisoare deschisă pentru apărarea independenței justiției față de presupuse presiuni politice exercitate de trei lideri europeni.

Secția susține că Antonio Tajani (președintele Parlamentului European), Guy Verhofstadt (șeful grupului ALDE) și Manfred Weber (PPE) ar fi făcut presiuni asupra judecătorului național învestit cu o procedură judiciară în cazul Laurei Codruța Kovesi.

CSM e condus de Lia Savonea, o „combinatoare” pe care pariază clanurile politice penale pentru ca justiţia să intre pe mâna unor procurori-slugă gen Adina Florea.

- Advertisement -

Savonea trage CSM în direcţia PSD-ALDE, al cărei scop e anihilarea luptei anticorupţie.

Influenţa şefei CSM, în spatele căreia stau pitiţi banii mafiei politice, e mare. Dovadă că azi a reuşit să comită o ditamai scrisoare, plină de baliverne ambalate juridic, care se rezumă la concluzia de final a mesajului. Iat-o:

„Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii constantă că, prin declarațiile și prin acțiunile lor, domnii Manfred Weber, Guy Verhofstadt și Antonio Tajiani au procedat de natură a pune presiune pe judecătorul național învestit cu soluționarea cauzei, ingerințe cu consecința subminării independenței justiției, înfăptuită prin Înalta Curte de Casație și Justiție și celelalte instanțe.”

- Advertisement -

Aţi înţeles! Deci pentru aripa Savonea din fruntea justiţiei, Europa e duşmanul, iar Dragnea, Tăriceanu şi Rusia – aliaţii.

Cum de pot judecători din CSM să se lase duşi de nas de una ca Savonea? Nu ştim exact. Ce ştim e cine este cu adevărat Lia Savonea. Portretul ei imperfect, AICI.

Dacă şi alţi judecători din CSM ajung să dea ok pe un comunicat al acestei individe interesate de bani cu orice preţ, fără pic de morală publică, atunci nimic nu mai e de spus.

CITIŢI ŞI:

Nesătula Lia Savonea. Şefa CSM a încasat 120.000 de lei pentru „detaşare” în Capitală, deşi stă la Chiajna, lângă Bucureşti!

EXCLUSIV. Cum i-a trădat Lia Savonea pe magistraţi. A avut mandat de la CSM să ceară abrogarea ordonanţei, dar a făcut pe muta cu Dăncilă

Sondaj: PNL este cap la cap cu PSD. USR-PLUS, mult peste ALDE. Prezență mare la vot

Lili Loterie are o obsesie: unii fac „bani de bani” la Bruxelles, iar ea e o biată traseistă la București

Ziua în care Viktor Orban a devenit „ciumatul” Europei. PNL a votat împotriva lui şi de partea valorilor UE

Judecătorul Danileț confirmă: „Abureală, praf în ochi. Singura soluție – abrogarea Ordonanței 7. Magistrații să continue protestele!”

Marea PĂCĂLEALĂ. Guvernul sfidează magistraţii şi NU abrogă Ordonanţa 7. „Secţia lui Tudorel&Adina Florea” rămâne neatinsă

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Asta inseamnă incă o instituție capturată. E vorba de CSM, sectia judecători, sectia de bază.
  Ce a mai rămas?
  – Parchetul General – il rezolvă cât de curând
  – DNA-ul – care oricum până la capturarea totală e complet izolat
  – sefa ICCJ ; care si ea va fi înhățată de rețeaua Savonea

  In rest totul e al lor. Si vor domni…până vor imbătrâni / și nouă ni s-o acri.

  Asta e. Greșelile se plătesc. Rătacirea electoratului român (odioasa uslamizare care nu poate fi uitată!) trebuie plătită cu vârf și îndesat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -